Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:dance:
canım şahsıma_munasırın dediği gibi taneli almıştım evime geldim çekcemde suyla ytcamcokacimcoook
üzüm çekirdeğini bilmem ama nar suyunu duymuştum... ben çok sevdiğim için içiyodum ama sonradan böyle bi etkisi olduğunu öğrendim kızlar... ve 1 sene içinde farketmeden göğüslerim 1 beden büyüdü... üzüm çekirdeğiyle birlikte max bir etki yaratabiliriz belki :lepi: içelim güzelleşelim hanımlar :içelim:
üzüm çekirdeğini bilmem ama nar suyunu duymuştum... ben çok sevdiğim için içiyodum ama sonradan böyle bi etkisi olduğunu öğrendim kızlar... ve 1 sene içinde farketmeden göğüslerim 1 beden büyüdü... üzüm çekirdeğiyle birlikte max bir etki yaratabiliriz belki :lepi: içelim güzelleşelim hanımlar :içelim:
bu polen tozunuda gördüm aktarda ama sana sormadan almıyım dedm.nasıl kullanıosun işe yarıo mu?olmazsa yarın alırım
içelim güzelleşelim canım gel sende katıl bize, gerçi bi beden büyümüş hala gerek varmı bilmiyorum ama, fazlası göz çıkarmaz naniknanik
canım ben aslında onu halsizim falan diye almıştım, ama bu konuda işe yarıyomu bilmiyorum, bu forumda öyle bi yazıda gördüm, arkadaşım polenle büyütmüş diyo hatun, ben arısütü-bal-poleni karışık aldım, ondan sabah akşam bir kaşık yutuyorum canım, ama tavsiye ederim, çok faydalı, tabi alerjin falan yoksa, bide biraz iştah açıyo ama tok alırsan bişey olmuyo cokacimcoook
ayy annemm her bilmediğin şeyii içmeee yan etkisi varsa alerjin varsa die tutturdu.kaydirigubbakcemiledelikafaduldenyengem zamanındaa kabızlık için bi sürü bitki çayı denemişş zehirlenmiş ve vücudunda ödem yapmışşş.tabii onaa hangi sebepten içtiğimi sölemedimm.mirmirmirmirmanyak mısın sen der.zateee ocağın her yerinee sıçaramış iiki halıya fln sıçramadııııı öldürürdüü benii temizledim hemenklava: