Bekarlar nasıl zaman geçiriyor?

Konuyu okuyunca güldüm hem de sesli
Ne kadar ters düşünüyoruz :)))

ben evliyim çocuğum yok evet her akşam masa için özeniyorum ama annemin evinde de yapardım siz de yapın bunun evli olmakla ilgisi yok ki :)
Keşke annemlerde olsaydım eşimle de harika ama annemlerde yemek bile başka kokuyor... her kafadan bir ses... şimdi eşimle edi budu ki kendisi zaten gün boyu uyuyor :)) varlığı pek belli değil evin içinde... muhtemelen evli olsaydınız sizin eşinizde evde uyuyor olacaktı :))

Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza hiç aklınızda kıyasa girmeyin... anın tadını çıkarın şu anı en güzel şekilde değerlendirin... kendinize yatırım yapın kesinlikle mesela eğer tarihe merakınız varsa 32.günü izleyebilirsiniz(belgesel) eğer gezi seyahat severseniz dünya turu yapan youtuberlar var onları takip edin mesela geçen hindistana gitmiş bir genç youtuber ben izlerken çok etkilendim ve şükrettim ülkeme... dini bir yaşantınız varsa kuran hatmi eğer kuran okumayı bilmiyorsanız yine YouTube dan izleyerek başlayabilirsiniz...
ben de geç evlendim... hem de baya... herşey yoluna giriyor hayat çok güzellikler sunuyor ama mutluluk yine de kendisiyle alakalı insanın... o yüzden lütfen mutlu olun... mutlu olmanın yollarını öğrenin şu sıralar... ve sen eksiksen kimse seni tamamlamıyor ama tamsan üstüne nakış çiziyor süslüyor onu... tamamlayın kendinizi...

:)) Allah güzellikler yaşatsın...

İyi vakit geçirmek istiyorsan sürekli flört etmen gerekiyor . Onun dışında bir süre sonra hersey monotonlaşır rutin haline döner . Kimisi böyle yasamayı sever , kimisi ise sürekli heyecan arar . Hayattan ne beklediğin önemli .

Edit:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.

Merhabalar,
Konu başlığı belki biraz abes gelebilir ama cidden merak ediyorum aile evinde olan arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Pandemi sebebiyle yaklaşık 6 aydır işsizim ve ailemin yaşadığı şehirde hiç arkadaşım yok. Sürekli evde olduğum için güzel giyinmek bakım yapmak dahi gelmiyor içimden. Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile. Bizde genellikle evdeki herkes kendi halinde zaman geçirir. Çok sıkılıyorum. Her zaman kitap okuyan film izlemeyi seven biri oldum ama artık onlar da keyif vermiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı?
Sahsen forum'u buldum işte.Zen uygulamasinda bir konu dikkatimi cekmisti sonrasinda da uye oldum :) Yani ben kendime uzulurdum,Surayi gordukten sonra halime sukreder oldum.Cidden neler varmis su hayatta dedirtti bana okduklarim.
Sabah rutin sporum var bir saat kadar,tam kapanma olunca gym hepimize 2 haftalik program yazmisti.
Bir dizi sectim kapanma suresince.Gunde 2 bolum onu izliyorum.Yine romanim var 1 saat kadar onu okuyorum.
Hazir zaman bulmusken yemek yapmak konusundaki beceriksizligimi kirmak icin izledigim videolardan bir seyler kapmaya calisiyorum. :)
Birde oyunum var,zaten bilgisayar oyunlarina bir duskunlugum vardi cocukluktan sure gelen.Onun alt yazilarini ogrenmek istedigim dile cevirip oynuyorum.Merak ve oyun olmasi ogrenmeyi hizlandiriyor. (merak edenler icin resident evil 7)
Onun haricinde de gun geciyor zaten.İftari solene ceviremedim,cunku tek kaliyorum :) Solene cevirecek enerjiyide insanlar nasil muhafaza etmisler ve nasil solene cevriliyor onuda merak ediyorum.Benim gozumde coca-cola reklamlari gibi bir iftar canlandi solen denince :)

Edit:Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, moral oldunuz enerjimi yükselttiniz resmen. Olumsuzluklara fazla odaklanmışım, haliyle bu günlerde hep kötüye odaklanıyor insan beyni. Tüm evli, çocuklu, bekar arkadaşlara gönül ferahlığı diliyorum. Umarım en yakın zamanda tekrar sosyalleşebildigimiz zamanlar geri gelir.

