Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

vallahi kızlar bende heveslendim şimdi inşallah yarın olsunda gidip şu saç için olan yağlardan birde bundan alıp kendime bi ayar vereyim vallahi daha bugün üye oldum ama tüm sorunlarıma çare buldum gerçi bütün günüm pcde geçti sırtım ağrıdı bayağı ama işime yarar bilgiler edindim sayenize teşekkür ederim..ha bu arada mersin yağını bende büyük ihtimalle bulamayacağım burdaki aktarda onun yerine ney kullanmalı etki gösteren bişey olarak
aktardaki adama göğüs büyütmeye yardımcı yağ diye soramam çünkü ben

canım sanırım en hızlı etki ilk haftada görülüyo, gitmişken memleketinden hurma da al, o da iyi geliyomuş, 2 ayda 2 beden topiğinde yazılanları uygula, ben onları uyguluyorum, bide küç, bide arısütü-bal-polen

pokocum, bu sitede gerçekten insan bütün dertlerine derman buluyo, hepimizin dertleri aynı aslında, mersin yağını bulamazsan adaçayı yağı (acı elma yağı olarak da geçiyo) yada çilek yağı,nar yağı,çemen yağı ne bulursan olur aslında bence bunlara öncelikli bak yoksa takıl kafana göre yerimseniben

sahşıma _münhasır buzu nasıl kullanıyorsun

canım buz masajı için eczaneden sıcak-soğuk kompres denen bişey aldım, buzluğa atıyosun donuyo, sıcak suya atıncada başka şeylere yarıyo, ama konumuz buz kısmı, onu buzluktan alıp onu tutuyorum göğüslerime, çünkü buz eriyo akıyo falan uğraşamıyorum, vakitte yok zaten,,,

bide arkadaşım madem bu yola girdin sanada söyleyeyim, ben hem küç hemde 2 ayda 2 beden topiğindeki yöntemleri kullanıyorum, sende o topikte yazılanlarıda incele derim... :içelim:

günaydın şahsima münhasır teşekkür ederim ederim yardımların için bende şimdi çıkacaktım evden ama bu 2 ayda 2 beden mucizesinin linkini yollarmısın burda sayfa sayısı çok fazla benim okadar vaktim yok görüşmek üzere iyi günler

yaa gercekten işe yaradımı bide nasıl kullandın bazıları yogurda katarak kullanmış biraz daha bilgi verirmisin bide kara üzüm çekirdeğini nerden buldun şimdiden teşekkürler

balla yesem olmuoo içim bayılıo yoğurtla yemeyin diosunuz nasıl yiycem ben bunuu yaaaaadelikafadulden.ne güzel bende rahat yiyebilsem çok ii çiğneyemediğimden canım yemek istemioo

balla falan yemek için uğraşm canım.toz şeklinde yemekte çok zor.ben plastik tatlı kaşığıyla 1 bardak duyu beraber içiyorum.zaten suyla içmek vücuda dağılımını sağlıyo.çok zor deil tadı kötüde olmuyo.deneyin pes etmeden kesinlikle etkisini göreceksiniz....

teşekkürler inceliyorum şimdi ama ben bu sporu yapamıycam sanırım çünkü sırt kaslarımda ağrı sorunum var fazla yormamak zorundayım du bakalım bi düştük yola yaradan yardım eder inşallah

şartmı illaki sporu yamak onun yerine buz masajı yetmezmi

yani yapabildiğin kadarını yap tabi canım, biyeri güzelleştircez derken biyeri sakatlamayalım, yada yavaş yavaş yapabilirsin, zorlamadan...

bencede yaradan yardım eder, bişeye o kadar emek verilip de sonuç alınamayacağına inanmam. mutlaka bir iyileşme olacaktır. hepimize yarasın :))))

sağol canım, sen yararını gördün galiba. deneyip sonuç aldıysan bizede anlatırmısın neler yaptın ???

amin aminnnnn yarasınnnn tabii yaaa:teytey::enbuyukkk:

hadi bakalım çıkıyorum şimdi şu malzemeleri toplayayımda başlayalıyalım şu işe

olan gelişmeleri bildiririm sizlere inş.görüşmek üzere iyi günler kızlar:enbuyukkk:

evvvettt şimdi aldık mersin yağınıda buldum dolaşa dolaşaaa üzüm çekirdeğinide buldum çok şükür

şimdi mersin yağıyla masaj yapıyoruz k.ü.ç sabah akşam tok karına yiyoruz suyla bereber ayrıca 2ayda 2 beden formüllerinide uyguluyoruz en az iki ay
şahsıma münhasır bişi sorucam canım bu yoladığın linkte hani elma sirkesiyle masaj yapıyorya onun yerine kullanıcam dimi mersin yağını?

canım orda elma sirkesini buzdan sonra bi sürün diyo, masaj yapılmıyo onla galiba, istersen önce onla sil, sonra yağınla masaj yap, ben genelde o kısmı atlıyorum, zaten sirkeyi de çok nadir içebiliyorum.

küç dışında orda yazanları aynen uygulamaya çalış, küç de dediğin gibi sabah akşam, ben ek olarak arısütü-bal-polen de alıyorum küçle, ama etkisi varmı bilmiyorum onu.

hadi bakalım ,,, yaşasın kadın dayanışması :)))

valla onları bulucam diye ağrılar girdi sırtlarıma artık bide varya hani entele onu arattırdım oda yok adamlar satmak istemiyo ona canım sıkıldı ve bu işten hevesim söndü biraz
saç bakımı için dökülen saçlar için yani varmı bi önerin hepsine birden başlıyayım istiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...elerime-yillar-once-bu-su-ile-veda-ettim.html burda anlatılan reçetedende verdim eczaneye hammeddeler varsa yapacaklar inşallah ama bayağıda masraf yapmışım bugün elliyi geçti inşallah değer

ah bide bu mersin yağı uçucu yazıyo sı-orun olmaz dimi bide kıllanmaya neden olmaz dimi??bugün çok kafanı şişirdim nolur kusura bakma arkadaşım

canımolurmu hiç öyle şey, kafa şişirmek ne demek, dayanışıyoruz şurda, ben cevap attım sanıyodum atmamışım,

canım saç dökülmesiye ilgili bişey bilmiyorum, sivilce ve akne sorunu için doktora gitmiştim, ilaç krem falan verdi onları kullandım.

mersin yağının kıllanma yaptığını kimseden duymadım, ben 10 gündür kullanıyorum, öyle bişey olmadı.

ne istersen sor kuzucummm !!!

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
aa gerçektenmi zararı neymiş, ben bi haftada bi kutuyu bitirdim, artık nasıl sürüyosam, ama bi zararını görmedim...

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…