- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
bende daha yeni kullanmaya başladım 3 gün felan oldu,şu ana kadar sanırım bi fark yok yada ben farkında değilim =)) ama inşallah bi işe yarar..
bide tavsiyem şu eger sabah akşam alıyorsanız, akşamkini gece yatmadan hemen once bence almayın çünkü uykuyu kaçırdı bende bilginize =))
o yüzden ben artık yemekten hemen sonra alıyorum ve mışıl mşıl uyuyorum :ecrin_bebek:
rica ederim kaydirigubbakcemile5bugün başladım bende.akşamüstü yedim4 gibi fln.acaba bu gce bi daha yesem miki.saol zatten gece 2den önce uyuyamıorum bi de onu yiyip yatınca sabhlardım artık
absolut38 bikaç gündür giremedim siteye, toplamda 8 milyon falan tuttu ama ben bayağı koydurdum hepsinden. yani bu aldığım malzemelerle 3 şişe daha yapabilirim. Ama tadı bana çok rezalet geldi küc ü sevmeye başlamıştım o yüzden buzdolabında duruyor öylece 2 bardak içtim daha da içmedim. Ama tekrardan içmeyi düşünüyorum sizce bozulmuş mudur? Çünkü bir yerde günlük yapılması gerektiği yazıyordu bu tür şeylerin
peki çok teşekkür ederim:)) yarın başlıyayım bakalım :)) haber veririm sonuçları :)
rica ederim, inşallah olumlu sonuçlarını hep birlikte alırız, evet gördüğümüz gelişmeleri de söylersek iyi olur, ayrıca bu sitede 2 ayda 2 beden konusu altındaki formülü elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, ona da bi göz atın derim, çünkü herkes az yada çok olumlu etkilerini görmüş.
ne demek canımcım, keşke elimden daha fazlası gelse, bi dokundrusam sihirli değneğimi herkes istediği bedene kavuşsa :))) süper olurdu...
ayy ne güzel moral oldu)
sağolasınn,,, ama yoğurtla yiyenler demek yanlış yapıyolar, ben üşengeçlikten onla uğraşamıyorum zaten suyla atıyorum gidiyo da, ozaman YOĞURTLA YEMEYİN ARKADAŞLAR!!!
canım zaten öğütülmüş olduğundan çiğnesende bişey değişmezki