Merhabalar,
Konu başlığı belki biraz abes gelebilir ama cidden merak ediyorum aile evinde olan arkadaşlar nasıl zaman geçiriyorsunuz? Pandemi sebebiyle yaklaşık 6 aydır işsizim ve ailemin yaşadığı şehirde hiç arkadaşım yok. Sürekli evde olduğum için güzel giyinmek bakım yapmak dahi gelmiyor içimden. Evli arkadaşlarıma bakıyorum sıradan bir iftarı bile güzel bir aktiviteye çeviriyorlar eşi veya çocuğu ile. Bizde genellikle evdeki herkes kendi halinde zaman geçirir. Çok sıkılıyorum. Her zaman kitap okuyan film izlemeyi seven biri oldum ama artık onlar da keyif vermiyor. Siz nasıl geçiriyorsunuz zamanınızı?

Valla benimde arkadaşım yok kendi kendime gezerim birşeyler yaparım. Yalnızlığa da bayılıyorum 😁 tek başıma piknik bile yapıyorum

Benim evdeki durumum da sizin gibi. Ailemle yaşıyorum , herkes kendi halinde. Ne yapıyoruma gelecek olursak, kitap okurum, kalimba çalarım, yemek tatlı yaparım, ortalığı temizlerim falan. Evlilere ben de özeniyorum ya . Ne güzel evli olsam hazır karantina . Eşimle daha çok vakit geçiririm şunları yaparım gibi hayaller kurmuyor değilim

Tatlı yap dizi izle ben de besbekarım evde izlemediğim dizi film kalmadı öyle böyle vakit geçiyor:)

Merhabalar,
ya ben , evde 1 kişi var.

Ya gerçekten çok teşekkür ederim hepiniz çok tatli insanlarsınız. Can sıkıntısının falan her şeyin bir çözümü illaki bulunuyor yeter ki insanın kalbi birisi bir sıkıntısını anlattığında

yani ben kendime uzulurdum,Surayi gordukten sonra halime sukreder oldum.Cidden neler varmis su hayatta dedirtti bana okduklarim.
Diyecek kadar kötü olmasın, ne diyim.

Şey demek isterdim sabahlara kadar sevisiyor öğlene kadar uyuyor sonra beraber mutfağa girip romantik yemekler hazırlıyoruz🤣🤣
Akşama kadar dışarı çıkamadığı için enerji patlaması yaşayan bir çocuğu eyleyip kalbini kırmamaya bunun yanında da yemek ve temizlik yapmaya çalışıyorum🤭

Temizlik ve yemek işini annenden alabilirsin böylece bol bol anne duası alırsın sonra 24 saat sanki 5 saatmis gibi gelir 😄 hem yaptığın anneneyse öğrendiğin sana😅

Banyo yaptırma sırası bizde de var 😂 çocukları uyutma sırası, Ramazan'da onlara kahvaltı hazırlama sırası, bu sabah esimdeydi sıra kalkmak zor geldi bugün sen hazırla, uyanınca ne istersen yaparım diye rüşvet teklif etti bana :KK70:
Aynısı bizde de var . Ama rüşvetçi çoğunlukla benim bizim ailede 🤣 tüm evliler aynı işte . Bekarlarda zannediyor ki , her akşam ellerinde çiçeklerle geliyorlar , her gece 😎😎😎 hele ikinci çocuktan sonra eli eline değse ürperiyor insanın içi .

