Karabük///78

selam ben de karabüklüyüm.annem safranbolulu,babam eskipazarlı.istanbula 2001 senesinde geldik babamın tayini sebebiyle.anneannemler dayım ve annemin diğer akrabaları safranboluda oturuyorlar.dayımın işyerini belki bilirsiniz:çıtır kuruyemiş.hepinize benden sevgiler.öptüm

benim babam da eflaninin demirli köyünden . ben karabükte okudum , on yılım geçti orda , çok özlüyorum uzun zamandır gidemedim . gitmesek de kalmasak da bir evimiz bile var karabükte. kim bilir belki bir gün gideriz .....:sm_confused:

belediyenin karşısında.yanında urfa sofrası var.öptüm cnm.Aeo

ÇOKK SEVİNDİİM ŞİMDİİİK BEN HEMŞERİLERİME BAK YAW:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.

ben geçen haftasonu gittim geldim karabüke ama biz merkezdeyiz, yani akrabalarımız, babaannem fln herkes merkezde. siz hepiniz eflanilisiniz bakıyorum da :)

hemşerim bende burdayım karabük eflani bende bakınıyordum buralarda karabüklü yokmu diye ben hep burdayım

hemşerim bende burdayım karabük eflani bende bakınıyordum buralarda karabüklü yokmu diye ben hep burdayım

iiiide ablacıım eflaninin hangi köyüüÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

hemşerilerime bak ne güzel haftaya eflenideyim:sm_cool::sm_cool:

bende safranboludayım yazı köy:)))) köyümüzde kızlarla yapmıs oldugumuz el sanatlarını sergileyecegiz yakın arkadaslar buyursun gelsin az öncede bir yazı gördüm ovacuma köyü bizim sürekli gittigimiz köydür safranbolu emegimiz alın terimiz onurumuzdur biz köyden yazıyoruz bize bu imkanı sagladıgınız için çok tesekkür ederiz herkese selam ve saygılar

ya ben yazıyorum ama cıkmıyor neden acaba bende safranbolu yazıköyden:))

eflannide hangi köy canım canım canım

bu resim sensen eğer ben seni tanıyorum ama adını hatırlıyamadım :sm_confused: kardeşin vardı sanırım ayşegül diye bende safranboluluyum ama orda yaşamıyorum ailem orda kendim düzcedeyim

merhaba arkadaşlar bende safranboluluyum.memleketimi çok seviyorum ama şu anda eşimin işi nedeniyle edirnedeyim bütün safranbolulu hemşehrilerimle yazışabilirim

o resim benim fakat ayşegül diye bir kardeşim yook cnm

ehee bnde deldm tabi siz nerdesiniz bilemm :1no2:
bn istanbulda yaşıorm ama aslen karabük safranboluluym :sm_cool::1rolleyes:

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

bende karabük safranboluluyum alören köyünden yerimseniben

ben de karabük te oturuyorum yaklaşık 30 senedir eşim karabüklü ben trabzonluyum nereden doyuyorsan zannedersem oralı oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…