Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

hımm çekirdeğini direk yutarsan direk çıkar :))) senin bi şekilde çiğnemen lazım, yada önce öğüt istersen robotta falan, daha kolay olur

evt bende onun için sormuştumkaydirigubbakcemile3nysee evime gidince öğütüyimmm ben öğrenciyim maalesf burda robotumuzz yok:1no2:

bilmezmiyim öğrenciliğin zorluklarını, ya öyle yap yada poşette öğütülmüşleri satılıyo onlardan al, yada evine gidene kadar çiğneyerek tüket :))

bilmezmiyim öğrenciliğin zorluklarını, ya öyle yap yada poşette öğütülmüşleri satılıyo onlardan al, yada evine gidene kadar çiğneyerek tüket :))

çok sert dişlerim acıo bi de tadı kötüü.artıkkk 4 gün sonra gitcem evime az daha sabrediyim öle bariiii:çok üzgünüm:

ayy canım keşke elimin yettiği biyerde olsanda ben sana öğütüversem :)) neyse azcık kalmış evine gitmene, biran önce kavuşursun inşallah yerimseniben

Arkadaşlar yeni katıldım aranıza herkese selamlar önce.kaydirigubbakcemile3.
Ben de yeni başladım küç e.Umarım büyürlerr=) desteğe ihtiyacım varrşutarafagitti

hoşgeldin canım, bende danışman gibi hissetmeye başladım kendimi :)) ama sitedeki bu konuyla ilgili hemen hemen herşeyi okudum, ne konuda desteğe ihtiyacın var, yardım ederizz

kızlar ya bende kullanmaya basladım bu küçü pekmezle karstrdım ama kuscam ya ıgrenc bı tadı var ole yemek ıstemıorm bde sureklı dık otrmak gerekıo ben dık otrmaya calısıorm ama calısırken ıster ıstemez egılıp bululuorz nese umarm buyur hepımıznkıııı hihoyyyt

aa bak ona hiç dikkat etmiyorum, doğru dedin, bence pekmezle karıştırmak iyi fikir değil canım, zaten pekmezi asla öyle içemem, yeryüzünde bitek pekmez işe yarıyo deseler yine öyle içemem, ben suyla beraber gönderiyorum, bence öyle gayet kolay oluyo, sende öyle yapabilirsin...

buarada sende hoşgeldin :)))

kızlaaarrr, heeyoo, bir haftada en az 2 cm, fazlası var eksiği yok valla

sadece küç değil ama yaptıklarımı daha önce yazmıştımmm :)) hihooo, moral oldu yafff

bu mucize kızlar yaaaaaaaaaa :):):) 10 gündür kullanıyorum büyüme başladı bile. hemde gözle görülür bi büyümeeeeeee :) yaşasıınnn k.ü.ç

kızlar yeni gördüm bu bölümü tüm sayfaları okumam çoooooook fazla zaman alacağı için okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum işe yarıyor olması mümkün tabiki ama aynı zamanda kilo aldırır mı? benim dinç olmaya ve zihnimi açmaya tabi asıl amacada :) ihtiyacım var ama kilo almak istemiyorum.
en uygun kullanım şekli hangisi sizce ve en faydalı???

canım ben bir gün boyu neler yaptığımı şimdi yazdım 2 ayda 2 beden büyüme konusu altında benim son mesajıma bak

bana bunlardan birinin faydası oldu, ama ne bilmiyorumm...

ayrıca bende aynı amaçlardayım, kesinlikle kilo almak istemiyorum ve zinde olmak istiyorum,,,

bu yaptıklarım kesinlikle yaradı, kilo da almadım, ama tok karnına ye yiceklerini aç yersen alabilirsin.

ayy tsk cnm hosblduk :1rolleyes: bnde suyla denedm cok kotu oldu cnm ya mıdem bulandı cok kotu pekmezle suya gore brz daa kolay yutuorm ama bıdahakı sefere ole denım barı cnku tum küç ü karstrdım pekmezle senağlama bde ben ip atlamak ıstıorm ama sanırım ıp atlamakta goguslerde sarkmaya neden oluomus bole bıseyn dogruluunu var mı aranzda kızlar??

ben küç.e başlayalı 1 hafta oldu şimdilik bi ses seda yok benim memişlerdekaydirigubbakcemile3 ama olacak inanıorum:jeyyar: ben yoğurda karıştırıorum küç.ü tadı pekte kötü gelmior.sabah akşam küç.ümü yiyoruum, masajımı yapıoruum ve spora devam..umudum var büyüyecekler :Saruboceq: bu arada kızlar bişi paylaşayım lafa girmişken.göğüse masajda mersin yağı çok iimiş büyümeleri için.ama pek bulunmuyor:çok üzgünüm:

bende mersin yağıyla ovuyorum, allah allah arasan bulunmaz demek, bende bitek o vardı onu almıştım :))) buarada ip atlamakla ilgili fikrim yok arkadaşım ama dediğini duymuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…