Yiyorum içiyorum. Sorumluluk yok, kafaya taktığım bir şey yok. İyi ki evli değilim. İstediğim gibi geziyorum. İstediğimi alıyorum. Dizi izliyorum süsleniyorum arkadaşlarımla buluşuyorum. İyi ki evli değilim evli olsam bu konuda çok zorlanırdım.
Buluşmalar gezmeler vs vs. Siz pandemi öncesini yazdınız galiba. Sokağa çıkılamıyor da

Şey demek isterdim sabahlara kadar sevisiyor öğlene kadar uyuyor sonra beraber mutfağa girip romantik yemekler hazırlıyoruz🤣🤣
Akşama kadar dışarı çıkamadığı için enerji patlaması yaşayan bir çocuğu eyleyip kalbini kırmamaya bunun yanında da yemek ve temizlik yapmaya çalışıyorum🤭

Temizlik ve yemek işini annenden alabilirsin böylece bol bol anne duası alırsın sonra 24 saat sanki 5 saatmis gibi gelir 😄 hem yaptığın anneneyse öğrendiğin sana😅
Pandemi günlerinde pekçok kişi sabahlara kadar hatta gün içinde de çok sevişilir zannediyor da nerdee🤣

Merhabalar,
Evli olan arkadaşlar yemeği bile aktivite ye cevirmiyor. Bütün çoluk çocuk tantana yorgunluk. Mesela o gün güzel bı yemek yaptı güzel bı sofra kurdu. Onun resmini paylaşır. Bı bakarsın aa evli çocukları var ne güzel sofralar kurmuş. Sadece süslü yani görünür dışardan. Lütfen benim için yat uyu. Sakinligin tadini çıkar. Her şeyin güzel yanı vardır. Ben mesela bekarken ev işlerinde anneme hiç yardım etmezdim. Ona çok pişmanım şimdi. Keşke yapsaydım. Kaynanam için saçımı süpürge ettim kaç sene. Sonra yapmamaya başladım. Kötü oldum. Annene yardım et. Bide hobi edin kendine . İlla ki ilgi alanın vardır

Pandemi günlerinde pekçok kişi sabahlara kadar hatta gün içinde de çok sevişilir zannediyor da nerdee🤣
Çocuk olmasa belki sevisirdik
O kadar sevismeye şimdi Çocuk olurdu zaten😅 hep acı sonlu hikaye

Evli değilim aile evindeyim. İşsiz değilim ama okullar kapalı oldugu için bende evdeyim. Film kitap tv Bi yerden sonra sıkıyo cidden.kendine hobi bulabilirsin mesela ben en son Ebru sanatı için set aldım ilk defa denedim ama baya güzel zaman geçirilir. Örgü resim müzik aleti gibi aktivitelere yönelebilirsin. Yani en azından ben öyle yapıyorum aksi halde ekran bağımlısı olup çıkıcaz

Evliyim bir de 2 buçuk yaşında oğlum var. Şu anda öyle çok bekar zamanlarımı özlüyorum ki anlatamam. Keşke diyorum bir süre daha bekarlığı yaşasaydım. 27 yaşında evlendim bir de. 29 da anne oldum keşke daha geç doğursaydım diyorum. Kendi adıma şu anda çok bunaltıcı geçiyor pandemi.
Öğretmenim ve canlı ders, bitince çocuğu uyut uyursa şanslıyım bazen uyumuyor. Yemek yap çamaşırı bulaşığı bitmiyor. Çocuğu yedir oynat bahçeye çıkart. Eve girince yıka yedir. Uyut derken gram nefes alacak zaman kalmıyor.
Kapanma öncesi de zordu gezelim desem olmuyor. Hele çocuktan sonra memlekete gideceğiz mesela kavimler göçü gibi eşya çıkıyor. Dışarı çıkalım desem aman yemeği aman çiş taşırdı aman uykusu derken 3 yıldır hayatta figüran gibiyim.
Yani fırsatınız varken içinizden geçenleri yapmaya çalışın. Umarım güzel bir iş bulursunuz çalışmak kesinlikle fark katıyor. Film kitap müzik spor herkes yazmıştır.
Bunlar dışında çiçek saksı işleri beni mutlu ediyor. Veya saksıda maydanoz nane yetiştirmek falan. Onlarla ilgilenmek büyüdüğünü görmek hoşuma gidiyor. Mesela bir avokado çekirdeği köklendirmeye çalıştım hala fidesi çıkmadı çekirdek çatladı henüz kaç ay olacak sabırla suluyorum bakıyorum..
Taş boyama falan da yapılabilir. Farklı hobi türleri araştırabilirsiniz..

Back
X