kızlar sanırım karabukte oturan arkadasımız pek yok bana yardımcı olamıycaksınız(((((((
Ben Safranbolu'da oturuyorum. Karabükte de oturdum ama Adatepe duymadım. Esentepe olmasın canım. Eğer Esentepe ise güzel bir mahalledir...
yaa ben aslında ev arıorum duzgun bı muhıt olmasınıda orayı tanımadıgım ıcın arastırıorum.
esentepe dedıgınız yer daglık bı yermı sehıre yakınmı
canım saol bılgılerın ıcın bırda benım yasadıgım yer bayagı gelısen bı yer sosyal hayat guzel yane acaba oraya ayak uydurabılırmıyım yane gezılecek yerlerı varmı nasıl bı yer anlatabılırmısın .
esım aslen yenıcelı ama karabuke yerlesıcek oda.
Canım buralarda gezilecek yer elbette var. Safranbolu Karabükün bir mahallesi kadar yakın. Karabükte fazla yok. Ya da benim bildiğim yok. Benim eşim gezmeyi fazla sevmez. Bu nedenle fazla bilmiyorum gezilecek yerleri. ama Safranbolumuz çok güzeldir.
100. yıl ve 5000 evlere de yakın.
slm kızlar bende karabüklüyüm izmite gelin geldim karabükü hiç bir şehre değişmem ya çok özledim ben kARABÜKÜ hala alışamadım izmite
canım bızde öncelerı 5000 evlerde kıralık ev aradık sımdıde bı arkadsının evı varmıs esentepe yanılmıorsam 2 oda bı salon dedı bana ama cadde uzerı falan dedı oyuzden soram bılen bırıne dedım ınsalah dugunden önce gelıp bakmak ıstıorum. aılem hıc begenmemıs benıde sogutmaya calısıolar
elbet alısıcam safranbolu yakınmıs bılıorum ınsalah hayrlısı olur.
Cadde kenarını gürültü fazlalığı olur diye beğenmemişlerdir.
Ama güzeldir Karabük'ümüz yaw.
Sen eğer Gelişmiş bir mahalle istiyorsan Esentepe ve Şirinevler güzel.
Havası, manzarası güzel olsun, düzenli olsun dersen 5000 evler ve 100.Yıl'ı tavsiye ederim.
Gerçi artan kaloriferli evlerle birlikte havası da biraz bozuldu ama fabrika yüzünden merkeze yakın yerlerin havası daha kirli.
kızlar bende eflaniliyim annem eflani koltucak köyünden babam fa eflani çörekli köyü çok özledim ben memleketimi eflanili arkadaşlar sizinle tanışmak isterim
guzelım ev alana kadar kırada olacagım ıcın okadar cok pahalı ev tutamam bu arkadsının dedıgı evde 150 ytl demıs ıkı oda bı salon bız ıstersek pencerelerı pımapen yapıcakmıs bende mutfagıda duzeltsın dedım. nasıp bakalım ınsalah guzel bı yer olurda komsularımda ıı olur carcabuk alısırım oraya zaten haftsonları yenıceye gıdıcem
Anne tarafım benim de Eflanili. Eşim de Eflani-Avşar köyünden.
Ama ben fazla bilmiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions
Canım verdiğim linkten özel mesaj ayarını yapabilirsin.