Saç Rengi ve Saç Boyama karamelden siyaha dönmek istiyorum (resimli)

kronik_vakka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
48
0
86
36
Ankara
ya arkadaşlar yaklaşık iki ay önce saçımı karamel yaptım ama şimdi değiştirmek istiyorum... bazı arkideşler yakışmadığını söledi :1closedeyes:tabi bide annem kaydirigubbakcemile3sizce ne yapabilirim siyaha döneyimmi??:1no2:eğer siyah yaparsam çıtçıt alacam...sizce ne yapayım resimlere bekip yardim edin lütfen...:a015:

Eklentiler

• $21-05-09_1443.webp
    35 KB · Görüntüleme: 251
  • $21-05-09_1430.webp
    26 KB · Görüntüleme: 217
Son düzenleme:
ayy cnm valla ben çok beğendim çok güzel millette sevktenmi ne anlamıyo kardeşim bence bozma derim ama tabi sen illa kendimi değiştirmek istiyyorum dersen bence siyah yapma yakışmaz kahve tonalrını deneyebilirsin

Canım eminmisin siyah yaptırmak istediğine karamelden başka bi renge dönebilirsin ama siyahtan sıkıldığında ondan başka renge dönmen hiç kolay olmayacak bu seferde saçların çok yıpranacak ben resimlerde olmamış bi taraf göremedim bence yakışmış sen çevrendekiler beğenmedi diyemi değiştirmek istiyorsun,yoksa sendemi beğenmedin eğer çevrendekiler beğenmedi diye değiştireceksen hiç değiştirme kendini böyle güzel hissediyorsan bırak etrafındakiler ne derse desinler ama sende beğenmiyorsan bence siyah yapma ama illada siyah yapıcam diyosan o zaman tabi bişey diyemem eğer sende benim gibi her renkten çok kısa bi zamanda sıkılıyosan tavsiyem siyahtan başka bi renk denemen kolay gelsin...

ewet kızlar birazcık çevredekilerin yüsünden ne zaman bi değişiklik yapsam beğenmiyolar yaaa...annemde beğenmeyince ne biliyim siyah yapayım dedim ama sanırım haklısınız siyahtan dönmesi zor oluyo bi ara siyahta kullandım biliyorum...
aslında rengimi bazen çok beğeniyorum bazende hiç beğenmiorum değişiklik istiom kararsızların başındayım anlayacanız...offff acaba çikolata kahve yapıp uçlara röflemi attırsam...yorumlarınız için teşekkürler kıslar...

rica ederiz cnm da çevrene bakma kıskanadabilirler annen hariç olabilir ama annleleri bilemzmisin birşey beğenmezler takma kafana ve içinde ne varsa onu yap ne istiyorsan yap ama siyah yapma kötü oluyor dönüşü zor çikolata kahve olabilir güzel renk sende istersen dene

Annelerin öle renk takıntıları var ne yazık ki ama sakın siyaha boyama. Kurtulamazsın. Bu arada çok yakışmış bu renk çevreni de takma bence. Ha çok iddialı diyosan kumral yap hem nötr hem de üstüne röfle vs çok iyi gidiyo.

benim kendi saç rengimde koyu kumral zaten onlar çıksın bi daha dokunmayacağım walla sanırım siyah iyi bi fikir değil gibi gibi

bence acayipp yakışmış.. sakın sakın siyah deneme bile.. ki bende siyah saclıyım ama bu sana hakkaten yakışmıs.. yanlız ben karamel ve tonları saclarda düz fön yerine maşalı sacı daha cok yakıstırıyorum.. sarı ve siyah saca düz yakışıyor ama kahve ve karamel tonlarına maşa daha güzel gidiyor... bide bu sac modelini ben pek begenmedim.. kalıp gibi olmuş.. yani ya biraz daha dagınık bişiler yap böle sabit bir yöne bakan kalıp gibi ayrılmış taranmıs bişeyden ziyade dagınık maşalı sac daha cok yakışır... tekrar ediyorum.. rengi süper sanada yakışmıs... yerimseniben

Bence hos bi renk..
Yakismamis diyemeyecegim..
Ancak resimde gördügüm kadarisiyla acik tenlisin, biraz soluk duruyor..
Ama hafif bronzluk olsa teninde bence güzel görünür..

bencede kötü durmuyor, yakismis..
arkadaslar hakli, siyahtan baska renge dönmekte zor olur..
etrafindakiler yakin arkadaslarin mi bilmiyorum ama kötü durmuyor neden öyle demisler
anlamadim..:ecrin_bebek:

ya aslında saçlarımla bi problemim yoktu taki arkadaşlarım görüp --yyyaaa kötü olmuş şu rengin daha iyiydi deyinceye kadar...sonra kafam karıştı işte kararsız kaldım...ama siyahtan dönmenin zor olduğunu biliyorum sanırım ; siyaha ben dönmemeliyim =)))
kaldıki saç değiştirmekten bi gün saçımı yaskacam zaten uzun saçlarımı bu yüsden kestirdim gitti...uufff

çok güzel yaaaaa saçını rengi ben bu renkleri yakalıcam die bukalemuna döndüm rengarenk
siyah yapma kurtulamazsın

Arkadaşımsaç rengin hem moda hemde çok yakışmış,ben çok beğendim.Sakın saçlarını siyaha boyatma gafletinde bulunma pişman olursun(deneyimim).İllaha karamelibiraz koyulaştırayım diyorsan kahve tonlarını dene.Mesela koyu kahve emin ol siyahtan daha iyi,siyah renkte boğar seni haberin olsun kib cnm.

kızlar çok sağolun çok yardımcı oldunuz emin olun vazgeçtim zaten maşalı hali dahada güsel oluyo güneşte falan ışılışıl ama bi gaflete düşmüştüm çıktım sonunda değiştirirsem bile sanırım tercihim asla siyah olmayacaktır boyatırsamda sizlerle paylaşacağım tekrar hepinize teşekkürler...

yanlış anlama ama ben begenmedm canm
dogal durmuyo.renk tonuna lafım yok.galiba kendin boyadn.
uygulaması farklı olsaydı daha dogal ve hoş durabilirdi.bu arada siyaha boyama bence zor kurtulursun!!
:))

yanlış anlama ama ben begenmedm canm
dogal durmuyo.renk tonuna lafım yok.galiba kendin boyadn.
uygulaması farklı olsaydı daha dogal ve hoş durabilirdi.bu arada siyaha boyama bence zor kurtulursun!!
:))

ya zaten boyalı saçların %99.9u doğal durmazki sadece kendi renk tonunun bir iki açığı yada koyusu gibi renk geçişlerinde doğallığı yakalayabilirsin karamel gibi bi renk doğal renkler arasında yok yani en azından ben görmedim...
sana katılıyorum bende de doğal durmuyor... gölgede başka güneşte başka bişey oluyor...çünkü benim saç rengim kumraldı...
kendim boyamadım buna cesaret edemem...telefonla çekim olduğundan renk tam belli değil biraz bulanık çıkmış...
siyahtan vazgeçtim artık :)))yorumun için teşekkürler tatlım
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…