Annem Alzheimer hastası, babam 61 yaşında kalp damarlarından biri tıkalı yüksek tansiyon hastası. Yanlarına gidip onlara virüs taşıma riskini alamadım. Dışarıdaki işlerini halleden tanıdıklarımız var. Bu şekilde içim daha rahat. Öğrencilerin evlere gitmesini iyi bir şey mi sanıyorsunuz? Tüm Türkiye’ye yayılmasının 2. sebebi budur. Şehirler arası yasağı okulları tatil etmeden önce getirmeleri gerekiyordu. Okulun ne olacağı kesin değilken, ailemin olduğu evde ders çalışamazken yanlarına gidemezdim. Okul “tatil” edilmiş olsa da ödevlerimiz sınavlarımız var. İnternet üzerinden de derslerimiz var, ailemin evinde internet yok mesela. Hâlâ kpss’ye gireceğim. Ailemin yanında çalışamıyorum. Yalnızlığı seviyorum. 23 yaşındayım. 17 yaşından beri ailemden ayrı yaşıyorum. Buna alışkınım. Şu karantina durumunda onlarla aynı eve tıkılmam sadece psikolojimi zorlardı. Sık sık görüntülü konuşuyorum babamla. Şimdilil yetiyor. Okulumu bitirdiğimde kpss’ye de girdikten sonra tekrar yanlarına taşınacağım zaten.