Merhaba tulbe2006 aramiza hosgeldiniz : )
Nasilsiniz?
Esiniz hemserim oluyor demek ki. Bende Trabzonluyum. Ve söylediklerinizde cok haklisiniz. Hem kiskanirlar hem cok deger verirler. Kolay sinirlenip hemen yumusarlar. Ve kin tutmayan samimi candan insanlar karadeniz olanlar. Hem bayanlar hem baylar icin gecerli bu söyledikleriniz gercekten.
Allah bir ömür boyu mutlu etsin insaAllah.
Trabzonda mi yasiyorsunuz?
Benim merak ettim bir nokta var bu konuda bana evli olan hanimlar belki yardimci olabilir. Söz ve nisan merasimleri nasil gecti sizde? Evdemi yoksa salondami? Birde söz ve nisan yüzüklerinin kurdelesini kim kesti? Söz olunca heralde kiz tarafindan birisi kesiyor benim duydugum bu sekilde dogrumu bu?
angelgozde canim yeni topicin hayirli olsun hemen bakiyorum...
Tesekkür ederim öncelikle.Ben trabzonda yasamiyorum,Avusturyadayim ama yazlari 3-4 hafta kaliyorum bazen.Bizim evlilik öncesi törenleri biraz farkli oldu.Sözde esim yoktu yengesi takti yüzügü.Bizim söz farkli oldu yani.Nisanda babam salon tutmustu ve masraflar bizdendi.Ama kendi adetlerimize göre erkek tarafi yapar,bu yüzden farkli oldu.Yüzük kurdelesi isi ise kiz tarafindan biri keser canim,benimkini dayim kesmisti.Eger baska sorun varsa sorabilirsin,zamanim oldukca cevap veririm.Görüsürüz :hulya: