- Konu Sahibi Orman perisi olsam
-
Evet o sıcak su olayını sonradan öğrendim, artık yapmıyorumBende çekirdek paketine köpük kaçırdım.sonra çekirdekleri durulayip ocakta yeniden kavurdumbu arada sıcak su kullanmaman gerekiyor
Bende aynı durumdan şikayetçiyim kendi mayamı yapmaya başladım
Deneyeceğim teşekkürlerEsim de az bulabilmis mayayi.Arkadaslar, hamurunuzdan bir kase kadar ayirip bir kavanozda su ilavesiyle saklayabilirsiniz.Bir sonraki hamuru bununla mayalayabilirsiniz.
Cocuklarim okula gittiginde hafta sonu gelmeden plan yapardim evde sıkılmasınlar diye disari cikarirdim. Yaz tatilinde grip olmustum bogazim iltihapliydi antibiyotik cebimde cocuklari gezdirmistim. Simdi evdeler sıkılıyor cunki hic boyke eve tikilip kalmamışlardı üzülüyorum ama inşallah gececek hergune umutla uyaniyorum. Vaka sayilarini gorunce umudum kırılıyor Rabbim hepimizin yardimcisi olsunHerkese merhaba.
Şimdi bu evde karantina beni de sizleri de bunalttı.
En çok zorlandığımız taraflarını burada paylaşırsak biraz rahatlarız belki.
En zorlandığım yanı, herşeyin aniden başlaması sanırım. Hiç ihtimal vermiyordum . Kimin aklına gelirdi zaten. O yüzden psikolojik olarak hazır değildim bu durumuma.
Annem hastanede çalışıyor. 66 yaşında. Ben kronik hastayım. Evde ikimiz kalıyoruz. Bu hafta üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. ( evet hem de böyle zamanda nasıl başardım bilmiyorum)
Sizlerin en çok zorlandığı tarafı ne oldu.
kolaylaştırmak için yaptığım şeyler
. Balkona çıkmak
. Çok fazla haber takip etmemek ( yeteri kadar araştırıyorum )
. Telefonla yakınlarımla iletişime geçmek . Onlara da moral vermek için hep gülerek konuşuyorum. Ne kadar bunaldığımı hissettirmemeye çalışıyorum.
Bu güzel konuyu dağıtmak istemiyorum. hatta takip ettigim bir konu neler yazılmış,bir bakayim dedim ve sorunuzu yorumlarinizi hayretler ve şaşkınlık içinde okudum..Kimseyi müdafa etmek değildir amacim ama burda yapicam..Hanimefendi sizene?Böyle bir soruyu hesap sorar ve kişiyi yargilarcasina sormak size mi kaldi ne haddinize?Kizimiz en doğru karari vermiş siz kalabalik da ders calismanin nasil zor oldugunu bilirmisiniz?Kpss gibi hayati bir sinavin hayatindan nasil fedakarlik ederek ve titizlilikle calismasi gerektigini bilirmisiniz?Ayrica bu virüs un kol gezdiği dönemde yaşlı anne babasina ki ikisininde rahatsizligi mevcut size nasil akil kari gelebiliyor yanlarinda olmak ,anlamis değilim ki kizimiza gelmemiş şükür..Kizimiz size atandiktan sonra ailesinin yanina döneceğini hatta ki ben size soyliyeyim kazandığı para ile kim bilir ailesi için neler yapacaktır bunu bile sizin değiminizle "insanligindan" açıklama nezaketinde bile bulunmuş..Sadece insanlarin hayat sinirlarini aşma cesaretini,nereden nasil bulabiliyorsunuz onu Cok merak ediyorum..Ne yazarsaniz yazin size cevap vermicem, sadece ben ve aklı salim kişilerin, yazdığınız yorumlara eleştirisel yorumlarını aldınız..Kendi hayatinizla meşgul olmanizi tavsiye ederim, ziraa başkalarının hayatlarina karışmak size birşey kazandırmayacagi gibi komik oluyorsunuzNiye sevgiliniz kadar ailenizi anmadiniz ozlemediniz ve neden ailenizin yanına gitmediniz vaka çıkınca...tüm öğrenciler evlerine döndü de ........
