• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karaca yemek takımının hangi modeli en güzel kızlar acil yardım

bebikyUzlU

Evli-Mutlu-Çocuklu
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
543
5
643
Bu akşam gidip alıcam kızlar internet sitesindende bakıp söleyebilirsiniz Karaca yemek takımının hangi modeli güzel nolur yardım edin.Çok kararsız biriyim ben bir türlü karar veremiyorum ya çıldırıcam lütfen bi el uzatın bana

:a015::çok üzgünüm:

karaca değil kütahya almanı önerırım cnm
karaca çinde üretılıor artık ve ürünlerı kalıtesız
kütahya türk malı turkbayragi
yınede sen bılırısn

Aldım canım set halinde ama modeline karar verrmıyorum.Ben model seçicem onlarda getircekler.bi sitesinden bakın yav hangisi güzel sizce

anladım
iş işten geçmiş yanı
kare olanların bulasık mak yıkama zorluğu olduğunu duymustum
modele gelınce karacanın hıc bıseyını beğenmedığım ıcın yardımcı olamıycam cnm
ı gunlerde kullan

84 Prç. Yemek Takımı 8003 bnm takımım buna benziyo ama tam böle değil.kırmızı kareler damla şeklinde bende. ben beğenerek aldım 4 yıl oluyo belki. diğer beğendikleriminde numaralarını yazdım bak. resim eklemedim uzun uzun.karacanın sitesinden aldım hepsini.
84 Prç. Yemek Takımı Elegance 327
84 Prç. Yemek Takımı 428
84 Prç Yemek Takımı 1589
85 Prç. Yemek Takımı 1506
85 Prç. Yemek Takımı 1510

karacayı bende tavsıye etmıyorum ama madem almışsın kataloğuna bır bakıyım netten fıkır verıyım janım

canım ben pek öle desenli şeyleri sevmem ama su ankı netteki kataloğundan avantgarde collection yazan yemek takımı hosuma gitti benim

sağolun kızlar başka fikri olan arkadaşlar yardım edebilirmi lütfen
en çok oy alanı alırım belkim

off offf

bende kararsız kaldım canım kare olan modellerinden bakacaktım tavsiye etmediler bende buna karar verdim yarın gidip bakacam
BELEGANCE85PRC1510_559.jpg

bende aldım yani annem aldı ceyizime:)

resim koymayı bilmiyorum ama yanlarında ince cizgili olan ve kare olanı aldım yaprak dökümü başlarken çıkıyodu bazen

Back