model olarak farketmez diyosun çok bir uçurum yok diyorsun anladığım kadaryla canmtatlım sna özelden attığım flamingoyu beğeniyorum ben ama bu renklileri elime almadım, her markanın seviye seviye iyi ürünleri vardır sende eline alıp karsılastırmalısın. Ama karacamı aryıldızmı diyosan tabiki aryıldız
aa bende tam tersi düşündm o çelik saplar ısınmaz mısapları böyle olsun Eki Görüntüle 1723860 Eki Görüntüle 1723859
Bu tarz olmasınEki Görüntüle 1723861
gizemcim sen bu tencerelerden hangi model ve rengi öneririsin??Çelik konusundada karacayi pek önermiyorlar evet alanlar pisman schafer zaten berbat tencere konusunda... Dün kendime kahve yaparken farkettim bizim cezvelerimiz meger korkmaz imis :)) ve şöyle bir inceledim kac yillik cezveler hala aşınma deformasyon yok çizik bile yok... Korkmazin çeligide iyi demekki...
Emsandanda cok memnun annem çelik tencereleri emsan hepsi tabii 30 yillik tencereler... Tavalar tefal ve karaca(granit).... Tefallerden hic memnun degil karaca tavalardan çok memnun...
Birde böyle bir sey alirken ağırlığına dikkat et hafif seyler kalitesiz olur hangi markada olursa olsun tok olmasina eline incecik gelmemesine dikkat et...
Çok fazla ısınmıyor emin ol renklerine alandım ben aldım hep saplarda sıkıntı oldu bu yıl kredi bitsin hisar celik aapli alacağım kullanış çok daha Öneml o.emin klaa bende tam tersi düşündm o çelik saplar ısınmaz mı
canım her markanın kendi içinde seviye seviye ürünleri var. mesela korkmazın tencerelerinin bir kısmı 3 kat tabanlıdır bir kısmı 5 kat tabanlıdır gibi. haliyle aryıldızında öyledir, yani eline alıp bak ısrarla söylüyorum ağır tok ise al. kapağını cıkarıp bak. kulpları çelik olanlar daha uzun ömürlü oluyor bana göre daha şıklar aynı zamanda.. genellikle renkli saplardansa bunu öneriyorlar. bana hisardaki satıcıda direk söyledi hisar çok kalitelidir ama kulpları plastıkleri önermiyorum dedi. evet çelik sap ısınıyor ben bundan bitek çaydanlıkta rahatsız oluyorum, alışmışım çelik saplı tencere kullanmaya galiba:)model olarak farketmez diyosun çok bir uçurum yok diyorsun anladığım kadaryla canm
renk alayım birde senden tencere kulpu için :)
sen kahvaltı takımnda kaçı seçmiştin canm bu arada
canım siyah bende terch etmem kara karacanım her markanın kendi içinde seviye seviye ürünleri var. mesela korkmazın tencerelerinin bir kısmı 3 kat tabanlıdır bir kısmı 5 kat tabanlıdır gibi. haliyle aryıldızında öyledir, yani eline alıp bak ısrarla söylüyorum ağır tok ise al. kapağını cıkarıp bak. kulpları çelik olanlar daha uzun ömürlü oluyor bana göre daha şıklar aynı zamanda.. genellikle renkli saplardansa bunu öneriyorlar. bana hisardaki satıcıda direk söyledi hisar çok kalitelidir ama kulpları plastıkleri önermiyorum dedi. evet çelik sap ısınıyor ben bundan bitek çaydanlıkta rahatsız oluyorum, alışmışım çelik saplı tencere kullanmaya galiba:)
renkli tercih edeceksen kırmızı diyorum ben:) beyaz olan ilerde sararırmı diye düşündüm, siyah olanda kara kara sevmedim :))
kahvaltı takımındanda 1 i tercih etmiştim canım
senin bu set nekadar a geliyor bide bana ayrı ayrı fiyatlarını yazarmısın sete neler dahilse?
