aa ben sen sadece kahvaltı takımı alıyorsun sandım canım özür dilerim set içindeymiş ve birini seçmen gerekiyormuş.. ya mağazadaki fotoğraflarda 4-5 daha iyi görünüyor. ben 2 de beğendm 1 i istemiyorsan bence 2 :) bu arada bende yemek takımlarnda falan kare begenıyorum senin gibi elimde yıkarm amaaan diorumgenelde demlik oluyor orası önemli değil ben paketin içinde diye seçiyorum mecbur bunlardan birini
fakat kare konusunda kararlıyım makinaya girmezse elimde yıkarımama illede kare istiyorum ben yuvarlak hiç bakmadım düşünmedm
makineye girmeyecek kadar büyük değiller zaten
canım arattım o çıkmadı topiğinde varsa bakayım
ya sadece beğendiğim yemek takımının yuvarlağı olsa alırdım ancakaa ben sen sadece kahvaltı takımı alıyorsun sandım canım özür dilerim set içindeymiş ve birini seçmen gerekiyormuş.. ya mağazadaki fotoğraflarda 4-5 daha iyi görünüyor. ben 2 de beğendm 1 i istemiyorsan bence 2 :) bu arada bende yemek takımlarnda falan kare begenıyorum senin gibi elimde yıkarm amaaan diorumhangisi içine en cok sindiyse onu al sen beğendikten sonra gözüne daha bi hoş görünür :)
ay canm ben sana onu diyecektim
her yeri gezdim fakat ben şöyle yaptım
yemek takımından kaçmadm en beğendiğim oldu fakat kahvaltıda diğer modelleri seçersem 100-200 fark var ödemem gereken
e kahvaltı zaten gereksiz bir şey neden ödeyim o kadar
butturflyı diyecektim sana canm o çay seti parçası az yani 24 parça bunlar 42. butturfly kahvaltı indirimde değil yani
senin kahvaltın ne marka ve nasıl atar mısın
kahvaltıyı almazsam 200 tl daha düşebilir evet
o zaman almayım mı??
bir de ben 3000lerden falan düşürdüm canm bunlardan ucuz bulmak imkansız sen kaça almıştın ki çeyiz paketini
ayy pardon canm ben baktımda kuş göremeynce bu değil herhalde dedm benm gözler gitmiş bak bunun renkleri falan 5 e benziyor.Topiğim yok ama ekliyim buraya
Karaca iris kahvalti takimi yazinca çikiyor
kuzum neden o kadar erken aldın daha düğüne varkenEvet canim kahvalti takimini alma o halde en mantiklisi o şu an bende almis olmak icin aldim su an sevmiyorum... Ben paket olarak almadim tek tek aldim canim yemek takimiyla birlikte aldim aradan ciksin diye kahvalti takimini 2010 yilinda 399 tlye aldim baya oldu...
Eki Görüntüle 1723126
Eki Görüntüle 1723128
Bu model 42 parca bunlarda...
ayy pardon canm ben baktımda kuş göremeynce bu değil herhalde dedm benm gözler gitmiş bak bunun renkleri falan 5 e benziyor.
çeyiz setinde mi ilk ona öncelk verdn canım2 ve 5 güzel kahvalti takimi biraz civil civil güzel oluyor ben set alirken ilk kahvalti takimini begenip almak istemistim
ah o pazarlık yok mu bende 3 binlerden düşürdümSen hangisi içine sindiyse onu seç. Benimde seçmem gereken beş takim vardi bu içlerinde yoktu extra para istiyordu bunu seçersem bende rica falan pazarlikla bunu soktum pakete.
çeyiz setinde mi ilk ona öncelk verdn canım
canm sen yemek takımına ve çatal bıçağa okeysin sanırım kahvaltıyı mı boşver diyorsun
kuzum neden o kadar erken aldın daha düğüne varken
hangi marka kahvaltı takımın?
