How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamelden sonra dönüs olurmu

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
:uhm:arkadaslar sacım sımdı kahverengı karamele boyatmak ıstıyorum esmerım yakısmaz dıye korkuyorum sonra kahverengıye donmek ıstesem donebılırmıyım ve kahverengı aktıkca o renk yıne cıkarmı

canım karamel daha açık bir renk oldugu için vazgeçip dönmek istersen kahverengiye dönüş kolay olur...ama seçecegin kahverenginin tonuna baglı olarak alttan kızılımsı yansımlaar bırakabiliyor bazen karamel boya akınca...koyu tonlarda bir kahverengiyle boyarsan karamelden sonra, fazla akma olacagını sanmıyorum yine de....

karamel esmewrlere daha cok yakısıyor boyat ama kızllık turunculuk olasın, ben kendım boyuyorum karamele hatta az once gene boyadım karamel ıle acık kullu kumralı karıstırıyorumkı kızıl olmasın cok fazla dıye, kahveye donmek ıstedıgındede cok rahat donersın

arkadaslar cok tesekkurler kızıllık kesınlıkle ıstemıyorum kuafore boyatmayı dusunuyorum ıstedıgım karamel tonuda cok acık deıl zaten olmazsa evde kendım her zamankı rengıne boyucam artık ıns olur...

arkadaslar ablam sarıya boyatmak ıstıyor ama oda yakısmazsa tekrar ıstedıgı renge donebılırmı bu konularda pek ıyı deılım yardımlarınız ıcın cok tesekkurler
açıktan koyuya dönülüor arkadaşm. ben saçlarımı açtırmadan karamele dönemicem biliorum açıcıda saçım mahfeder diye korkuyormeyvahedigeldismile sen de açtrcksın mecburen dimi?

ben göze alamıcam saçımı yıpratmayı vazgeçtim karamelden

koyu renk daha canlı gözteriyor yüzümü

kaşım siyah gözüm siyah neyime benim karamelsempatiksalakcinni

doğal saçı koyu kahve olanların bile aralarından güneşte kızıllar çıkıyor

benimde çıksın nolcakmışsempatiksalakcinni

Back