Canım aktara götür tekrar öğütsün sana öğütülmüş istiyorum de o yapamıyorsa kuruyemiş satanlar yaparmı acaba bi sor olmadı kahwe öğütücüsünde yapabilirsin hiç olmadı geri wer onu başka bir aktardan öğütülmüş olarak al sewgileropuyorumnanaktan
Merhaba canım hoşgeldin tadına alışırsın zamanla we inşallah etkisini görürsün
Yardımlarınız için teşekkürler. Söylediğin gibi bugün aldığım yere geri götürdüm rica ettim. Öğüttüler dün akşam boşuna kendi kendime deli gibi uğraşmışım. Ben tadı konusunda fazla sıkıntı yaşamadım. Kimyasalları içip vücuduma süreceğime bun yemem lazım diye kendimi telkin ettim ve galiba işe yaradı :) Umarım hepimize en kısa sürede faydalı olur.
Teşekkürler.. umarm cnm. Tadına alıştım (=:smiley-cool:
Ne güzel tadını sewen biri cekici we enteresan geldi haa bana da çok enteresan geldi kaydirigubbakcemile3Bugün bende aldımmmmm
Ve sanırım küçün tadını en çok seven benim tadı çok çekici ve enteresan geldi
Yemeye devamm
Canım masajıda yaparsan daha iyi olur bir bitkisel yağ seç we al kendine yağla aşşağıdan yukarı doğru we dıştan içe doğru iki elinle dönüşümlü olarak masaj apıcaksın canım aslında günde iki defa çok iyi olur olmadı günde bir kez hiç olmadı haftada iki kere yap duştan sonra yap gözenekler acıkken yağıda iyice çeker memeişler opuyorumnanaktannur umm vallahi hiç masaj yapmıyorum çünkü çok üşeniyorum zaten sınav dönemim hiç vaktim yok:S üstelik nasıl masaj yapıosun onuda bilmiyorum.açıklarsan düzenli olmasada yaparım cnm:)))
hadi hayırlısı canım kolay geleeezemuszemus aynen dewam tatlım çok güzel yapıyorsunkıslar bende başladım bismillahhh:lepi: küç ve adaçayııı şimdilik ikisi birde masaj sanki 3 gün oldu aççık toparlandıı ama aççıkkk ben ölçmücem hergün hergünnnaniknanik ölçü manyağı olurummmdelikafadulden zaten anlarım farkını nasıl olsaşakkıdı ama 3 günde hafif bir toparlanam gözümden kaçmadı değil hanee:sm_cool:
yha arkadaşlar yavaş yavaş bırakın bence saçma çünkü ben doktora sordum yavaş yavaşmı bırakayım falan filan oda dediki :: Kara üzümün çekirdeği anti oksidan maddeler içerir ve genel sağlığımız için çok faydalıdır. kesmenizde bir etki oluşturmaz dedi
bide bu kara üzüm çekirdeği aktarlarda var ama tozu yok napablirim hiç birinde yokburdaki acaba bnu toz haline nasıl getirebilirim bilr bilginiz varmı mafoldumben
Canım sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yutucaksın düzenli yersen daha iyi olur ac tok fark etmez ben öglen 12 gece 12 de alıyodum sende kendine göre ayarla ama aksatma düzenli kullan tamam mı tatlımbende bugün aldım ama nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok pek küç nasıl kullanılıyor bir ara bi topicte aynı saatte alınması tavsiye ediliyordu.aç karna mı tok karna mı farkeder mi?
Ewet canım sabah akşam bir tatlı kaşığı düzenli ama aksatma sakınBende bu gün babama aldırdım ancak toz halinde olanı bulamamış çekirdek halindeler rondoda çekmeye kalktım olmadı makinayı çok zorluyor ,pratik bir şekilde sert cisimle vurdum oda olmadı
nasıl yiyeceğim o halde bilmiyorum bakalım artık yoğurtla birlikte yemeği düşünüyorum..
Nur umm seni çok yoruyoruz sayfalara bakmaya çalıştım ama hemen bakabilmem mümkün değil ilk sayfada ki tarif gibi mi kullanacağız
Günde 2 sefer sabah akşam bir tatlı kaşığı formül bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?