• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KaraDeniz'e gelin gidecek ve gitmis olan hanimlar buyrun!!

Merhaba tulbe2006 aramiza hosgeldiniz : )
Nasilsiniz?

Esiniz hemserim oluyor demek ki. Bende Trabzonluyum. Ve söylediklerinizde cok haklisiniz. Hem kiskanirlar hem cok deger verirler. Kolay sinirlenip hemen yumusarlar. Ve kin tutmayan samimi candan insanlar karadeniz olanlar. Hem bayanlar hem baylar icin gecerli bu söyledikleriniz gercekten.

Allah bir ömür boyu mutlu etsin insaAllah.

Trabzonda mi yasiyorsunuz?

Benim merak ettim bir nokta var bu konuda bana evli olan hanimlar belki yardimci olabilir. Söz ve nisan merasimleri nasil gecti sizde? Evdemi yoksa salondami? Birde söz ve nisan yüzüklerinin kurdelesini kim kesti? Söz olunca heralde kiz tarafindan birisi kesiyor benim duydugum bu sekilde dogrumu bu?

angelgozde canim yeni topicin hayirli olsun hemen bakiyorum...

Tesekkür ederim öncelikle.Ben trabzonda yasamiyorum,Avusturyadayim ama yazlari 3-4 hafta kaliyorum bazen.Bizim evlilik öncesi törenleri biraz farkli oldu.Sözde esim yoktu yengesi takti yüzügü.Bizim söz farkli oldu yani.Nisanda babam salon tutmustu ve masraflar bizdendi.Ama kendi adetlerimize göre erkek tarafi yapar,bu yüzden farkli oldu.Yüzük kurdelesi isi ise kiz tarafindan biri keser canim,benimkini dayim kesmisti.Eger baska sorun varsa sorabilirsin,zamanim oldukca cevap veririm.Görüsürüz :hulya:

kizlarr ben konyaliyim , nisanlim giresunlu, giresunlulari pek tanimiyorum nasil olurlarda bilmiyorum..
benim nisanlimda tipik karadeniz erkegi :) cabuk sinirlenir patlar cabukta durulur, ama kalbi yumusacik sevgidolu cok samimi biri, sozunun eri olur derler oyle, ben cok kararsiz olurum her konuda ama o her kararinin arkasinda sonuna kadar durur mesela..

Bayanlar son günlerde pek keyfim yok takip etmedigim icin kusura bakmayin.

En kisa zamanda tekrar araniza dönücem insaAllah.

Yoklugumda topicimizi bos birakmayacaginiza güveniyorum.

Tesekkürler : )

Bayanlar son günlerde pek keyfim yok takip etmedigim icin kusura bakmayin.

En kisa zamanda tekrar araniza dönücem insaAllah.

Yoklugumda topicimizi bos birakmayacaginiza güveniyorum.

Tesekkürler : )

bende pek giremiom bu aralar cnm malum aşkım izindeee aklinialirimsmile

merhaba kızlar benim sevgilimde samsun çarşambalı, kısmet olursa bende istanbuldan oraya gelin gideceğimopuyorumnanaktan

ben giresun'un ilçesinde oturuyorum.merkeze arada gidiyorum
siz merkeze mi geliyorsunuz acaba?
eğer merkez ise bi Gazi caddesi var giresun da
mağazalar falan hep o cadde üzerinde.işte daha yeni yeni gelişmeye başlıyor
hava koşulları bakımında yağmurlu burası.derler ya karadeniz'in havasına güvenilmez diye
her ana ne olacağı belli olmaz
burası rutubetlidir havanın bi öyle bi böyle olmasından dolayı:)
en önemlisi de Deniz var.yani bir hava alayım,bunaldım diyince en fazla 10-15 dk.da deniz kıyısındasınız:)
böyle yani siz sorun ben cevaplayayım

t.ederim tatlım ya merkez de oturmucaz sanrıım teyyaredüzü tarafları dıye dusunuyruz daha sahıle yakın

t.ederim tatlım ya merkez de oturmucaz sanrıım teyyaredüzü tarafları dıye dusunuyruz daha sahıle yakın

oralar da güzel otogara yakın,bölge komutanlığı da orda:))
hastaneye de yakın bir de alış veriş merkezi var orda carrefour oraya da birazcık yakın
aman olsun şehir içi dolmuşlar var merkezde işiniz olunca atlar gelirsiniz zaten:)

Back