- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi monarosa_22
-
canm sacların sıyah oldugu icin tutması imkansız siyah cok zor bı renk ne yapsan tutmaz bence sacını acıp tonunu kırarsan ıstedıgn karamel tonları olur. sacın boya mı kendı rengı mı sıyah ?
yıne burdan bı arkadas gecen gun koyu kumral saclarını senın gıbı acık bı renk yapmak ıstedı uyardık yanı tutmaz falan dıe ama boyadı kendı de dedı hıc degısmedı aynı oldu dedı cok moralı bozulmustu yanı onun kı koyu kumraldı bıde sen sıyah dıyosun ımkansız ama eger cok ıstıyosan palettenın 7.55 var voilanın 6.8 karameli var onlara bı bak ıstersen tabı resımlerdekı gıbı acık ton olmaz onların koyusu anca olurkıendi rengi...
boya olmadığı için karamelden bir iki ton açık bir renkle boyatsam
tutmaz mı karamel?
yıne burdan bı arkadas gecen gun koyu kumral saclarını senın gıbı acık bı renk yapmak ıstedı uyardık yanı tutmaz falan dıe ama boyadı kendı de dedı hıc degısmedı aynı oldu dedı cok moralı bozulmustu yanı onun kı koyu kumraldı bıde sen sıyah dıyosun ımkansız ama eger cok ıstıyosan palettenın 7.55 var voilanın 6.8 karameli var onlara bı bak ıstersen tabı resımlerdekı gıbı acık ton olmaz onların koyusu anca olur
hadi ya üzüldüm şimdii
kuaföre boyatcam ama açmak gerekirse ne yaparım bilmiyorum
sana burdan bi link verıyım boyalı sıyah sacını bı arkads platıne kadar acmıs :) yanı cokda korkulucak bıse degıl kendın 1 kere ac baya acılır sonra ıstedıgın tonu yap ''siyah boyalı saç rengini açmak (resimli)'' 1. syfada bak mesela sıyahtan nasıl bı renge gecmıs bı kere acmasıyla
ya işte ben yıpratmak istemyiroum saçımı
kolay yoldan olsun sitiyorum
link çalışmıyo ki..[/QUO
bı kere yapılınca bıse olmuyo pek, tabı sacının saglık durumuna da baglı kırılan ınce tellıyse yıpranabılır. acıkcası ben gecen hafta actım ama 2 gunde bır sac maskesı yapıyorum ekstra nemını korumaya calısıyorum yanı üsenen biriysen yapma ben aman yıprncak dıye korkumdan bakım delısı oldum
ya işte ben yıpratmak istemyiroum saçımı
kolay yoldan olsun sitiyorum
link çalışmıyo ki..[/QUO
bı kere yapılınca bıse olmuyo pek, tabı sacının saglık durumuna da baglı kırılan ınce tellıyse yıpranabılır. acıkcası ben gecen hafta actım ama 2 gunde bır sac maskesı yapıyorum ekstra nemını korumaya calısıyorum yanı üsenen biriysen yapma ben aman yıprncak dıye korkumdan bakım delısı oldum
sağlıklı saçım ama çevremde çok kişi var
açtırdıktan sonra yıprandı saçları..
bir de saçımı bikere boyattım hayatımda
pek bilgim yok yani..
sağlıklı saçım ama çevremde çok kişi var
açtırdıktan sonra yıprandı saçları..
bir de saçımı bikere boyattım hayatımda
pek bilgim yok yani..
bi kuafore danıs bakalım ne dıcekler boyasız oldugu ıcın daha iyi yonlendırebılırler eger acmıcaksan %9luk oksıdan kullan 6 yada 7 tonlarındakı karamel renklerıne boya derım en azından 9luk oksıdan karamel rengi yapabılır
canım sen dogal sacını actıracaksın ben sıyah boya olan sacı actırdım dusun oryalle hemde hıcde birşey olmadı Allah a sukur gayet saglıklı duruyorlar ...
ayrıca benım saclarımda belıme kadar upuzuun bu sacı actım ve hıc kestırmedım
oryal cok eskıden berı kullanılan bır sac acma yontemıdır sacında sıyah boya yoksa dogal rengındeyse saca suruldumu sacı bembeyaz yapar ustune ıstedıgın boyayı boya cok guzel olur :) benım saclarda oryalle acılıp balyaj yapılmıstı onun ustune 2 kez sıyaha boyandı ustune de sıyah boyayı oryalle koyu sarı ya actırdım saclarım hala belımde hıc kestırmedım ... ben sıyah sacımı actırmak ısterken cok kuafor gezdım sıyah boyalı sac anca kahverengıye acılır falan dedıler yanar kopar vs. zaten hangı kuafore sorarsan sana aynısını der sıyah boyanın ılletını herkes bılır ama sonunda bır kuafor buldum o saolsun ıstedıgım kadar actı ve sacımda hıc zarar gormedı
oryalin ne olduğunu biliyorum
okadr da değil:)
sorduğum şey bunların derecesi var yoğunluğu yani
benim saçım boya olmadığı için açmak daha kolay yüzde 40lık
fazla demek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?