karaca takım kullanan varmı kızlar????

meltemangel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
102
0
96
Afyon
slm ben karaca nın yemek ,tencere ve catal bıcak setini almak istiyorum kullanan varmı?memnunmusunuz.karacanın porselenlerini kullanmamı tavsiye etmyorlar çin malı falan diyorlar kararsız kaldım bende?:18:

Karacanın hiç bir ürününden henüz almadım ama çatal bıçakları konusunda hep aldığım yerde ki amca müşterilerinin memnun olmadığını kararma yaptığını ve artık satmadığını söyledi.
Hani satıcı elinde olan malı övmeye çalışsa diyeceğim kaç ay önce söyledi bana bunu ve ben o zamanlar çatal bıçak almaya gitmemiştim bile.
Yani güvendiğimde bir yer.Ancak kullananlar daha iyi bilirler tabii.Ben sadece söylenenden bahsediyorum.
Ama kuzenim dört yıllık evli yemek takımını karacadan almıştı bi şikayetini duymadım,dört yıl önce almış olmasına rağmen bugün hala alınabilecek bir model.

Bir de şu var her markanın daha iyi ürettiği bir ürün vardır.Çatalda başarılı değildir ama tabakta iyidir.
O yüzden dediğim gibi kullanan arkadaşlar fikirlerini söyleyeceklerdir ama bence tek bir markaya yönelmektense her markanın iyi olduğu ürünü seçmeniz.

Ayrıca şimdi gördüm şu konuyu da yorumlar yardımcı olacaktır sanırım. =)

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...a-tencere-catal-bicak-takimi-nasil-sizce.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…