Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım bulaşık makinesi bozuldu.:26: 88 dakikada başlıyo, yarım saat sonra bakıyorum 75 dakikaya düşmüş. Sonra bir bakıyorum 100 dakikaya çıkmış. Noluyo anlamadım.
Bazı insanlar hayatımı cennete çevirdibazıları cehenneme!! Ama ben artık pislikleri sevmemeyi öğreniyorum. Yaptıkları kendilerini bulsun başka da bir şey istemiyorum.
rabbim ne olur hak yerini bulsun sana dua ediyorum her gün ne kadar karaktersiz insan var ya daha çocuklarına terbiye bile verememiş 3 kuruşluk insanlarla neden bizi muhattap ediyorsun sabredim gözümle görücem onların yok oldugunu.
neyse güzel şeylerden bahsediyim az bugün anneler günü damla çikolatalı kek yaptm akşamada güzel bi sofra kurucam canım annem emektar annem allah senden razı olsun anneler günün kutlu olsun bitanem abim nişana gitti ben evdeyim
kızcaksın bana dün mineyle karşılaştık yine aynı mine güzel söz bakımından ama merak etme ben eski beren değilim 4444 ü okudugumu unutmam asla bugün babamın doğum günü kalkıyımda yemek hazırlıyım bi güzel annemde pasta alcak sabah markete gittik annmle yorgunum valaha