Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

yeni arkadaşlar katılmış aramıza :)))) hoşgelmişler :) sahsima _munhasir 4 cm çok iyi ya tebrikler :))

sağol pokocumm :))) vallaha maşallah diyorum kendi kendime, sizde herşeyi yapın yaww büyüyo, ama küçük bi sorun var, bi göğsümü tahriş etmişim, bikaç gün onu rahat bırakıcam, sanırım buzdan kaynaklandı, uzun tuttum biraz.

hadi ya bak üzüldüm şimdi nası yani ne olduki... kızarıklık filan mı ?

evet canım kızarmış, buz masajı yapıyoruz ya, geçen gün sabahtan bişey düşünürken dalmışım, baya bi orda kalmış, o andan beri biraz acıyodu, baktım kızarmış zavallıcık :))) önemli bişey yok ama acıyo işte, tahriş olmuş, izin verdim ona 1-2 gün dinlensin, isyan edicekler yakında yeter uğraşma benle dicekler :)))

kaydirigubbakcemile2
ohh aktarıı toplayıp gelmişsinn vallaa.yarasın canımm afiyet olsunnkaydirigubbakcemile5 :içelim:tebrikler valla bnde daha hiç ölçmedim yarın ölçiyimm

sağol canım, hepimize yarasınnnn :içelim: ben öyle görünüyo böyle görünüyolardan anlamadığım için ölçmekte yarar görüyorum, ama yüz kere ölçüncede insana sonuç almıyo gibi gelir, onun için haftada bir kere ölçüyorum, aslında aylık da olur, ama okadar sabredemem sırnaşık şey şimdi gideyim bakımlarımı yapayım, birazdan gelirim yine :sm_cool:

bende gidip nar çiçeği içiyim.az biraz da nar yiyimm tam olsunnn:)

evet bende şimdi küç ve polenimi aldım, çay yapayım, nar yiyeyim, yeni yağlarla da masajımı yapayım :))) insan kendiyle ilgilenince mutlu oluyo yaff !!!

kızlarr bu küç suylaa çok kötü oluo yaa.meyve syunla içmeye başladım.ama şimdi aklımaa bi fikir geldii nar çiçeğinin içinee karıştırıpta içcem.reaksiyona girip dahah ii etki ederler belki hemde içmesi kolay olurr:)

sakın nar çiçeğinle küçü karıştırmayı denemeyin kuscaktım vallaaaa.biraz bekleyincee bütün tortularrr dibe çökmüş.ben onu hiç hesaba katmamıştımm.:mymeka::sm_confused:hepsii birden ağzımaa gelince kum gibiiiiii ıyyyyykafamçokkarıştı.en iiisiiii küçü alır almazz bol meyve suyunla yutcaksın tadını almadan.sırtımdaaaa fecii ağrıooduuuu ohh saolsun anneme ovdurdum jelleee süper olduuu rahatladıı birazda olsaaakaydirigubbakcemile2:1rolleyes:.nysee ben çıkarr yarın görüşmekk üzeree uykum geldiii çokkkkmirmirmirmir

kızlar 10 gündür kullanıorum küç..onun dışında birde çilek yağıyla masaj yapıorum
toplamaya başladılar bayadelikafaduldendelikafadulden
geçen gün gözle görülür bi şekilde büyüme tespit ettim onayladımkaydirigubbakcemile3
yaşasın küç
:enbuyukkk:

selam kızlar bende katıldım aranıza..1 haftadır yiyorum küçü..herhangi bi değişme yok:çok üzgünüm: inş olur..çillek yagıylada masaj yapmaya calışıyorum ama kışın biraz zor oluyor..siz üşenmiyormusunuz yafkaydirigubbakcemile3

dolgun memiş istiosan üşenmek yook:lepi:yola devamsırnaşık şey
benim 10 gün oldu ama farkedilir bi toparlanma var sabret canım sende de olur=)

süper canım çok sevindim, aynı zamanlarda başladık galiba, bende de 4cm, kaydirigubbakcemile5 sadece küç mü içtin, başka bişey yaptınmı???
ben sadece küc kullaniyorum, sabah akşam birer kaşık alıyorum bal' la beraber güzel lezzetli oluyor :dance:
sen başka ek olarak napıyorsun ?

