Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kara üzüm çekirdeğini kullananlar buraya!

ben de her yerde faydalı olduğunu gördüğüm okuduğum için geçen sene bir heves almıştım. yani hayatımda bu kadar zorlanarak birşey ilk defa yedim. biraz daha deneyeyim diye ısrar ettim ama ağzıma aldığım an çıkarasım geliyordu. sonunda istediği kadar sağlıklı faydalı olsun yiyemiyeceğim dedim ve kendisiyle vedalaştık:))

ben de her yerde faydalı olduğunu gördüğüm okuduğum için geçen sene bir heves almıştım. yani hayatımda bu kadar zorlanarak birşey ilk defa yedim. biraz daha deneyeyim diye ısrar ettim ama ağzıma aldığım an çıkarasım geliyordu. sonunda istediği kadar sağlıklı faydalı olsun yiyemiyeceğim dedim ve kendisiyle vedalaştık:))

:KK1: evet tadı güzel değil o kadar ama mesela ben yoğurtla yedim çok kötüydü yani zor yiyodum pekmezle balla yemedim kilo aldırır diye şimdi suyla yutuyorum çiğnemediğim için tadı kötü gelmiyo bana

goguslerınız ımdı eskı halınde mı yoksa buyudumu bu kucu bırakınca eskı halıne mı donuyo :KK43:( regl yogun gectı demıssınız bende arada yutarım benım hala aynı ama her gun yutmuyorum sanırım ondan bı gun araytla yutuyorum pek sevmedım cunku :KK43:

ya eski haline dönüyor.. fakat spora başladım kürek çekiyorum kuç ile birlikte daha bir dolu dolu görüntü oldu, kaburgalarım sayılmıyor en azından =)

evet cnm ben netten bakmısıtım kansızlıga falan da ıyı gelıyo benım en cok dıkkatımı ceken de cılkdı guzellestırmesıydı bı byanın her aradıgı ozellık bunda var erkegınde aynı sekılde
hayıtta ole yapıyomus akne temızlıyomus bu arada kızlar ona da sasırmıstım :KK53:

evet gerçekten akneler üzerinde azaltıcı etkisi var. kansızlığa da iyi geldiğini düşünüyorum, kan sayımına gitmedim ama ben kansızımdır bu yüzden de hep üşürüm. kuç kullandığım dönemde (her gün asla aksatmadan 1 tatlı kaşığı) üşümelerim geçti. ama daha önce de dediğim gibi çok çok şiddetli bir regl geçirdim ilk kullanmamda. sonra hem biraz azalttım hem de belki bünyem alışmıştır reglim o kadar yoğun olmadı. ama ilki çok kötüydü kızlar dikkatli olun zaptedemedim valla :)

evet gerçekten akneler üzerinde azaltıcı etkisi var. kansızlığa da iyi geldiğini düşünüyorum, kan sayımına gitmedim ama ben kansızımdır bu yüzden de hep üşürüm. kuç kullandığım dönemde (her gün asla aksatmadan 1 tatlı kaşığı) üşümelerim geçti. ama daha önce de dediğim gibi çok çok şiddetli bir regl geçirdim ilk kullanmamda. sonra hem biraz azalttım hem de belki bünyem alışmıştır reglim o kadar yoğun olmadı. ama ilki çok kötüydü kızlar dikkatli olun zaptedemedim valla :)

ben duzenlıkullnamıyorum bu kucu malesef pek sevemedım bı de sevmedıgım ıcın unutuyorum da kullnmayı ama faydalarını bole okudukca kalkıp yıysım gelıyokasık kasık benım aknelerde hala bı gecme yok ama dedıgım gıbı duzensız kullnıyorum bı de araya vızelerımgırınce ıyıce herseyı bıraktım masajı hayıt tohumumu kucu falan
bende de sole bı durum var hayıt duzenlı ıcıtıgım zaman agrı olmuyo ama duzensız ıcınce hıc bı etkısı olmuyo hayıtın bende gecen adet oldugumda hayıtı da duzensız kullnmısıtım o ılk gun ıgrenctı oldum resmen eve geldım bırıncı gun toplam ıkı agrı kesıcı ıkı bardak hayıt ıcıtım yok banamısın demıyo hala agrım vardı azalmıstı ama yıne de oldum oldum dırıldım resmen ya hayıtım bıttı bende hayıt alıcam tekradan bakalım sınavlar bıtsın :KK34:
bu arada bende kansızlık ıcın gunde 7 8 yemek kasıgı pekmez ıcerdım öğğğğğğğğğğ ne ıgrenc bı sey o oyle ya bı sene ıctım hemde bende usumelerımgecmıstı ama bıraktım tatlıyı cok seversınız bence onu da deneyın derım

ya eski haline dönüyor.. fakat spora başladım kürek çekiyorum kuç ile birlikte daha bir dolu dolu görüntü oldu, kaburgalarım sayılmıyor en azından =)

masajlar bu caylar zaten her gun ıcıeılce yapılınca oluyomus estettık harıcı hıc bı masaj kalıcı olmuyo burda okuduklarıma gore zaten her gun 5 dk masajdan ne cıkarkı hergun yatmadan once yaparım bende (bu ara harıc)

kızlar ben 4 aydır küçü yiyorum yemediğim günlerde oldu ama göğüsüm büyümedi ilk zamanlar kullananlarda olduğu gibi bi dolgunluk oluyo ama sonra bünye alışıyo ama bırakmayı düşünmüyorum o kadar çok şeye faydası varkı mesela yüzümde sivilce pek çıkmaz oldu gerçi siyahnokta için tonik kullanıyorum ama galiba küçden dolayı azaldı sivilcem zaten pek çıkmıyodu olanıda gitti çok şükür:KK1:ama kullanabildiğim kadar kullancam cildi güzelleştirip sıkılaştırıyo sanırım hepimizin buna ihtiyacı var:KK34:

Kızlar ben de kilo almak için üzüm çekirdeği tozu ve bal karışımına başladım. Midemde gastrit var. Acaba bi yan etkisi olur mu?

X