- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi inzal
Ankara caddesi Karabükteki çarşının içi canım. Çok güzel evler yok o civarda ama yer olarak iyi.
canım cok saol cvbın ıcın bu böle olmucak en ıısı ben oraya bı gelem ev meselesını halledem.
nısanlımın dedıgı ev ankara caddesındeymıs 2 oda bı salon gıdıp görmeden evet demıyeyım barı
bız tutarsak kapı pencereyı mutfagı yendıen yaptırtacakmıs neyse geleyım barı:)
Bence de gelip görmen yararına olur. Çarşıya yakınlık açısından rahat edeceğin kesin ama... a.s
benım ıcın carsıya yakınlık cok önemlı evde öle hurda olmassın tabıkıde guzel normal bı ev olursa tutarım saol tekrardan cvpların ıcın belkı gelırsem oraya bulusuruz.Şeniz
Olabilir canım. Senin düğün ne zaman?
nasıp olursa bayram sonrası olucak net uzerındednde bakıorum ev kıralarına:)
safranbolu harmanlarda buldum bıtane ama ıste ben yerlerı bılmedıgım ıcın zor neyse ay sonu nısanlım gelıcek belkı ızın alırsam aılemden gelırım ev bakmaya:dance:
Çok yakınmış düğünün. mutluluklar şimdiden. Harmanlar çoğu müstakil evlerle dolu. Üç kattan yüksek bina yok canım. Ama gelişmekte olan güzel bir mahalle. Çarşıya yakin istiyorum demişsin ya, orası çarşıya pek yakın değil canım...
evet canım akslık cıkmazsa bayram sonrası aklsık cıkarsada 2009 bahara yaparız dedık nasıp yane hersey
netten baktım gercı ben o safranbolu harmanları 2 kat sıte ıcerırınde nısanlımda ora uzak dedı ben carsı ıcınde olsunda rahat edem kısmeyı tanımıorum ya oyzuden zor olmasın bana pazar ısı falan
bu arada bana bayagı yardımcı oldun saol
yerimsenibenyerimseniben
Önemli değil canım ne demek. Merak ettiğin başka şeyler de varsa sorabilirsin. yerimseniben
TSK EDERIM CANIM DAHA ORAYA GELMEDEN ARKADS BULDUM NE MUTLU BANAkaydirigubbakcemile5
karabüklü SAFRANBOLULU yokmuu hiiiiiçççç....:1no2:
ben safranbluyu merak edıyom bılgı verın bna sıkılırmıyım sizce