Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

bugün başladım bende.akşamüstü yedim4 gibi fln.acaba bu gce bi daha yesem miki.saol zatten gece 2den önce uyuyamıorum bi de onu yiyip yatınca sabhlardım artık

arkadaşlar ben diğer bitkileri denemedim sadece kara üzüm çekirdeğini her akşam küçük bir kase yoğurdun içine 1 - 1,5 tatlı kaşığı koyarak 1 ayı geçkin bir zaman diliminde tükettim ve gerçekten büyüdüğünü gördüm hemen hemen bir beden büyüdü ve kalıcı.bırakınca inme gibi bir olay söz konusu değil tabi külo vermediğiniz sürüce,yani normal kilonuzu korumanız gerekiyor, ayrıca sadece göğüs büyütmeyle sınırlı değil cilde iyi geliyor,zindelik ve güçte veriyor, düzenli kullanıldığında gerçekten işe yarıyor. hiç boşuna hap falan kullanmayın derim ben.

gecen yıl bu sıteden edındıgım bılgılerden dolayı kullandım kullanırken hafıf br dolgunluk hıssı yarattı ama bırakınca yıne sondu:):):) yanı cok tatmın edıcı bır sonuc ne yzaıkkı olmadı ama sanırım bunyeylede alakalı bır durum

hem bünyeyle alakalı hemde yılmadan yapılan masaj,spor vs ile,

sonuçta kimse taşıyamayacağı gibi koca göğüsleri olsun istemez bence, sadece dolgun görünmesini birazcık gelişmesini ister, bencede en seksi göğüsler küçük ve dolgun olanlardır, sadece benim fikrimce değil erkeklerin katıldığı bir anket sonucu da böyle, onun için her şekil şemaldeki göğsün spor ve masaja ihtiyacı var zaten

merhaba;

bende k.ü.ç deneyeceğim çoğu kişinin işine yaradığını gördüm. herhangi bi yan etki yaprmı acaba ?
yada kilo yapar mı ?
masaj için hangi yağı önerirsiniz ?

kolay gelsin

yan etki yapacağını düşünmüyorum ama sen yinede çok fazla almazsan daha garanti olur, herkesin dediği gibi günde 2 tatlı kaşığı yeterlidir, bide masaj yap da ne yağıyla istersen yap düşüncesindeyim, ama ben mersin yağıyla yapıyorum, çok hoş kokmuyo ama onunla ilgili bişeyler duymuştum, o bitince de çilek yağını deniyeceğim, takıl işte :))

peki çok teşekkür ederim:)) yarın başlıyayım bakalım :)) haber veririm sonuçları :)

yaa bnm aktar 40ytl fln hesapladı bn almktn wazgectm onun yerine şekillendirici krem almayı düşünüorm bana pahalı geldi walla krem fln olsa o fyata alrm

peki çok teşekkür ederim:)) yarın başlıyayım bakalım :)) haber veririm sonuçları :)

rica ederim, inşallah olumlu sonuçlarını hep birlikte alırız, evet gördüğümüz gelişmeleri de söylersek iyi olur, ayrıca bu sitede 2 ayda 2 beden konusu altındaki formülü elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum, ona da bi göz atın derim, çünkü herkes az yada çok olumlu etkilerini görmüş.

teşekkür ederiz canım bilgilerin içina.s.

ne demek canımcım, keşke elimden daha fazlası gelse, bi dokundrusam sihirli değneğimi herkes istediği bedene kavuşsa :))) süper olurdu...

kızlarr tadı kötü geliosa yiyemiosanız meyvelii yoğurtla karıştırıp yiyin.öylee güzel oluyo tadını anlamıosunuz pek küç.ün

Son düzenleme:
kızlar ben size kulanım şeklini anlatayım.aklınızda soru kalmayacak sanırım.çünkü geçen yıl 2 ay bende kullandım.öncelikle aktardan bu kara üzüm çekirdeği almak için servet ödemeyin.benim aldığım aktarda kendi imalatlarıymı.adı sanı yoktu.bipoşet içinde satılıyo.bir ay kullanıma yeterli.gr sanırım 200 gr ve 2 lira.asla ve asla demir kutularda satılanları almayın faydası eksik kalır.kullanım şekline gelince.poşette alıyosanız.bi cam kavanoza boşaltıp ağzı kapalı olarak kuru yerde saklıyosunuz.buzdolabında saklamadım ben.sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı suyla birlikte tüketiyosunuz.ve kesinlikle demir kaşık kullanmayın.akşamlarıda yatmadan önce yine plastik tatlı kaşığı k.ü.ç.le bir bardak suyu içiyosunuz.demir değdirirseniz demirinii kırmasından ötürü sonuç alamıyosunuz ve asla süt ve süt ürünlerinede karıştırmıyosunuz.
faydalarına gelince 20 gün sonrasında göğüslerde dolguluk,vücutta enerji, ciltte tazelik güzellik gözenkelerin yok oluşu ve kan artımı.
ben kendi adıma çok memnun kaldım fakat yemeyi bırakınca eski hallerine döndüler.düzenli kullanmak gerekiyo.bana kilo aldırmadı.asla pes etmeyin göğüs için değil sadece cilt için sağlık içinde çok önemli.onun için yenmeli.ben tekrar başladım bu kez cildimi güzelleştirme nedeni daha ağır bastı göğüsten ziyade.çünkü artık eskisi kadar küçük değil.

ayy ne güzel moral oldu )

sağolasınn,,, ama yoğurtla yiyenler demek yanlış yapıyolar, ben üşengeçlikten onla uğraşamıyorum zaten suyla atıyorum gidiyo da, ozaman YOĞURTLA YEMEYİN ARKADAŞLAR!!!

ayy ne güzel moral oldu )

sağolasınn,,, ama yoğurtla yiyenler demek yanlış yapıyolar, ben üşengeçlikten onla uğraşamıyorum zaten suyla atıyorum gidiyo da, ozaman YOĞURTLA YEMEYİN ARKADAŞLAR!!!

ama arkadaşlar biş sorcam sonuçta onu çiğnemezsen öğtülmediği için direk yediğin boşa gitmez mi??anlatabildm mi açıkça yazmak istemedim

hımm çekirdeğini direk yutarsan direk çıkar :))) senin bi şekilde çiğnemen lazım, yada önce öğüt istersen robotta falan, daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…