Karabük///78

selam karabükden birileri banada yazsın lütfen çokkkk sevinirima.:roflol:

merhaba nil nasılsın ve hoşgeldin canım sevindinmi:1hug:

merhaba ben karabüklü değilim ama 2 yıldır burada çalışıyorum.herkese selam.

Selaaaaaaaaaaaaaaaaaam Bende Karabüklüyüm.ama Orduda Oturuyorum.ve Cok özlüyorum Memleketimi.....

mavisu canım benim karabük bıraktığın gibi yaza inşallah görüşürüz:teytey:

timya meraba canım yeni gördüm sevinmemmi :teytey: hemde çokkk inşallah sıkca görüşürüz a.s.:teytey:

ben de bir karabük geliniyim...
olar mı?

selam betty olmazmı olur olurr a.s. sanırım burda karabüklü pek yok napalım biz bize yeteriz yerimseniben görüşmek dileğiyle a.s.

slm karabük degıl ama kastamonu\arac lıyım
ne zaman istersen burdayım

safranbolu dışardan gelecekelre için nasıl bir yer sıkıcımı yani adanadan safranboluya gelen bir kişi sıkılır mı?? tayin meselesi ve evlilikten dolayı oraya geleceğimde kısmetse önümüzdeki yıl

merhaba bende karabük geliniyim kayınvaldem eskipazarlı kayınpederim güneyli ama 100.yılda oturuyorlar ben 2 yılık evliyim şimdiye kadar 4-5 kere gittim çok güzel yerler özelliklede safranbolu....

selam ben de karabüklüyüm.annem safranbolulu,babam eskipazarlı.istanbula 2001 senesinde geldik babamın tayini sebebiyle.anneannemler dayım ve annemin diğer akrabaları safranboluda oturuyorlar.dayımın işyerini belki bilirsiniz:çıtır kuruyemiş.hepinize benden sevgiler.öptüm

slm bende safranboluluyum dayımın dükkanı cıtır kuruyemiş akraba olma olasılıgımız varmı glory :KK70: yoksa teyze kızımısın sen he :KK70:

tüm karabük ve safranbolular merhaba görüşmek tanışmak dileğiyle

.............................................................

Son düzenleme:
Ben de karabüklüyümmm :)

kızlar bende karabuke gelın geleceklerdenım ama benım karabukte yasayanlara sorum olucak:KK43:
ev arıorum kırası uygun bı yer
bırde adatepe dedıklerı mahalle nasıl bıyer:KK43:

ay bende karabüklüyüm gerci ankarada oturuyoruz ama dogum yerim karabük ankaraya gelmeden önce safranboludada oturmustuk

safranbolu dışardan gelecekelre için nasıl bir yer sıkıcımı yani adanadan safranboluya gelen bir kişi sıkılır mı?? tayin meselesi ve evlilikten dolayı oraya geleceğimde kısmetse önümüzdeki yıl

bence sıkılmazsın safranbolu bambaska biyerdir biz tasınalı 10 yıl oldu hala özlerim orayı ankaramı safranbolumu dense safranbolu derim

X