• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama karamel tonları???

ne bıleyım tatlım bılmıyorum deyınce oyle anladım :34:
bırsey olmaz merak etme eger avatardakı sacın kendı sacınsa hıcbırsey olmaz gayet saglıklılar benım onca ıslem goren sacıma bıse olmadıysa senın hıc boyanmamıs sacına bısey olmaz ... actırmadan da boyle bır renkten karamel rengıne donemezsın maalesef :50: tutmaz yanı karamel degılde ondan baya koyu bır renk olur tam karamel ıstersen actırmak zorundasın yada aslında lorealın acıcıları var onlarlada evde kendın acmayı deneyebılırsın onlar hıc yıpratmıyorlar ben lısedeyken onlarla acardım sacımı cok tatlı bır renk olurdu boyamaya gerek bıle kalmazdı

ok sorun deil:)

evet kendi saçım..

ben kendim evde hiç denemeyeyim ya allah muhafaza beceremem falan:1:

kuaföre sorayım bakalım inşallah bi çıkış yolu buluruz:)

Son düzenleme:
canım benim arkadasımın sacları siyah deqil ama koyu kahweydi qitti sarının en acık tonuna boyadı hic acıcı kullanmadan sacları koyu karamel oldu 1 ay sonra daha koyu sarıya boyadı daha fasla acıldı en sonunda da karamele boyamıstı.)

canım benim arkadasımın sacları siyah deqil ama koyu kahweydi qitti sarının en acık tonuna boyadı hic acıcı kullanmadan sacları koyu karamel oldu 1 ay sonra daha koyu sarıya boyadı daha fasla acıldı en sonunda da karamele boyamıstı.)

haa işte ben debunu düşünüyorum
en açık tona boyarsam tutar gibi gelio
koyu falan olsun napalım açmaktan iyidir:)

bnde aynı durumdayım saclarım koyu kahve daha öncede karemeldı aslında bi özenti oldu ve koyu kahveye boyamıstm keske boyamasaymısm sımdıde tekraradn karemel istiorm acaba ne yapmam lazım bılmıorm bnde istedıgım renk tatlı bı karemel ıstıorm bana yakıssın ıstıorm tıpkı eskısı gıbı ....

canım saclarınız koyuysa we actırmak istemiyorsanız istediqiniz renqin bi kac ton acıqını alıp boyayın ise yarıyor.) bi cok arkadasım koyu kahweden, siyahtan böle sarıya döndüler yawas yawas oldu tabi.)) actrmaktan iyidr sonucta.) bnde bir ara hewes edip siyaha boyamıstım sonra sarıya döncem dedim ilk bas bakır oldu sonra karamel qibi bi renk sonrada sarıya döndüm.)

Back
X