çok teşekkür ederim nevoşumm sagolasın begenmene sevındımmEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
fülüzümm tesekkurler kuzucumm bayadır katılmıyoduk ya iştahla yaptım vallaEllerine saglik Mervem çokkkkk güzel olmus amayaaaaaniiiii pessss
Basarilar diliyorum
Hemmeen bı hamburger muzkıcanaaa çeeeekOri bana hamburger virroff nasıl canım çekti nasıl
sosyalımm sagol çiçeğim bak bundan sonra dısarda hamburger yemeye son evde saglıklı saglıklı kendın yapcaksın sende yada bana gelceksınMerviskooooooo bu ne böyle tablo gibiiiaçım ben aç bana gönder yaaa çok güzel bu ben hamburger yemeyi özledim yaaaa
tesekkur ederım canımm inşallahEllerine sağlık.Çok güzel görünüyor. Yarışma da başarılar dilerim.
Taam merviskom ben geliyom sen yapakoysosyalımm sagol çiçeğim bak bundan sonra dısarda hamburger yemeye son evde saglıklı saglıklı kendın yapcaksın sende yada bana gelceksın
Bi tane miHemmeen bı hamburger muzkıcanaaa çeeeekyaparım sen iste
tamam 2 tane bol pattisli muzkıcanımaBi tane midişimin kovuğuna yetmez sen şöyle 2 tane bol patatesli yap bana bebişim
2 saatcık yol sen gele kadar coktan hazır olurTaam merviskom ben geliyom sen yapakoy
evvosumm tesekkur ederım canım benımmmOf of of buneşahane olmuş ellerine emeğine sağlık mervişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?