Doğuma Hazırlık karanlık oda

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
kızlar ben yedi aylık hamileyim park yatak almaya karar verdim
yatak odam havalandırmaya bakıyor ve güneş almıyor
park yatağı da yatak odama koysam geceleri bebek için bir problem olur mu
oturma odam çok güzel güneş alıyor
ocakta doğum yapacam 31 aralık 1 ocak gibi
sizce ne yapmalıyım
karanlık odada bebek büyüten var mı aranızda:CüvCüv:

canım bence park yatak çok mantıklı. Gece problem olmaz zaten karanlıkta uyuyacak. Gündüzleride güneş alan odaya alırsın çünkü sürekli karanlıkta uyursa gece gündüz ayrımına alışması zor olur uyku düzenini sağlayamazsın. Karanlık oda da çocuk büyütmedim ama çevreden duyduğum bildiğim bunlar. Park yatağı heryere taşıma imkanın var. Zaten uyku düzeni oluştuktan sonra nerde uyusa fark etmez bence :))

canım bence park yatak çok mantıklı. Gece problem olmaz zaten karanlıkta uyuyacak. Gündüzleride güneş alan odaya alırsın çünkü sürekli karanlıkta uyursa gece gündüz ayrımına alışması zor olur uyku düzenini sağlayamazsın. Karanlık oda da çocuk büyütmedim ama çevreden duyduğum bildiğim bunlar. Park yatağı heryere taşıma imkanın var. Zaten uyku düzeni oluştuktan sonra nerde uyusa fark etmez bence :))

bende sana katılıyorum canım.gündüzlerini güneş gören odaya al bebeğini hem daha sağlıklı güneş bebk için kemik gelişimi için çok önemli..park yatak alıcaksan zaten taşıması kolay....güle güle hayırlısıyla doğurursun umarım canım..:emir_bebek:

benim de çocuk odam karanlık oda olacak.Gündüzleri güneş alan odalarda duracağız mecburen

Aynı sorun bendede var, benimde yasadığım yerdeki yatak odamda hiç ışık yok, başta odamızı değişmeyi düşündük ama sonra vazgeçtik. Mecbur orada uyuyacak minik kuşum, bizimle beraber:)

X