Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

kızlar mersin yağı aldım nar .çiçeği aldım bi de tekrar toz küç. aldım bugün bakalım.tekrardan başlıorumm nasıl olcakkk.ayrıcaa aktarla sordum mersin yağı direk cilde temasta zarar vermiomuşş zatenn.bi zararı yok dediler bişeyle karıştırmanıza gerek yok ama çok isterseniz susam ya da kayısı yağınla ya da zeytinyağınla karıştırıp sürün dediilerr.böleee işteeee bilginiz olsun dedim

canımcım hadi bakalım başla yeniden, sakın kaybolma, arada gel, bildir bize napıyosun ne ediyosun, bomba oldunmu :)))) en kısa sürede yarasın canımmm

:dance:

canım şahsıma_munasırın dediği gibi taneli almıştım evime geldim çekcemde suyla ytcamcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3
anladım canm.gerçi en iyisini yapmşsn.toz halini alıyoruz ama içine kim bilir neler koyuyolardr.bende kendme alıyim çekiyim bare canm.garantiye alalım kendmzi hihoyyyt

bende küç tane olarak aldım mikserde toz yapamadım olmadı bende havanda ezdim öyle kullanıyorum biraz iri oldular hani kum gibi oldu ama ağzımdada çiğniyorum işte peşindende suyla hooop gidiveriyor

bende dün akşam başladım sporunu ve masajı pek yapmıyorum buz tutuyorum narı sıkıp posasını yiyorum ve suyunu içiyorum yanısıra elma sirkesini içiyorum habide hurma yiyorum benim de uygulama yöntemim bu hadi bakalım şifa olsun hepimize inşallah

yarasın kızlarr herkesee bu gece yatmadan msj yapcam nar çiçeğini içcem bi de hurmaa çakarım stüne tmm:)ayy kilo almıyımdaaaaaaa

ooohhh, yarasın canım, yaraması gereken yerlere yarasın tabi :)) bende hurmalarımı alayım şimdi yanıbaşıma, bi yandan tıkınayım,
canım narçiçeği dediğin ne, çay filanmı ???

anladım canım, ben narı sıkıp içmeye çalışıyorum, bitincede meyve suyunu alırım artık.

üzüm çekirdeğini bilmem ama nar suyunu duymuştum... ben çok sevdiğim için içiyodum ama sonradan böyle bi etkisi olduğunu öğrendim kızlar... ve 1 sene içinde farketmeden göğüslerim 1 beden büyüdü... üzüm çekirdeğiyle birlikte max bir etki yaratabiliriz belki :lepi: içelim güzelleşelim hanımlar :içelim:

bu polen tozunuda gördüm aktarda ama sana sormadan almıyım dedm.nasıl kullanıosun işe yarıo mu?olmazsa yarın alırım

:içelim:
BEN NAR SUYUNUU ÇOK SEVERİMM İÇİP İÇİP DURURUM ARTIK BÜTÜN GÜNNNkaydirigubbakcemile3:içelim::teytey:

içelim güzelleşelim canım gel sende katıl bize, gerçi bi beden büyümüş hala gerek varmı bilmiyorum ama, fazlası göz çıkarmaz naniknanik

bu polen tozunuda gördüm aktarda ama sana sormadan almıyım dedm.nasıl kullanıosun işe yarıo mu?olmazsa yarın alırım

canım ben aslında onu halsizim falan diye almıştım, ama bu konuda işe yarıyomu bilmiyorum, bu forumda öyle bi yazıda gördüm, arkadaşım polenle büyütmüş diyo hatun, ben arısütü-bal-poleni karışık aldım, ondan sabah akşam bir kaşık yutuyorum canım, ama tavsiye ederim, çok faydalı, tabi alerjin falan yoksa, bide biraz iştah açıyo ama tok alırsan bişey olmuyo cokacimcoook

yok ben yemyim o zman 59-60 kilo arasında gidip geliorummaktara sordum ne faydası var diee vallaaa 40 türlüüü şeye yarıoo.her derde deva dedi say say bitmez dedii

:içelim:ayy bu nar çiçeğininnn tadııııı süperrrr vallaa.ben bayılırımmm şekersizz mayhoş içeceklereee tam benlikkkk.normaldeee içemem bitki çayıııı bunudaa ön yargıylaa aldım kesin içemem ama deniyim die.az aldım o yüzden 50gr.fln neyse takviye yaparım artıkk

ayy annemm her bilmediğin şeyii içmeee yan etkisi varsa alerjin varsa die tutturdu.kaydirigubbakcemiledelikafaduldenyengem zamanındaa kabızlık için bi sürü bitki çayı denemişş zehirlenmiş ve vücudunda ödem yapmışşş.tabii onaa hangi sebepten içtiğimi sölemedimm.mirmirmirmirmanyak mısın sen der.zateee ocağın her yerinee sıçaramış iiki halıya fln sıçramadııııı öldürürdüü benii temizledim hemenklava:

bende işte tam neye yarar bilmeden içiyorum, çocukluktan gelen bi alışkanlık,
sen canım küçü de tok karnına al, iştahını falan açmasın ozaman, gerçi sendeki 59-60la bendeki bir değildir, ben boydan da fukara olduğumdan :)))

bende niye içtiğimi söylemiyorum, yok cilde iyi geliyomuş falan :))) bilseler bi ton laf dinlerim, zaten bende az değilim zamanında ablam selülitleri için bişeyler yaparken çok dalga geçmiştim, onun için ona asla söylemem :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…