- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
Karantinadaki rutimi yazayim: Yalnız yaşıyorum. 7 bucuk sekiz arası kalkmaya çalışırım genelde 8i buluyor. Bir uygulama kullanıyorum sabah meditasyon yapıyorum. Duş alıyorum. 8 bucuk 9 arası işbaşı yapıyorum masamın önünde. Ajandama her şeyi yazıyorum tik atıyorum yaptıkça. Gün boyu işle geçiyor. 6 gibi (daha fazla calismayacaksam) bırakıyorum 45 dakika yoga yapıyorum. Terlemis oluyorum kısa bir dus. Kendime bazen güzel bir yemek yapıyorum güzel ama pratik. Genelde işten sonra kafam ciddi bisey kaldırmıyor sanat filmi tarih kursu filan. Podcast dinleyerek (biraz daha az sıkıcı konular seciyorum) şeker patlatma oyunu oynuyorum biraz ailemle arkadaşlarla konuşuyorum. Komsulari rahatsız etmemeye çalışarak sessiz sessiz gitar çalıyorum. Yakında klavye alacağım bilgisayarda bestelerimi aranje etmek için müzik programları ile ilgili online dersler almıştım. Onu ilerleticem aşırı zevkli bi uğraş. Azıcık sosyal medyada zaman öldürüyorum instagramda filan sonra üzülüyorum tüh gene telefona bağımlı oldum diye. Resim yapıp yemek yapmaya baslicam. Ben kendimi bekar mekar çok şanslı gördüğüm için. Tek dert yalnizliksa bence o o kadar da dert değil başka problemler olmasın çok şükür.