Yaa senin hurmalı, sağlıklı tatlın da çok güzel görünüyor
SormaBide özel dönemlerımdeyım . Girmez olaydım
Şimdi çıkıyorum ve yarın tatlımı yapıp yıyene kadar buralara uğramıyorum
Senın durum benden kötüymüş şimdi .Sorma
Ben de ayni donemde ustelik rejimdeyim. Felaket
Yokkk yemedim kalmadi bana oglandan zati hahahahaSenın durum benden kötüymüş şimdi .
Aman aman amann rrejim mi yedın mı peki .
Doğru söyle kimseye söylemem
benımde spor yapmam lazım offf offfYokkk yemedim kalmadi bana oglandan zati hahahaha
Garip ama bu sefer tatli da istemedi canim fazla. Sanirim acliktan kafayi yedim
Cok tesekkur ederimEllerine, emeğine sağlık. Yarışmada başarılar diliyorum.
Pff bende o fonksiyon unutulmus bunyemde yokbenımde spor yapmam lazım offf offf
Cok tesekkur ederimEllerinize saglik cok hos gorunuyor basarilar
Ben 3_4 kilo hurmayi alip cekirdek cikarip rondoda cekiyorum canim. Belki hazir da satiliyordur gormedim ama. Macun kivamina gelince strec filmle sarip dolaba kaldiriyorum. Bizde cikolata kremasi yerine bu yeniyor canim. Asureye ve keklere de koyuyorum hattaWayy cok orjinal ilk defa gordum hurma kreması nasıl bısey canm
Canım sen pro değilmiydin ya madalyan var pro değilsinÇok beğendim başarılar dilerim elinize sağlık
Cok tesekkur ederimÇok beğendim başarılar dilerim elinize sağlık
Site dellendi mi neetti acepCanım sen pro değilmiydin ya madalyan var pro değilsin
Wayyy super fikir ve saglıklı ellerıne saglık canmBen 3_4 kilo hurmayi alip cekirdek cikarip rondoda cekiyorum canim. Belki hazir da satiliyordur gormedim ama. Macun kivamina gelince strec filmle sarip dolaba kaldiriyorum. Bizde cikolata kremasi yerine bu yeniyor canim. Asureye ve keklere de koyuyorum hatta
Cok tesekkur ederim fikir orjinal ben orjinal gibi olduWayyy super fikir ve saglıklı ellerıne saglık canm
Wayy cok orjinal ilk defa gordum hurma kreması nasıl bısey canm
Ben 3_4 kilo hurmayi alip cekirdek cikarip rondoda cekiyorum canim. Belki hazir da satiliyordur gormedim ama. Macun kivamina gelince strec filmle sarip dolaba kaldiriyorum. Bizde cikolata kremasi yerine bu yeniyor canim. Asureye ve keklere de koyuyorum hatta
Ay sen bılmezsın tatlımmhurma kreması ne ayol ilk defa duydum.
yeni yeni cevherler çıkıyor aramızdan:))