• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamelden siyaha dönmek istiyorum (resimli)

saçlarının rengi süper elleme bnce bnde siyah yaptırmak istiyodum hatta yarın boyayacaktım gercekten dönülmesi zor benim saclarımın rengi koyu kestane ama uc kısımlarnda güneşte çok az belli oluo kızıllık var çook önceden boyamıştım sonra hint kınası siyah boyamıştım lacivert gibi olmuştu snra bay bi zaman sonra keni sacıma dndü suan pek göründügü kadar boya kalıntısı yok kendi sac rengimde çok siyaha boyamak istiyodum okullarda bu pazartesi acılıyr değişiklik olur die herkes boya diyor ama tereddüt içindeim kedi sac rengimi çok sewiyorum ama değişiklik yapmak için boyamak istiyorum korkuyorum yakışmassa diye..

saçlarının rengi süper elleme bnce bnde siyah yaptırmak istiyodum hatta yarın boyayacaktım gercekten dönülmesi zor benim saclarımın rengi koyu kestane ama uc kısımlarnda güneşte çok az belli oluo kızıllık var çook önceden boyamıştım sonra hint kınası siyah boyamıştım lacivert gibi olmuştu snra bay bi zaman sonra keni sacıma dndü suan pek göründügü kadar boya kalıntısı yok kendi sac rengimde çok siyaha boyamak istiyodum okullarda bu pazartesi acılıyr değişiklik olur die herkes boya diyor ama tereddüt içindeim kedi sac rengimi çok sewiyorum ama değişiklik yapmak için boyamak istiyorum korkuyorum yakışmassa diye..

16 ay önceki konuyu hortlatmışsınız..

sakın siyah yapma bi daha kurtulamazsın valla:1no2:bu renk kötü olmamış bence belki biraz daha koyulaştırabilirsin ama çok az 1-2 ton kadar.ozaman daha güzel olur diye düşünüyorum

koyu bi rengin sana daha çok yakışcağını düşünüyorum cnm..bu renk sana gitmemiş bence de..

koyu kahve deneyebilirsin ya da kahvenin açık olmayan tonlarını seni çok daha güzel gösterir

kahve tonlarını dene canım ama siyah ya da siyaha yakın kahve yapma çünkü açması acayip zor oluyor kurtulmak istediğinde renkten... altında röfle olmasına rağmen çok zor kurtuldum koyu kestaneden...

Back