teşekkür ederimm.a.s.yarın sabah direk başlıcam adam akıllı dediğin gibi.ama bişe diyim mi relg dönemm değil ve 2gndr göğüslerim acıoo az şişti gibii:dance:bi de düzenli kullansamm ohh ne güzell olcekkkksositososito.niee kötü olsun 2-3 santimde iidirr daha devamı gelir inş.......şutarafagitti:jeyyar:
canım sanırım en hızlı etki ilk haftada görülüyo, gitmişken memleketinden hurma da al, o da iyi geliyomuş, 2 ayda 2 beden topiğinde yazılanları uygula, ben onları uyguluyorum, bide küç, bide arısütü-bal-polen
vallahi kızlar bende heveslendim şimdi inşallah yarın olsunda gidip şu saç için olan yağlardan birde bundan alıp kendime bi ayar vereyim vallahi daha bugün üye oldum ama tüm sorunlarıma çare buldum gerçi bütün günüm pcde geçti sırtım ağrıdı bayağı ama işime yarar bilgiler edindim sayenize teşekkür ederim..ha bu arada mersin yağını bende büyük ihtimalle bulamayacağım burdaki aktarda onun yerine ney kullanmalı etki gösteren bişey olarak
aktardaki adama göğüs büyütmeye yardımcı yağ diye soramam çünkü ben
pokocum, bu sitede gerçekten insan bütün dertlerine derman buluyo, hepimizin dertleri aynı aslında, mersin yağını bulamazsan adaçayı yağı (acı elma yağı olarak da geçiyo) yada çilek yağı,nar yağı,çemen yağı ne bulursan olur aslında bence bunlara öncelikli bak yoksa takıl kafana göre yerimseniben
sahşıma _münhasır buzu nasıl kullanıyorsun
canım buz masajı için eczaneden sıcak-soğuk kompres denen bişey aldım, buzluğa atıyosun donuyo, sıcak suya atıncada başka şeylere yarıyo, ama konumuz buz kısmı, onu buzluktan alıp onu tutuyorum göğüslerime, çünkü buz eriyo akıyo falan uğraşamıyorum, vakitte yok zaten,,,
bide arkadaşım madem bu yola girdin sanada söyleyeyim, ben hem küç hemde 2 ayda 2 beden topiğindeki yöntemleri kullanıyorum, sende o topikte yazılanlarıda incele derim... :içelim: