Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

:roflol: bakalım görücez neymiş şunlar, önüme geleni deniyorum, tabi zararsız şeylerin.
yaza kadar forma girsin bombalar sengözlerimebaksanab

Tabiki gögüs büyütmeye devam edicem hırs yaptım illa olacak :)
Sonuçta 75 destekli giyiyorum.75 desteksiz kullanmaya başladıgım an zafer kazanmış olucam.:hooray:

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
1 haftayı geçi kullanalı göğüslerimde bi ağrı başladıı..regl dönemimde deill ayy devamı gelir inş..:Saruboceq:

gelir gelir istemek başarmannın yarısıdır derler.
Hepimiz istedigimize göre %50 si tamamdır bu işin:içelim:

kesin yaww,,, bir haftaya büyüdü büyüdü, büyümedi bir aya, olmadi iki aya garanti diyrum daa :)))

kızlar bişey sorucam buara aklıma takılıyo, aranızda küçten sonra akıntısı olan oldumu, ama koyu, yoksa üşüttüm falanmı, sağlıktan olmayalımda...

güzelim küçten olduğunu sanmıyorum
üşütmüş fln olabilirsin
yanlız doktora görünmeyi unutma
benim yıllardır var nerdeyse
pis şey bir türlü geçmiyor
ilacı kullanıyon bir süre iyi
sonra yeniden gelmeye başlıyor

geçmiş olsun bakalım
baştan önlemini alman iyi olura.s

Ya kızlar yazdıklarınızı okuyunca ben heycanlandım vallaha :)
benimde gögüslerim 75 dolguluyu ancak dolduruyor küç gercekten işe yarıyorsa bende alayım hemen ŞenizŞeniz

sağol canım, ama doktora gidecek vakit yok, sanada geçmiş olsun. ben iyi gelen bişey duyarsam sanada söylerim, büyük olasılıkla üşüttüm...

Ya kızlar yazdıklarınızı okuyunca ben heycanlandım vallaha :)
benimde gögüslerim 75 dolguluyu ancak dolduruyor küç gercekten işe yarıyorsa bende alayım hemen ŞenizŞeniz

canım bizde yeni denemeye başladık, bence faydalı gibi, sende dene, bişey kaybetmezsinki, bi zararı yok, tersine kan yapıcı bişey :)))

balla yesem olmuoo içim bayılıo yoğurtla yemeyin diosunuz nasıl yiycem ben bunuu yaaaaadelikafadulden.ne güzel bende rahat yiyebilsem çok ii çiğneyemediğimden canım yemek istemioo

ben ilk pekmeze karıştırıp yiyodum canm.kilo almak maksadıyla.
baktım olcak gbi degl her dakka öle yemk çekilmiyo yani.yoğurtla çok ktü oluyo,onu da denedm.
en güzeli azar azar ağzına küç alcan suyla yutcan cnm a.s

canım o arkadaşın durumu farklı, onda çekirdeği var da, öğütülmemiş yani, onun için çiğnemesi gerekli bi şekilde suyla direk gider diye öyle sormuştu.

bende kansızlık için çekirdekli kara üzüm kullanıyordum ama bende çocuk emzirmeden sonra göğüslerim küçüldü ve sarktı burda yazan yazıların bazılarını okuyabildim anca..sorulan soruyu tekrar sorrasam kusurumu bağışlayın gördüğüm kadarıyla sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla yada yoğurtla alıyoruz ve bir ay kadar zaamn sonra etkisini görüyoruz peki bu kalıcı bi yöntemmi bunun hakkında bilgi alabilirsem çok sevinicem

:dance:
canım şahsıma_munasırın dediği gibi taneli almıştım evime geldim çekcemde suyla ytcamcokacimcoook

kara üzüm çekirdeğini tane olaraktamı alabiliriz aslında evde kendimizde rondada ezip toz yapabiliriz olurmu acaba

valla kullanıp sonuç alanlar kalıcı olduğunu söylüyolar, ayrıca yoğurtla değil suyla alırsan daha iyi olur galiba, çünkü yoğurt demiri bağlıyomuymuş neymiş :))

valla ben tane olarak aldım evde kendim blenderda çekcem canım.aktarda tozu 4 tl di ben taneli olanını 1 tl ye aldım 100 grdan fazla var bendee oda öğütülünce baya gider gibi gelio

:dance:

canım şahsıma_munasırın dediği gibi taneli almıştım evime geldim çekcemde suyla ytcamcokacimcoook

aa canım seni yine görmek ne güzel, evine gittin demek, hoşgittin, artık başlarsın adamakıllı, sen yokkken bende gelişmeler oldu 2-3 cm, bi haftada neden kötü demi ama kaydirigubbakcemile5

aa canım seni yine görmek ne güzel, evine gittin demek, hoşgittin, artık başlarsın adamakıllı, sen yokkken bende gelişmeler oldu 2-3 cm, bi haftada neden kötü demi ama kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederimm.a.s.yarın sabah direk başlıcam adam akıllı dediğin gibi.ama bişe diyim mi relg dönemm değil ve 2gndr göğüslerim acıoo az şişti gibii:dance:bi de düzenli kullansamm ohh ne güzell olcekkkksositososito.niee kötü olsun 2-3 santimde iidirr daha devamı gelir inş.......şutarafagitti:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…