- 20 Temmuz 2007
- 135
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım birden bırakmıycaksın gün aşırı alıcaksın iki günde bir üç günde bir hafta da bir gibi aklına grldikce arada alıcaksın benim büyüme oldu we aynı kaldı bir seneden fazla küç yemedim hala aynı yazın tazesini yedim we hala yiyyorum yawaş yawaş bırakmak lazım sewgilerağrı başlamaştı ama bırakmamak gerektiğini ve devamlı kullanmam gerektiğini duyduğum için bıraktım.yoksa büyüttüğüne bende inanıyorum ama göğüsler büyüdüğünde kalıcı nasıl sağlıcaz. acaba diğer krem ve haplar gibi her ay 1 er hafta kullansak sürekli değilde aralıklarla kullansak kalıcılık olur mu?
Canım masaj da yaparsan bununla birlikte yapabilirsen günde iki defa yapaamassan yatarken bir kere weya haftada iki kere yapmaya calış farkı görüceksin rezene sallama çaymı içiyorsun canım ben şuan ada çayı içiyorum aktardan aldım rezene sallama aldım içtim yine başlamayı düşünüyorum ikisini karıştırsam olurmu acabaya ben 2 aydan fazla oldu yemeye başlayalı, cildim ve saçım için yiyorum ama değişiklik yok göğüslerimde sanki. ama size tavsiyem mutlaka rezene için, gece yatarken içtiğiniz rezene ertesi güne acayip şişkinlik yapıyo
Ewet çok faydası war canım ben faydalarını götrdüm adetim düzene girdi cildim güzelleşti memeişlerim büyüdü kan yapıyo we fazlada hastalanmadım saçlarımda güzeldir yerimsenibenbende dün aldım bu gün ikinci yiyişim umarım bi işe yarar.ben aynı zamanda anti oksidan özelliği olduğundan ve damarlarım için yiyorum.bir ömrüm boyuncada hep yiyebilirim bu kadar yararı olan bir şeyi
Büyümüştür canım ben sadece küç we masajla büyüttüm 4 cm ne güzel büyüsünler keşke ölçseydin
nur ummm 1 seneden fazlaküç hiç yemedim diyorsun.sadece taze üzümü çekirdeğiylemi yedin . yani arada falan çok nadir de olsa öğütülmüş çekirdek yemiyor musun?
Yiyebilirsin canım sabah akşam küç ye 1-2 saat aralıkla da pekmez ye bişey olmaz süt ürünleriyle birlikte yeme yeteracaba küçü yesem ve 1. 2 saat sonra keçi boynuzu pekmezini yesem etkisini azaltır mı
valla ben anlamadım yemesimi daha iyi yoksa yağını sürmekmi?:bbo:
Canım ben bu gün aldım mersin yağını girdiğim ilk aktarda bayada wardı gördüğün bütün aktarlara sor weya söyle getirsinlerarkadaşlar ben hiçbir aktarda mersin yağı bulamıyorum siz nereden alıyorsunuz
Arkadaşlar az önce baharatçıya gittim kara üzüm çekirdeği aldım ama öğüttürmem gerektiğini şimdi öğrendim :gitme: Öyle çekirdek halinde tane tane aldım. Un gibi ezilmesi gerekiyo demişsiniz. Bu durumda ben bu çekirdekleri nasıl ezebilirim acaba? :sinifsinif:
cnm belki karabiber öğütücüsü bir işe yarar:S ama hiç emin deilim.benim göğüslerimde acımaya başladı daha şimdiden.ama içindeki bezeler şişiyormuş gibime geliyor.
Merhaba arkadaşlar.. Dün akşam dolaşırken konuyu gördüm ve ilgimi çekti. Bugün de aktardan küç tozu aldım. Tadı idare eder şimdilikj (((= Umarım etkisi olur..yerimseniben