Mutfak Dekorasyonu Karaca korkmaz senetli taksit yapıyomu ?

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
27
ceyiz için kredi kartı kullanmıyom altı aya düğünüm var Allahın izniyle karaca korkmaz falan seneyli taksit varmı napcam ben

Ben yaptırmıstım. Karacaya ana küçük yerdi belkı ondan yapmıslardır. Ama bılmıyorum ıyı karar vermek lazım. Ben karaca ıle sorunlar yasadm.

Karacanın yetkılı satıcıyla sorun yasadık senet ımzalamadm ama kapora vermıstım sonra vazgecmek ıstedım sorun yasattı. Ertesı gun dedım ben vazgecmek ıstıyorum baya kavga ettık zorla ıkna ettı aldım bır sekılde. Iyı karar ver ama avm tarzı yerdekı karaca korkmaz yapar mı bılmem ben kucuk ılcedekı karacadan almıstım.

Karacanın yetkılı satıcıyla sorun yasadık senet ımzalamadm ama kapora vermıstım sonra vazgecmek ıstedım sorun yasattı. Ertesı gun dedım ben vazgecmek ıstıyorum baya kavga ettık zorla ıkna ettı aldım bır sekılde. Iyı karar ver ama avm tarzı yerdekı karaca korkmaz yapar mı bılmem ben kucuk ılcedekı karacadan almıstım.
cok saol gıdım bir denim en azından kredi kartı pek sevmiyorum

ceyiz için kredi kartı kullanmıyom altı aya düğünüm var Allahın izniyle karaca korkmaz falan seneyli taksit varmı napcam ben
Ben ankarada bir karaca mağazasından senetle aldım ceyizimi hatta instagram sayfaları var ... adı güvenle alışveriş yapılabilir canım. Bazen sayfada indirimli ürünler oluyor. Gidip alıyorum bana yakın diye ama arkadaşım antepten sipariş verdi gönderdiler kargoyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X