Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederiz cevapların için
1 tatlı kaşığı yoğurda , 1 tatlı kaşığı çekirdek koydum su eşiğiyle 3 defada yuttum sabah nasıl yiyeceğim bilmem ama kutsal amaç yapıcaz artık...kaydirigubbakcemile5
Bende bu gün babama aldırdım ancak toz halinde olanı bulamamış çekirdek halindeler rondoda çekmeye kalktım olmadı makinayı çok zorluyor ,pratik bir şekilde sert cisimle vurdum oda olmadı
nasıl yiyeceğim o halde bilmiyorum bakalım artık yoğurtla birlikte yemeği düşünüyorum..
Nur umm seni çok yoruyoruz sayfalara bakmaya çalıştım ama hemen bakabilmem mümkün değil ilk sayfada ki tarif gibi mi kullanacağız
Günde 2 sefer sabah akşam bir tatlı kaşığı formül bu mu?
ya ben anlamadım hosteselif dr. bırakmayın mı dedi bırakın mı dedi. karaüzümü tane halinde alırsan bence daha iyi .onu aldığın aktarda öğüttüreceksin o toz haline geliyor böylelikle
Canım sabah akşam dediğin gibi aç tok fark etmez sen kendini ayarla yenekten önce weya 1 saat sonra al ben öglen 12 gece 12 alıyordum kafana göre takıl düzenli yedearkadaşlar yha özürdilerim kafanızı çok yordum ama size son bir sorum olucak şimfi bu küç üacaba günde 2 kez sabah akşam hangi saatlerde aç karına tok karına hangi saatlerde sizce lütven herkes edindiği bilgileren yada kullanıp sonuç alanlar nasıl kulansdığını yazsın (hangi saatlerde aç mı yoksa tok karınamı) şimdiden teşekkürler
lütven usura bakmayınkaydirigubbakcemile3akannehirkaydirigubbakcemile5
Canım harikasın gelişmeleri görüyorsun aynen dewambende kulanıorum ve genelde tok karnıma denk geliyoo:)))ama bir hafta oldu gçğüslerde dolgunluk hissi oluştuu sadece küç ve masajlaaa masajjjda düzenli olucakkkaydirigubbakcemile3
Ben sabah kalktığımda aç karnına alıyorum sadece akşamları almıyorum iyice alıştırmamak için kendimi.
Küçümmmm benimmm opuyorumnanaktan
bende kuru kara uzum yiyorum 2-3 aydir duzenli olarak.kan yapsin diye dr tavsiye etti.goguslerim zaten kucuk degildi ama daha da dolgunlastigini hssediorm.kiloda almadim.dusunuyorum acaba kilomu aldim die ama hayir.neden buyudu bu gogusler diodum.bununla bir alakasi olabilirmi acabaa???
öncelikle bu faydalı bilgi için tesekkürler..kızlar peki masaj yapmada tasiye edeceginiz bir yöntem veya yağ var mı?
:uhm:yha benim 15 yaşında bir kuzenim var hastalıkla alakası yok 3 gün oldu kullanalı göğüsleri ağrımış şimdiden hemde fark yapmış inanamadım
ya arkadaşlar ben 2.5 haftadır kullanıyorum bi işe yaramadı.tık yok ne ağrı ne bi dolgunluk...yanlış mı kullanıyorum acaba.günde 2 defa bi kasık suyla alıyorum...