Ben de hayret ettim acaba yüzyüze olsa sorabilirmiydi böyle bir soruyu klavye arkasinda insanlarin hayatina burnunu sokmak bu kadar kolay olmamali..Ayni nezaketi göstermek gerekir...Hanfendiye şaşırdım bir de kendini savunup hala cevap alamadim diye daha derine inmeye çalışıyor..Ne hakla ne cesaretleNeden insanları yargılıyorsunuz? Bilmediğiniz bir sürü dinamik olabilir ya da olmayabilir. Bunu söyleme hakkını kimden aldınız?
Bu güzel konuyu dağıtmak istemiyorum. hatta takip ettigim bir konu neler yazılmış,bir bakayim dedim ve sorunuzu yorumlarinizi hayretler ve şaşkınlık içinde okudum..Kimseyi müdafa etmek değildir amacim ama burda yapicam..Hanimefendi sizene?Böyle bir soruyu hesap sorar ve kişiyi yargilarcasina sormak size mi kaldi ne haddinize?Kizimiz en doğru karari vermiş siz kalabalik da ders calismanin nasil zor oldugunu bilirmisiniz?Kpss gibi hayati bir sinavin hayatindan nasil fedakarlik ederek ve titizlilikle calismasi gerektigini bilirmisiniz?Ayrica bu virüs un kol gezdiği dönemde yaşlı anne babasina ki ikisininde rahatsizligi mevcut size nasil akil kari gelebiliyor yanlarinda olmak ,anlamis değilim ki kizimiza gelmemiş şükür..Kizimiz size atandiktan sonra ailesinin yanina döneceğini hatta ki ben size soyliyeyim kazandığı para ile kim bilir ailesi için neler yapacaktır bunu bile sizin değiminizle "insanligindan" açıklama nezaketinde bile bulunmuş..Sadece insanlarin hayat sinirlarini aşma cesaretini,nereden nasil bulabiliyorsunuz onu Cok merak ediyorum..Ne yazarsaniz yazin size cevap vermicem, sadece ben ve aklı salim kişilerin, yazdığınız yorumlara eleştirisel yorumlarını aldınız..Kendi hayatinizla meşgul olmanizi tavsiye ederim, ziraa başkalarının hayatlarina karışmak size birşey kazandırmayacagi gibi komik oluyorsunuz
Çok geçmiş olsun babanızaBu süreçte babam kalp krızı gecırdı Amalıyat oldu hastanede37 vıruslu kısı vardı 1 gece yogun bakımda kaldı 1 gun normal odada neler yasadıgımızı anlataman babam cıktı çok sukur eve alışverıs yapmaya cıkıorum mecbur çıkıyoruz cunku temel ıhtıyaclar bıtıyo bugun kargom geldı annem çok kızlidı her taraf mıkrop ne kargosu diye özur dılerım anne cahıllık ettım dedım hayat durdu fılm ızlıyorum aksama kadar
Teşekkür ederim .Çok zordu çok kotuydu doktorlar hemsıreler o kadar gerginki onlarıda anlıyorum risk altındalar.Ziyaretçi yada refakat imkansız.Rabbım dermansız dert vermesın.hiç kimseyıde almıolar ben kargoyu nasıl soledım bılmıorum aklım gıttı birden .Allahım vatanımızı milletimizi korusun.Bu zor sürece atlatalım.Zira evde kafayı yıcem .Annem babam 65 yaş üstü bende kronık rahatsızım işe gıtmıyorum.Bu ıyı bı sey yıllardır yapamadıgım seylerı yapıorum.Gilm onerılerınızı alabılırım.Dizi.Bide çok dua edelım.Markete cıktıgımda eldıven maske takıyorum ama yeterlımı bılmıorum.Çok geçmiş olsun babanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?