- 3 Kasım 2021
- 2
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Zennur Temeltas
Merhaba bu çeyiz setini almak istiyorum alıp kullanan memnun olan var mı , pek fiyatından da anlamıyorum uygun mudur değil midir , çeyizime alacağım ilk şeyler olacak. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evlenirken yemek takımımı karacadan aldım şuan çok memnunum hicbir sıkıntı yasamadım, bu takımda güzel görünüyorMerhaba bu çeyiz setini almak istiyorum alıp kullanan memnun olan var mı , pek fiyatından da anlamıyorum uygun mudur değil midir , çeyizime alacağım ilk şeyler olacak. :)
Benim komple takımdı karacanın, ama çok iyi cıktı asla öyle bişey söz konusu değildi, kaşıkları 3. Yıl olacak kullanıyorum çok kaliteli, ürüne göre değişiyorsa bilemem tabiCeyiz seti almaktansa her seyi ayri ayri alin. Setlere ufak defolu ya da satin alinmamis ürünleri ekliyorlar. Benimkiler hep defoluydu. Çoğunu elden çıkardim. 3 kuruş fazla olsun saglam olsun. Pisman olmayin sonra.
Şans demek ki. Benim tencerelerim rezalet. Alüminyum tencere sanki. kahvalti takımı servislerinde hata vardi. Elektronik set de aldim ben. Süpürgemin metal sapi durup dururken paslandi. Çaycının yorumlarina baktim, çay doluyken patlamiş, kırılmış. Kaç tane insan yanmış. Çok pismanim karaca aldigima.Benim komple takımdı karacanın, ama çok iyi cıktı asla öyle bişey söz konusu değildi, kaşıkları 3. Yıl olacak kullanıyorum çok kaliteli, ürüne göre değişiyorsa bilemem tabi
Gerçekten şans ya da belli bir serideki ürünler hatalıydı ve maalesef insanlara sattılar bile bileŞans demek ki. Benim tencerelerim rezalet. Alüminyum tencere sanki. kahvalti takımı servislerinde hata vardi. Elektronik set de aldim ben. Süpürgemin metal sapi durup dururken paslandi. Çaycının yorumlarina baktim, çay doluyken patlamiş, kırılmış. Kaç tane insan yanmış. Çok pismanim karaca aldigima.
Siz ne zaman aldiniz bilmiyorum ama karaca emsan cook plus ve bir marka daha vardi hepsi ortak oldular. O zamandan sonra çok bozdu karaca. Eskiden kaliteliydi.Gerçekten şans ya da belli bir serideki ürünler hatalıydı ve maalesef insanlara sattılar bile bile
Ben 2019 yılında aldım, zaten işi büyüyünce hepsi bozuyor kendini maalesefSiz ne zaman aldiniz bilmiyorum ama karaca emsan cook plus ve bir marka daha vardi hepsi ortak oldular. O zamandan sonra çok bozdu karaca. Eskiden kaliteliydi.