Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

Ya aktar da pek bulunmaz dedi bana mersin yağı..bu çevredeki tüm aktarları gezdim yok:bbo: ben de çilek yağı kullanıorum:sm_confused:

allah allah:uhm:bende burda bikaç aktara sormuştum onlarda yok demişti mesin yağı için.bu arada tunus baklası=çemen mi kızlar

çemenin bi diğer adı daha olduğunu bilmiorum canım ya..ŞAHSIMA_MUNHASIR sen memnun musun mersin yağının bi etkisini gördün mü? bende ona göre devam edeyim aramaya

canım ben yaklaşık 1 haftadır ovuyorum,yiyorum,içiyorum bisürü bişey :)) ama ne yaradı bilmiyorum sonuç 2-3 cm. ama ben mersin yağındanmı onu bilemicem, tek onun etkisi olmamıştır sanırım.

bence küçün faydası o =) bi hafta oldu kullanalı bi gerginleşme var benim memiklerdesırnaşık şey

bence küçün faydası o =) bi hafta oldu kullanalı bi gerginleşme var benim memiklerdesırnaşık şey

balla yesem olmuoo içim bayılıo yoğurtla yemeyin diosunuz nasıl yiycem ben bunuu yaaaaadelikafadulden.ne güzel bende rahat yiyebilsem çok ii çiğneyemediğimden canım yemek istemioo

heheee :)) olabilir bilmiyorum neyse o teşekkür ederim kendisine,,,

canım bence sende yoğurtla ye gitsin yaww, evine gidincede bakarsın çaresine, hiç yememekten iyidir...

heheee :)) olabilir bilmiyorum neyse o teşekkür ederim kendisine,,,

canım bence sende yoğurtla ye gitsin yaww, evine gidincede bakarsın çaresine, hiç yememekten iyidir...

valla aldım avucuma şimdi çerrez gibi ymeye çalışıorumcokacimcoook.nyse 2 gün daha böle katlancam artıkkyerimseniben

merhabalar bende bu küçü kullanacagım benmkilerde baya bi küçük yalnız sunu soracagım bu küçü toz halinde alın diyorsunuz bu aktarda toz halinde satılıyormu yoksa orda toz halinemi getirtiliyor ve hangisi daha faydalı ve pakette satılıyor falan yazmıssınız hangisi daha iyi ayrıca saklama kosulları nasıl yani hava almasın falan demişşiniz bu nasıl olacak mümkün deil acarken falan elbet alacak ne kadar kullanıyorsunuz bunu birde ben zayıfım iştah kesme özelliği yok deilmi bu çilek yağımı kremimi ne bişey demişiiniz bu ne işe yarıor bu küçü tam olarak kac kere nasıl kullanacagız bana da söylermisiniz risa etsem

canım küç zaten toz halinde satılıyor, keten tohumu gibi, cam kavanozda benimki, sabah ve akşam bir tatlı kaşığı önerilen miktar. iştah kesme özelliği yok, hatta kan yapıcı özelliği var, daha da birçok yararı var, aramıza hoşgeldin :)))

hosbulduk canm ya bende yeni, kaşfettim bu siteyi ve kendimi alamıyorum yaa yarında sınavım var off nese teşk.ler bne yine bişi olursa sorarım

bende yeni sayılırım ama çok hoşuma gitti benimde, sınavında başarılar canım...

Merhabalar arkadaşlar bende yeni sayılırım ama mesaj atmadan önce günlerce gögüs büyütme yöntemleriyle ilgili tüm forumları sayfa sayfa okudum.Tabi ilk önce küç kısaltmasının ne oldugunu anlayamamıştım ama ileleyen sayfalarda kara üzüm çekirdegi oldugunu ögrenince sanki gizli bir tarifi ögrenmenin heyecanını yaşar gibi oldum.kaydirigubbakcemile3
Bu arada arkadaşlar küç gercekten işe yarıyor ve ben bu dogal şeyin hormonlara bir zarar verecegine asla inanmıyorum.Geçen yaz hayatımda hiç yemedigim kadar kara üzüm yedim ama neredeyse hergün sonra tabi hala mevsimiydi ve ben hala bulabildigim için yemege devam ettim.ramazan ayında da sahura kalkerken börek ve yanında kara üzüm yedim tabi faydasını bilmiyorum sadece tadı hoşuma gidiyordu sonra bir baktım gögüslerim şiştiler dokunamıyorum tabi ben nerden bileyim ona iyi geliyor diye heralde hastalıcam diyordum ama yyok jeton geç düştü bende sonra netten araştırdım cok etkiliymiş.Gögüs ölcüm 85 ve bu benim için hayaldi.O zaman kullanıp bırakmama ragmen eskiye nazaran 1,5-2 cm büyükler.
Ben tazesini 1 hafta tüketmiştim ki hayırdır inşallah ne oluyor dedim kendi kendime :Saruboceq:
Şimdide dıarı cıkayım ilk iş aktardan kurutulmuşunu almak olacak acaba etkisi o kadar hızlı olur mu?Cok merak ediyorum...CADIARZU

canım kurutulmuşu aynı etkiyi yapar mı bilmiorum ama niyetin göğüslerini büyütmeye devam etmekse küç kullan bence sabah akşam bi tatlı kaşığı:1rolleyes:

merhaba canım, inşallah umduğun gibi olur, bu forumu okuduğuna göre bendeki gelişmeyi de okumuşsundur, inşallah devamı da gelir ama bende bi dolgunlaşma hissi var, hadi hayırlısı diyelim :))

inşallah hepimize yarar...

inşş yararr inşş büyürr kocamann olurr da evlere sığmaz:Saruboceq:
zuhaha tövbe tövbe allaım vallahi şaka amaçlı yani:roflol::roflol::roflol::roflol:
sadece 2 cm büyüse de yeterdelikafadulden

hahaaa,,, bencede tövbe de, sonra bi de olur, neyseki burda küçültme topicleri de var :)))

evet o topiklere güvendim gazına geldim allaım yanlış anlama beni:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…