- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Cok incesin canim tesekkur ederimBu pastanın adi cikolatali muzlu pasta olamaz yaa cok güzel görünüyor yazmadan geçemedim ellerinize saglik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok incesin canim tesekkur ederimBu pastanın adi cikolatali muzlu pasta olamaz yaa cok güzel görünüyor yazmadan geçemedim ellerinize saglik
tarifimi ilk başdan cok guvenmisdim ama sonra cokta iy bi tarif olmadini dusunmuyorum bakalım bir kac güne bende tarifimi yapicam.Tesekkur ederim canimama ben en cok da senin tarifini merak ediyorum
Bizim pastalardan mi yapacaksin:)tarifimi ilk başdan cok guvenmisdim ama sonra cokta iy bi tarif olmadini dusunmuyorum bakalım bir kac güne bende tarifimi yapicam.
Bizim pastalardan mi yapacaksin:)
Himm rus mutfagindan mi bu pastasoyle soyleyim kremeli pastalari sevmiyenler icin benim tatif yaniiii
Kız ben bile yaptım bunca işin arasında yao tabitarifimi ilk başdan cok guvenmisdim ama sonra cokta iy bi tarif olmadini dusunmuyorum bakalım bir kac güne bende tarifimi yapicam.
Ayiptir soylemesi ben bir gunde 1 K olduydum ama arkasi gelmedi kankagunlerdir 1 K yimtam olarak 1000 ne kadar oldugumu da goremiyorumKanka çok havali yaa bir tek sen 1 k sin
Kahretsin kusurati goremiyorsunAyiptir soylemesi ben bir gunde 1 K olduydum ama arkasi gelmedi kankagunlerdir 1 K yimtam olarak 1000 ne kadar oldugumu da goremiyorum
Hah ondan iste kanka turkcem yetmedi tam olarak anlatmayaKahretsin kusurati goremiyorsun
Tercümanın yap beni bebekimHah ondan iste kanka turkcem yetmedi tam olarak anlatmaya
Kanka 2 K olmusumTercümanın yap beni bebekim
Haydi bastırKanka 2 K olmusum
Tesekkur ederim balimYaaa sen var yaaa kizim super olmus bu ne sansim cok dusuktatlilarda bizim hatunlar cosmus
bayıldım. sen olduğunu bilmeden, oy verdim sunuma, görünüşe.Herkese merhabanihayet bizi tatli krizlerine sokan o kategori geldicok uzatmadan tarifime geciyorum.
Pandispanya icin gerekli malzemler
Her pandispanyaya 3 yumurta olmakla toplam 9 yumurta kullandim.1 pandispanya icin kullandiklarim
Eki Görüntüle 2295813
3 yumurta
1 cay bardagindan biraz az seker
1 cay bardagi un
Yarim cay bardagi nisasta
1 paket Kabartma tozu
1 paket Vanilya
2 yemek kasigi Kakao
Yapimi
Eki Görüntüle 2295790
Yumurtalari ve sekeri bi kaba alib tam 15 dakika cirpiyoruz.ardindan un,nisasta,kakao,vanilya ve kabartma tozu karisimini azar azar eleyerek spatulayla yumurtanin kopugunu sondurmeden karistiriyoruz.22 santimlik kabimiza yagli kagit serip karisimi ilave edip onceden 170 derecede isittigimiz firinda pisiriyoruz.20 dakika boyunca kapagi acmiyoruz.
Eki Görüntüle 2295791
cikinca cevirip sogumaya birakiyoruz.ben pandispanyalarimi bolmeden kullandim.yumusacik olmuslardi zaten.
Arasinin kremasi icin
Eki Görüntüle 2295794
250 gr tereyagi
300 gr Sut receli
1 paket vanilya
Siz baska krema da kullana bilirsiniz.
Once tereyagini 2 dakika mikserle cirpiyoruz sonra uzerine azar azar sut recelinden dokup cirpmaya devam ediyoruz.
Ganaj icin
1 paket krema
80 gr bitter cikolata
80 gr sutlu cikolata
Eki Görüntüle 2295796
Kremayi tencereye dokup kaynamaya yakin alip icine cikolatayi dokup karistiriyoruz.
Krem santi icin
1 fincan sut
1 paket sade krem santi
Eki Görüntüle 2295797
Sutle kremsantiyi. 5 dakika cirpiyoruz
Sus icin
Eki Görüntüle 2295800
Arasi icin
Muz damla cikolata
Eki Görüntüle 2295799
Pastanin yapimi
Once pandispanyayi nescafeyle islatin.kremanın bir kısmını ortasına yayın. 1 adet muzu da dilimleyerek ortasına dizin.uzerine damla cikolata serpin.tum pandispanyalarimizi bu sekilde yaptiktan sonra sira geldi uzerine.her tarafini yagli kremayla sivayin.buzlukta yarim saat bekletin.ardindan cikarip kremsantiyle sivayin.ve susleyin.
Eki Görüntüle 2295801
Eki Görüntüle 2295802
Ben bi de seker hamurundan sepet yaptim.renk vermesi icin kakao kattim o yuzden hamurun esnekligini azaltti diye biraz kaba oldusiz yapacaksaniz renk icin boya kullanin
Vee sunum
Eki Görüntüle 2295806
Eki Görüntüle 2295807
Eki Görüntüle 2295808
Eki Görüntüle 2295809
Eki Görüntüle 2295810
Eki Görüntüle 2298883
Hehehe iste boyle sasirtirlar adamibayıldım. sen olduğunu bilmeden, oy verdim sunuma, görünüşe.
Dedim ki bir bakayım kim yapmış bunu. bir de ne göreyim bizim azerin
tatmak isterdim pastandan :)Hehehe iste boyle sasirtirlar adami
Saka bi yana cok tesekkur ederim begenip oy verdigin icin canim
İnsallah bi gun o da olurtatmak isterdim pastandan :)
Ellerine sağlık tekrardan.
vizeler kalkacakmış, bakarsın geziye gelir seni de görürüz oralardaİnsallah bi gun o da olur