Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazı küçük mutluluklar.. Bende yarattığı çocuksu sevinç... Neredeyse o günümün havasını değiştirmesi... Gerçekten ufacık ama ihtiyacım olan şeyler. Aslan yanımla ilgili bu sanırım :) Zamanında aşağılanmış, özgüveni bastırılmış, hiç şımartılmamış aslan yanımın da olabilir...
Ne hale geldik. "Bu gunleri de gorecek miydim" diyorum... Her sey insan icin. Dusmez kalkmaz bir Allah. Iyi tamam sabredeyim de Es kisinin kafasını kırmadan nasil duracagim. Adami tekme tokat dövesim, adama kafa-göz dalasim var! O ise duvar. Ne konuşuyor ne çözüm üretebiliyor. Daha ne kadar yasayacaksak böyle.
Ben güneşi çok özledim. Her gün yağmur her gün yağmur ruh halim bozuldu resmen. Yağmuru çok seviyorum ama aydınlığa hasret kaldım. Arada güneşi de istiyor insan.