çok yardımcı oldun canm gerçekten
kafamda türlü düşünceler uyandı
aşkı kaça aldın bayıldımEvet canim yemek takimi ve çkb okey kahvalti tkm bosver sonra gozune takilinca alirsin...
Ben o zaman sözlüydüm canim ceyiz yapiyordum sonra ayrildim filan ben baya bi ara verdim almadim sonra nisanlandim tekrar almaya basladimkahvalti takimim emsan markasi benim bu model ilk ciktiginda almistim...
Evet ben diger kahvalti takimimdan soguyunca sevdicegimle 2 kisilik ask takimini cok sevdik bize ozel olsun dedik birde onu aldik :)) digerini misafirde kullanrm artk :))
kuzum bir deEvet canim yemek takimi ve çkb okey kahvalti tkm bosver sonra gozune takilinca alirsin...
Ben o zaman sözlüydüm canim ceyiz yapiyordum sonra ayrildim filan ben baya bi ara verdim almadim sonra nisanlandim tekrar almaya basladimkahvalti takimim emsan markasi benim bu model ilk ciktiginda almistim...
Evet ben diger kahvalti takimimdan soguyunca sevdicegimle 2 kisilik ask takimini cok sevdik bize ozel olsun dedik birde onu aldik :)) digerini misafirde kullanrm artk :))
aşkı kaça aldın bayıldım
yani sen yemek takımnda sorun bulmadn artık diyorum pembe ve karesinden başka
çatal bıçaktada detay olursa daha iyi ama bu da iyi diyorsun dimi
fiyatı uygun değil mi canm neden gez dedn artık yoruldm gezmekten
tamam canm almıyorum kahvaltıCanim o ask bana coooookkkk ucuza geldi evideacomda 69.90 dan 49.90 a düsmüs diye mail geldi bana cok begendim aliyim dedim girdim siteye aaaa bir baktim bir önceki siparisimden 20 tl indirim ceki yuklemisler hesabima birde onu kullandim oldumu sana 29.90 tl hemen havada kaptimyemek takimi cok oyle pembe pembe degil ben farketmedim sahsen sen soyledin ben begendim onu... Evet ckb dada sorun yok oda iyi... Kahvalti takimin benim fi tarihinde aldigimla kiyaslarsak cidden ucuzmus ama desenleri sevemedim ben biraz daha bak bence...
kuzum bir de
250 tl ye butterfly çay seti 24 parça mı almak mantıklı
yoksa 200 tl ye 42 parça bunlardan almak mı
ya hani küçük reçelliklerini bile her zaman kullanırım diye düşünmüştüm 42 parçanın tabaklarını
ya da aşk takımı mı alayım
ayrılığınz ne kadar sürdü canm merak ettm =)
tamam canm almıyorum kahvaltı
ne zamandı senin indirim yakınlarda mı
ya bir de benm bu göstermiş olduğum kahvaltılarda bone serisitamam tamam almıyorum yine de
butterflyı beğeniyorum ben ama sence o fiyata çay seti almak saçma mı olurButterfly almak zorunda diilsinki kuzum baska markalarin 42 parcalarina da bakabilirsin... 2011 in sonlarinda ayrildim 2012 kasimda nisanlimla tanistim... Yani 1 seneye yakin bir süreç...
hediye çeki önemli değil canm sen takımı normal indirimde ne zaman gördün demek istemiştimSimdi bir cok porselen bone zaten sanirim kemik tozundan mi yapiliyor oyle bir sey degilmi ??? Ben sürekli evideadan alisveris yapiyorum canim en son 200 lirayi gecti alisverisim 20 tl cek onun icin geldi sanirim belli bir limiti gecince hediye ceki veriyorlar...
merhaba kızlar
kendime bir çeyiz seti alıyorum. içinde de seçebileceğim 5 kahvaltı modeli var
sizce hangi model güzel
1-)
Eki Görüntüle 1723039
2-)
Eki Görüntüle 1723042
3-)
Eki Görüntüle 1723044
4-)
Eki Görüntüle 1723045
5-)
Eki Görüntüle 1723047
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?