Karadenizin zeki Kadnlar nereyesunuz da ?

günaydın kızlar anca geldum. benim evde küçük uşak varda.
benum babama makaryoz derler arada sarı memetde derlerde.ben çok gülerdim.komşumuzun ayrıca köylümüz onun kocasınada gülali diye hitap ederlerdi.
anneme sebla kızı derler..

günaydın arkadaşlar a.s.sabah sabah kopmuşunuz yine!sırnaşık şeygüldürdünüz beni neşeler yerinde!...yerimseniben

kızlar bu forumda kaç kişiyiz bakalım herkes kendine numara verrsin. forumda ilk önce numara yaşadığın yer sonra memleketin yazsın.mesela ben zonguldakta oturuyom ama trabzonluyum gibi.

001...............gülciçek61_67... .......... zonguldak ........trabzon

bende trabzonluyum trabzonun değirmendere mahallesinde oturuyom daha çok bizim buraya texaz mahallesi derler maçkalıyım mesela annemlerin köyüne mandranoy eşimlerin köyüne valina derler bizim köydede hep lakaplarla konuşurlar mesela annemin babasının lakapı zinciroğlu babamın babasının lakapıda rogo dur çok karışık vallahi ama karadeniz kızı olmaktan gurur duyuyorum

bende trabzonluyum trabzonun değirmendere mahallesinde oturuyom daha çok bizim buraya texaz mahallesi derler maçkalıyım mesela annemlerin köyüne mandranoy eşimlerin köyüne valina derler bizim köydede hep lakaplarla konuşurlar mesela annemin babasının lakapı zinciroğlu babamın babasının lakapıda rogo dur çok karışık vallahi ama karadeniz kızı olmaktan gurur duyuyorum

ooooo sen tam laz gibisin!...yerimseniben

kızlar bu forumda kaç kişiyiz bakalım herkes kendine numara verrsin. forumda ilk önce numara yaşadığın yer sonra memleketin yazsın.mesela ben zonguldakta oturuyom ama trabzonluyum gibi.

001...............gülciçek61_67... .......... zonguldak ........trabzon

lady34...istanbul...rize -tatlicadiarzu-

NO AD (NıK) YAŞADIĞIN YER MEMLEKET

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak .................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........................rize

Son düzenleme:
NO............... Nik ..............................Yaşadığın yer...............Memleket

001...............gülciçek61_67... ............ zonguldak ....................trabzon
002.............. lady34............................istanbul........................rize[/QUOTE]
003................nnilüfern.........................trabzon........................trabzon :)
004............. es_._se .. ...................... istanbul....................... trabzon best OF
005...............Belinay_merve ................İstanbul......................Giresun

kızlar günaydun ne edeysunuz içtunuzmi çayinizi?
huuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn içebiliyorum şuanda çayısımııııııııııııııııı

haydi karadenizlilerrrr haydi trabzonlular nereyesunuzzzzz

sms belli 2950 bordo mavi TRABZONNNNNNNNNNNNNN
alkisalkisalkis

X