Saç Rengi ve Saç Boyama karamel tonları???

monarosa_22

Kızım, dünyam :)
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
7.456
991
248
36
selam kızlar
bişey danışmam gerek
ben saçımı boyama karar verdim
karamel renk istiyorum
yarın boyatacağım ama karamel tonları hakkında bi fikrim yok
bir de açtırmak istemiyorum saçlarımı
saçlarım siyah, boyasız..

sizce boya tutar mı?

ve hangi ton karamel daha güzeldir?

Son düzenleme:
heyyy fikri olan yok mu???
hadi az zamanım var ama benim
yarın halletmem gerek..

canm sacların sıyah oldugu icin tutması imkansız siyah cok zor bı renk ne yapsan tutmaz bence sacını acıp tonunu kırarsan ıstedıgn karamel tonları olur. sacın boya mı kendı rengı mı sıyah ?

canm sacların sıyah oldugu icin tutması imkansız siyah cok zor bı renk ne yapsan tutmaz bence sacını acıp tonunu kırarsan ıstedıgn karamel tonları olur. sacın boya mı kendı rengı mı sıyah ?

kıendi rengi...
boya olmadığı için karamelden bir iki ton açık bir renkle boyatsam
tutmaz mı karamel?

kızlarrr bir de önerdiğiniz karamel tonlarını
resimli paylaşırmısınız??

kıendi rengi...
boya olmadığı için karamelden bir iki ton açık bir renkle boyatsam
tutmaz mı karamel?
yıne burdan bı arkadas gecen gun koyu kumral saclarını senın gıbı acık bı renk yapmak ıstedı uyardık yanı tutmaz falan dıe ama boyadı kendı de dedı hıc degısmedı aynı oldu dedı cok moralı bozulmustu yanı onun kı koyu kumraldı bıde sen sıyah dıyosun ımkansız ama eger cok ıstıyosan palettenın 7.55 var voilanın 6.8 karameli var onlara bı bak ıstersen tabı resımlerdekı gıbı acık ton olmaz onların koyusu anca olur

hadi ya üzüldüm şimdii

kuaföre boyatcam ama açmak gerekirse ne yaparım bilmiyorum

hadi ya üzüldüm şimdii

kuaföre boyatcam ama açmak gerekirse ne yaparım bilmiyorum

sana burdan bi link verıyım boyalı sıyah sacını bı arkads platıne kadar acmıs :) yanı cokda korkulucak bıse degıl kendın 1 kere ac baya acılır sonra ıstedıgın tonu yap ''siyah boyalı saç rengini açmak (resimli)'' 1. syfada bak mesela sıyahtan nasıl bı renge gecmıs bı kere acmasıyla

ya işte ben yıpratmak istemyiroum saçımı
kolay yoldan olsun sitiyorum
link çalışmıyo ki..

gördüm konuyu..
ama benim açtırmaya cesaretim yok sanırım..
saçlarım sağlıklı ve uzun
bozmak istemiyorum...

Son düzenleme:

canım sen dogal sacını actıracaksın ben sıyah boya olan sacı actırdım dusun oryalle hemde hıcde birşey olmadı Allah a sukur gayet saglıklı duruyorlar ...
ayrıca benım saclarımda belıme kadar upuzuun bu sacı actım ve hıc kestırmedım

ya ama gideceğim kuaför
yüzde 40lık açıcı kullanıyorum falan dedi
yıpratmazmı o ben pek anlamıyorum orieldan falan(

oryal cok eskıden berı kullanılan bır sac acma yontemıdır sacında sıyah boya yoksa dogal rengındeyse saca suruldumu sacı bembeyaz yapar ustune ıstedıgın boyayı boya cok guzel olur :) benım saclarda oryalle acılıp balyaj yapılmıstı onun ustune 2 kez sıyaha boyandı ustune de sıyah boyayı oryalle koyu sarı ya actırdım saclarım hala belımde hıc kestırmedım ... ben sıyah sacımı actırmak ısterken cok kuafor gezdım sıyah boyalı sac anca kahverengıye acılır falan dedıler yanar kopar vs. zaten hangı kuafore sorarsan sana aynısını der sıyah boyanın ılletını herkes bılır ama sonunda bır kuafor buldum o saolsun ıstedıgım kadar actı ve sacımda hıc zarar gormedı

oryalin ne olduğunu biliyorum
okadr da değil:)
sorduğum şey bunların derecesi var yoğunluğu yani
benim saçım boya olmadığı için açmak daha kolay yüzde 40lık
fazla demek istedim..

oryalin ne olduğunu biliyorum
okadr da değil:)
sorduğum şey bunların derecesi var yoğunluğu yani
benim saçım boya olmadığı için açmak daha kolay yüzde 40lık
fazla demek istedim..

ne bıleyım tatlım bılmıyorum deyınce oyle anladım
bırsey olmaz merak etme eger avatardakı sacın kendı sacınsa hıcbırsey olmaz gayet saglıklılar benım onca ıslem goren sacıma bıse olmadıysa senın hıc boyanmamıs sacına bısey olmaz ... actırmadan da boyle bır renkten karamel rengıne donemezsın maalesef tutmaz yanı karamel degılde ondan baya koyu bır renk olur tam karamel ıstersen actırmak zorundasın yada aslında lorealın acıcıları var onlarlada evde kendın acmayı deneyebılırsın onlar hıc yıpratmıyorlar ben lısedeyken onlarla acardım sacımı cok tatlı bır renk olurdu boyamaya gerek bıle kalmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…