Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gidiyoruz Allahın izniyle yeni bir yer yeni bir hayat hadi bakalım çarşmba bugün sana bir şeyden bahsedicem gönülden beni çok etkiliyor umursamaz dvrnyrm ama bugün bi kz krşlştk böyle bana davranışları beni kourması of ama olmaz işte olmaz onla kardeşi ailesi bilmem ne ohoooo
gönül yine gözüktü bugün konuşmdk ama çok kalabalıktı ortam bu arada tsndk hadi hayırlısı dün baya yorulduk ben sabahın köründe işe gittim akşam bi rşeyler alcm bizimkilere evde ynck bir şry yk ev güzel büyük geniş alşırz inşalah
depresyon belirtileri gösteriyorum.. hayır buna izin vermemeliyim. ama çok yorgun ve sıkkın hissediyorum kendimi. insanlardan sıkıldım, yoruldum... ağlamak istiyorum. patlamak üzereyim sanki, sinirliyim. gönlüme ferahlık ver Allah'ım, sabır ver, huzur ver... depresyon için yanlış zaman