arkadaşlar meraba..daha önce yazılanları bilmiyorum ama benim 45 yaşında bi arkadaşım geçenlerde göğüslerim kafam kadar oldu deyip duruyordu,nedeni soruyordu bana..kuzeni sormuş üzüm çekirdeği tozu içtin mi diye,çünkü meraklıdır bu tür bitkisel karışımlara..o da 1 aydır kullandığını söylemiş..arkadaşım antioksidan olduğu için kullanmıştı..kuzeninin dediğine göre göğüs büyütüyomuş,arkadaşımda işe yaradı..bi taşla iki kuş vurmuş oldu:roflol:hatta bana da tavsiye etti,aktardan aldım bugün aç karna 1 tatlı kaşığı yemeye başladım..başlığı görünce dikkatimi çekti yazayım dedim..

ya evet bende eczaneden iki tane buz jeli aldım biri güzel normal jel birinin içindede su gibi bişi var donunca sert oluyo neyse bende buzları koyduktan sonra biraz fazla kalmış sanırım senin işin gibi göğsümün derisi kalınlaştı ondu gibi oldu

ben buzu göğsümün alt kısmına koyuyorum etkili olurmu acaba ama bide sanki hep toparlandımı benmkiler ney sanki hepten kayboldular ya:sm_confused:niye böyle oldu-tatlicadiarzu-

ya arkadaşlar ben küç almıştım çok az yedim ve bazı nedenlerden bıraktım
yarın yeniden bırakmamak üzere başlamak istiyorum ama benim evdeki küç alalı 1 ayı geçmiştir acaba bozulmuşmudur??

canım çok komiksin ya, sonrada yazmış skın içmeyin diye kaydirigubbakcemile3 ben suyla güzelce içiyorum midem bulanmıyo ama senin bulanıyosa meyve suyuyla bulanmıyosa öyle iç canım kaydirigubbakcemile2

süper canımmm,,, ooohhh :içelim:

ben üşenmiyorum, çok hoşuma gidiyo hatta, sonucunu düşün motive ol, bide beklentilerini yüksek tutup hayal kırıklığına uğramamak için sadece sağlığın için yediğini düşün, çok beklentin olmasın, ucunda ölüm yok sonuçta, ama sabırla dene ve sendeki etkisi nasıl olacak gör, bide bence masaja asla üşenme, çok yararlı...

kesinlikle katılıyorummm kaydirigubbakcemile5

ben sadece küc kullaniyorum, sabah akşam birer kaşık alıyorum bal' la beraber güzel lezzetli oluyor :dance:
sen başka ek olarak napıyorsun ?

ben yine kopyala-yapıştır yapayım, okuyanlar için 100 kere yazdığımı biliyorum ama kusura bakmayın artık :)))

ben size bir günümü anlatayım, neyin işe yaradığını bilmiyorum çünkü.

sabah kalktım, önce onları sevdiğimi söylüyorum :))) kainat güzeli öyle dedi. Sonra eczaneden aldığım sıcak soğuk kompresi buzluktan çıkarıp buz masajımı yapıyorum, üstüne mersin yağıyla biraz masaj yapıyorum, göğüs egzersizini yapıyorum 10 kere falan, bişeyler atıştırdıktan sonra 1 kaşık kara üzüm çekirdeği tozu, bir kaşık arı sütü-bal-polen yiyorum, sonra bunlarla uğraşırken işe geç kalıyorum :))

gün içinde lavaboya her gittiğimde egzersizi yapıyorum ve biraz masaj yapıyorum, günde 5-6 tane hurma yiyorum.

akşam eve geldiğimde nar yemeye çalışıyorum, gece tekrar buz masajımı üstüne yağlı masajı üstüne sporumu yapıyorum, küç ve arısütü-bal-polenimden bir kaşık daha alıyorum.

bunların hepsini yaptığım daha 1 hafta olmadı, ama 1 haftadır masaj kesin yapıyorum sonuç en az 2 cm 1 haftada (aslında 3 de çok gaza gelmeyeyim dedim :)))

sağol canım moral oldu bize sırnaşık şey

canım dikkat et cildini tahriş etme benim gibi, eşşek kafam :mymeka: bi süre dene canım bence sen, herşeyi uygula sonra karar ver, toparlanması yukarı doğru dekolteyi güzelleştirir bence kaydirigubbakcemile2

canım sanırım fazla uzun süre durunca bozuluyomuş, yinede yenisini almakta fayda var bence,,, hoşgeldiiiinnn küç mucizesine delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 haklısın canım..sizi böyle gayretli görünce bende daha bi iştaha geliiyorum..yaşasın küç yaşasın kk hihoyyyt

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…