[
bende programlama mezunuyum :)
süperr meslketaşım ozamnn:)
aa ne güzel
nasıl egelnedinn bakım...yerimsenibenkaradenizde yaşamıyoruz çiğdem eşim samsunlu izmirdeyiz biz cnmben de iyiyim ama azcık yoruldum bugün...keyifliydi aslında son ders çok eğlendik çocuklarla
hava da yoruyor insanı malum karadeniz :)) bi açık bi kapalı
iyiyim sen nasılsınhoşbulduk süpürgeli cadı
nasılsın?
aa ne güzel
nasıl egelnedinn bakım...yerimsenibenkaradenizde yaşamıyoruz çiğdem eşim samsunlu izmirdeyiz biz cnm
slmm kızlarrr ben geldim =)
selam bendekaradenizliyim ama evli değilim :)
slm hg.karadenizin neresindensin
sevinidimm mutlu olduguna çiigdem lisedemisinn,samsunaa gidseriz bafrayaa sende 2 kere iştereizmir çook güzel :)) samsuna da çok yakınız biz...gidiyormusunuz peki samsuna
bugün şarkı çalışması yaptık gençlerle...eskilerden bi şarkı öğrettim sonra da siir şeklinde okumalarını istedim...ama duygu vererek..çok hoştu çocuklar anlamadıkları bir dilde duygu vererek şiir okumaya çalıştılar başarılıydılarda...çok eğlenceli oluyor bazıları...çocuklar da çok güldü ben de...yorgunluk attık resmen
:lepi:süperrrc cnmewet melis meslektaşız
hoşgeldin cnaımm naberrropuyorumnanaktanslmm kızlarrr ben geldim =)
iyiyim bitanem sen nasılsınnn aşkım yolda aşkımı bekliorummm bu gece sabaha karşı evinde olur sanırımmm =)hoşgeldin cnaımm naberrropuyorumnanaktan
slm gozde hosgeldin
sevinidimm mutlu olduguna çiigdem lisedemisinn,samsunaa gidseriz bafrayaa sende 2 kere iştere
lisedeyim..4 yıldır lisede çalışıyorum ondan önce de 3 yıl ilköğretimde çalışmıştım...
biz ünyedeyiz samsun yan komşunuz :)) ordu dan daha yakın neredeyse...
sevinidimm mutlu olduguna çiigdem lisedemisinn,samsunaa gidseriz bafrayaa sende 2 kere iştere
lisedeyim..4 yıldır lisede çalışıyorum ondan önce de 3 yıl ilköğretimde çalışmıştım...
biz ünyedeyiz samsun yan komşunuz :)) ordu dan daha yakın neredeyse...
kızlarrr bende aslen samsunluyummm denizine kurban olurummmm oranın havası suyuuu bile bambaşkaaa nasılsa özledim memleketimiii :1no2:
iyiyim sen nasılsın
iyiyim işte bugün yine takılmıştım buraya
e karadenizliyim da
siz de buraya gelceeniz için kan çekiyorsempatiksalakcinni işte
h.g bulancakcım =)bayanssulusmileiyiyim sen nasılsın
iyiyim işte bugün yine takılmıştım buraya
e karadenizliyim da
siz de buraya gelceeniz için kan çekiyorsempatiksalakcinni işte
iyiyim bitanem sen nasılsınnn aşkım yolda aşkımı bekliorummm bu gece sabaha karşı evinde olur sanırımmm =)
iydirr kuzu ya hliceden işte:,,hadii bakalım çok sevindimm gözlerin aydın olsun canımmmŞeniz
lisedeyim..4 yıldır lisede çalışıyorum ondan önce de 3 yıl ilköğretimde çalışmıştım... biz ünyedeyiz samsun yan komşunuz :)) ordu dan daha yakın neredeyse...[/QUOTE .!.:olsunn işinini olması ve onu sevmek ğüzel çigdem.nee güzell ya geldigimizde görrüşürüz belkimmkaydirigubbakcemile3
[B .!.:kızlarrr bende aslen samsunluyummm denizine kurban olurummmm oranın havası suyuuu bile bambaşkaaa nasılsa özledim memleketimiii :1no2:[/B]
helekii pideleriii kzuzuzsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?