Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

boya göreee kilon ideal kuzum.ben napsam ne etsem acaba göbeiğim çktı gibi hafiften bi de ben hemen bel çevresinden kilo alıorum almışım yineeeee napcam yaa

bende hemen göbek yapıyorum kilo alınca, mekik çek, şiddetle tavsiye ederim, bide belinin etrafında kolların belinde bi sağa bi sola dönüyosun ya, o da bele acayip iyi geliyo...

tam mekik ve yarım mekik, yapabildiğin kadar yap, dümdüz yapıyo göbeği, tatil zamanı gelsin ben yine kıvranmaya başlarım :))

bende hemen göbek yapıyorum kilo alınca, mekik çek, şiddetle tavsiye ederim, bide belinin etrafında kolların belinde bi sağa bi sola dönüyosun ya, o da bele acayip iyi geliyo...

tam mekik ve yarım mekik, yapabildiğin kadar yap, dümdüz yapıyo göbeği, tatil zamanı gelsin ben yine kıvranmaya başlarım :))

tmm canım saolllhihoyyytyarın sabahtan itibarennnn başlıorummmmm depresiff halimden kurtulmam lazımm amaaa ben boynaa yemek yerken nasıl olcak bilmiorum zayıflama işi

peki canım,,, burda sevgilisinden ayrılanlar klübü falanda var da oralara da takılabilirsin, gerçekten herkes derdini can kulağıyla dinliyo, yardım ediyo, derdine göre bi topic seçebilirsin :)))) bulamazsan kendinde açabilirsin :) ama neye canını sıkıyosan at onu içinden, hiçbişey için değilse bile şu formülün işe yaraması için at içinden onu yerimseniben

sen güzelce toparla kendini, ordaki ruh halini de 1-2 güne düzelt, sonra formüle başla, bide herşeyin en güzel ilacı moralle sağlam psikoloji :1hug:

peki canım,,, burda sevgilisinden ayrılanlar klübü falanda var da oralara da takılabilirsin, gerçekten herkes derdini can kulağıyla dinliyo, yardım ediyo, derdine göre bi topic seçebilirsin :)))) bulamazsan kendinde açabilirsin :) ama neye canını sıkıyosan at onu içinden, hiçbişey için değilse bile şu formülün işe yaraması için at içinden onu yerimseniben

sen güzelce toparla kendini, ordaki ruh halini de 1-2 güne düzelt, sonra formüle başla, bide herşeyin en güzel ilacı moralle sağlam psikoloji :1hug:

evt canım haklısın çok teşekkür ederim:1hug:kendimii mutlu etmek içinn kolyee yapıorum şu annn bitince topik açar koyarım yada öle bi topik varsa koyarım orayaa:enbuyukkk:

ı gec arkadaslar bende aldım aama kara uzum cekırdegı yarayacakmı bakalım..

aramıza hoşgeldin o zman sende.ia.s.nş.bakalımm sonuçlarını yazarrsın.diğer takviyeleride yapmaya çalış bariii.kaydirigubbakcemile5

benim bombalar büyüdüler gibi yyuuuupppiiiiiiiiiiiiiii :teytey:

yeni arkadaşlar katılmış aramıza :)))) hoşgelmişler :) sahsima _munhasir 4 cm çok iyi ya tebrikler :))

meraklıcım bugün aktardan neler aldım neler, dediğin nar çayından bende aldım, sonra bisürü yağ aldım bide, bitek hurma için gitmiştim :))) rezene yağı, nar yağı, lavanta yağı, bide yine mersin yağı aldım, dayanamıyorum gördüğümü alıyorum yaaa :))) hurmalarımıda aldım, şimdi bi nar çayı yapim bari, hurmalarımı yedim, küçümü yiyim , ooh... buarada 1 cm daha büyümüş, hihhihih

X