çok fazla ısınmıyor ama biraz ısınıyor mu demeliyiz :))Çok fazla ısınmıyor emin ol renklerine alandım ben aldım hep saplarda sıkıntı oldu bu yıl kredi bitsin hisar celik aapli alacağım kullanış çok daha Öneml o.emin kl
Birazçok fazla ısınmıyor ama biraz ısınıyor mu demeliyiz :))
Ayri ayri alsan cokmu fiyat farkli oluyo diye dusundm ortalama 3.500-4.000 i bulacak ayri alirsan, benim yakin zamanda bi evlilik planim yok, herseyini begendigim bi pakette cikmadigi icin hosuma gittikce aliyorum ayri ayri, zamana yaydim baya yani, caydanligimin sapi celik diil tatlim onuda ayri aldigim icin, ceyiz topic im var bi goz at istersen az cok bisiler koydum :)canım siyah bende terch etmem kara kara
beyaz çabuk kirlenir zaten albeniside yok,lacivert var burada ona uygun bir şey yok zaten alakasız bi renk olur mutfağımda
gri ve kırmızı kalıyor onlarıda dediğin gibi ağırlığına bakıcam
canm şimdi yemek takımı ya 1799 ya da 1999
çatal bıçak takımı 799
tencere takımı 999
kahvaltı 339 katalog fiyatları canm ayrı ayrı
çeyiz paketi olunca kahvaltısız aryıldız takım 2999
kahvaltı olunca ki aryıldızın kahvaltısı 850 tl gereksiz3699 ya da 3999 arası bir şey onu unuttum ilgilenmediğim için canm
ben nakit 2400 tl bi de kahvaltım karaca diye
diğer 3ü yani yemek takımı tencere takımım ve çatal bıçak takımım aryıldız neden sordun canm
senin çaydanlıklarda kulpu çelik o zaman canm
kaç yaşındasın canm ne iş yapıyorsun??Ayri ayri alsan cokmu fiyat farkli oluyo diye dusundm ortalama 3.500-4.000 i bulacak ayri alirsan, benim yakin zamanda bi evlilik planim yok, herseyini begendigim bi pakette cikmadigi icin hosuma gittikce aliyorum ayri ayri, zamana yaydim baya yani, caydanligimin sapi celik diil tatlim onuda ayri aldigim icin, ceyiz topic im var bi goz at istersen az cok bisiler koydum :)
plastik olan mı şekerim daha sıcak olanBirazdiğeri altını açınca demırden daha sıcak oluyor
24 yaşındayım canım bankacıyım, içine hangisi siniyorsa onu al, sen kullanacaksın sonucta :)kaç yaşındasın canm ne iş yapıyorsun??
tatlım ayrı ayır da hesaplamaz olur muyum netten bile baktım araştırdım
bütün ankarayı gezdim herkes bu fiyata havada kapman lazım diyor
bir kaç yer daha tespit ettm oralarada baktıktan sonra karar vereceğim
ya o tencerelerde tombak mı iyi daha düz olan mı =)24 yaşındayım canım bankacıyım, içine hangisi siniyorsa onu al, sen kullanacaksın sonucta :)
tamam canm çok sağolllben normal düz seviyorum keskin kenarlı seviyorum ama bu fotoda tombikler daha güzel geldi gözüme :) Ben kırmızı diyorum
gizemcim sen bu tencerelerden hangi model ve rengi öneririsin??
bu karaca
Eki Görüntüle 1724525
burda sağ ve soldaki farklı model canm
Eki Görüntüle 1724526
bunlar ise aynı model üst raftakiler
Eki Görüntüle 1724527
teşekkür ederm canm bende aryıldızda karar kılmıştım senin bu yorumunla çok net oldum. çok sağollllBirinci modelin caydanligini aldik (karaca markasi dmi )1 hafta sonra mat olan yerleri karardi sarardi acayip renk atmasi oldu ve o aşınma hiç bir sekilde çıkmıyor temizlenmiyor canm firmaya yolladik geri iade ettik ve bu sikayetten dolayi o modelin bir çok ürünü geri iade edilmis uyarayim dedim, Hic kullanisli olmadi yani...
Çelik alacagin zaman komple düz çelik bak, matliklar detaylar tencereyi ocagin üstünde ateste oldugu icin aşındiriyor cok fena...
Birde Ben aryildizin siyah ve beyaz kulplu olanlari begendim canim...
canm daha seçmedm tencere araştırmamda bitsinde set alıcam ya aryıldızı araştırıyordumCanım seçtin mi seçmedin mi bilmiyorum ama 1.fotoğraf benim kahvaltı takımımın nerdeyse aynısı. Benimkide karaca. Bahar dalları var aynı desen ama tabaklar falan farklı sanırım cok benziyo. Ben diğerlerini pek beğenemedim kendi takımım diye demiyorum içlerinden en güzeli 1. Bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?