Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

ben 5 ay yedim olmadı.sonra çemenle küçü karıştırdım olmadı.polen yedim olmadı.vermeyince mabut neylesin mahmutmirmirmirmir

kızlar doktor bi rahatsızlığım için doğum konturol hapı verdi bu hapla büyür diyolarya bakalım inşallah 21 gün içecem bi gelişme olursa sizlere yazarım.umarım bir taşla iki kuş vurmuş olurum.küçten fayda yok sanırım :1no2:sizlerden bunu anladım 3 -5 ay az bi zamanda değil yani

canim benim adim da suzan ve sana yine diyorum kuc kulanmaya basla 2 ay da bisey goremesen o zaman fayda yok de

InshAllah sende de ise yarar:Saruboceq:

..ben kücü özellikle göğüs için almadım ..kilo aldırdığını duydum benim oğulcuğum için almıştım ona yediremedim ..ben başladım ..zaten 2-3 gün içinde şişti patladı demedimki 2-3 gün içinde göğüslerimde sızı başladı bi zaman sonra içleri doldu aynı hamilelikte göğüslerin şişmesi gibi ...burda bu konu hakkında yazan çok işe yarayanda var yaramayanda ..öncedende yazmıştım zaten bu olay ya psikolojik yada bünye meselesi ...psikolojik olarak benim etkilenmem mümkün değil..dediğim gibi buna göğüslerim için başlamadım hatta göğüsleri büyüttüğünü bile bilmiyordum ...eğer göğüslerim için başlamış olsaydım tamam olabilir diyebilirdim ...gerisi size kalmış ben sizle paylaştım ...isteyen psikolojik desin isteyen bünyeye bağlı desin ..

canim benim adim da suzan ve sana yine diyorum kuc kulanmaya basla 2 ay da bisey goremesen o zaman fayda yok de

InshAllah sende de ise yarar:Saruboceq:

suzancım m.oldum bitanem. dediğin gibi yapacam.ya işe yarıyosa ben kısa bi süre kullandım o yüzdenmi faydasını göremedim diye acabaları düşünmektense kullanıyımda bari beynimde soru işareti kalmasın.umarın faydasını görürüm.desteğin ve güzel dileğin için çok sağol canım.

yani şunu anlıyoruzki arkadaşım bu olayın psikolojiyle alakası yok.sende belirtmişsin zaten göğüs büyüttüğünden haberin bile yokmuş yani büyüyeceğine inanarak başlamamışsın küçe.demekki büyüyeceğine inanmadan hatta bilmedende büyüye biliyomuş.ama diğer dediğine katılıyorum bünye meselesi olabilir.bizim bünyemiz zor bir bünye galiba hayırlısı bakalım.birgün olur belki.:Saruboceq:

kızlar ben küç falan denemedim kist ve kontrol amaçlı dr yasmin verdi 1 belkide 2 beden büyüme oldu bilemiorum herkeste aynı etkiyi gösterirmi fakat ben de inanılmaz işe yaradı dr danışıp ve araştırıp kullanabilirsiniz

cnm beden derken 1 beden büyüdüyse 4 cm 2 beden büyüdüyse 8 cm büyümüş olurlar.seninkisi beden olarakmı cm olarakmı büyüdü

cnm beden derken 1 beden büyüdüyse 4 cm 2 beden büyüdüyse 8 cm büyümüş olurlar.seninkisi beden olarakmı cm olarakmı büyüdü

cnm ölçmedim ama 1 bedenden fazla büyüdüğü kesin. 75 beden südyeni tam anlamıyla doldurmazken eski sütyenlerim kesinlikle olmuyor artık 80 beden tam oluyor. sanırım bende bu anlamda işe yaradı ama sanırım ilacı bıraktıktan sonra eski halini alıormuş aynı zamanda dr kontrolünde kullanılmasını öneririm çünkü bende bulantı yapıor ve göğüslerim çok acıyor

kızlar bende katıldım aranıza,haftasonu başlıyorum küç olayına,annem birsürü yararı olduğunu duyup yedirmeye uğraşıyoduda ben yemiyodum,heheee bilseydim yemezmiydim,bakalım bakalım neymiş,yararı olmasa bile en az 6 ay kullanmayı düşünüyorum,çünkü cilde iyi gelmesi de işime gelir.yine burdan başıma gelenleri anlatırım size...

slm kızlar.4 gündür bende küç kullanmaya başladım.umarım faydası olurrrr... senağlama

sonmelekcim,sevindim yeni başlayan kimse yok gibiydi,bide biz deneyelim bakalım nolacak,sanırım bünyeden bünyeye etkisi değişiyo,bide ben masaja çok inanıyorum,kesinlikle ihmal etme,füze gibi olmasa da olduğu kadarı güzel görünüyo :)

küç olayını gercekten çok merak ediyorum.nerden bulacağımı bilemiyorum ama ?araştıracam daha, umarım bendede bi etki gösterir .kaydirigubbakcemile2,
yaza kadar büyümelerini çok istiyorum, mayoda güzel görünsünler :1rolleyes:

heheee, bende yaza kadar büyüsün istiyorum, busene yaza kadar büyümüştü biraz nasıl olduysa, yazın fazla yüzmektenmidir biraz forma gireyim derken kilo vermektenmidir geri çekildiler, ama busefer peşini bırakmıcam, küç-buz-yağ-masaj-spor bunların mutlaka yararı görülür uzun vadede, zaten bunlar bence yaşam tarzı halinde yapmamız gereken şeyler.

Merhaba Küç arkadaşları:)
Konuya baştan başladım kısım kısım okudum hepsi çok geldi:) Sevdim bu olayı inşallah işe yarar ya bende denemk istiyorum.En kısa zamanda alıcam bakalım neler olacak siz gelişmeleri büyümelri yazmaya devam edin lütfenn moral oluyorr:))

merhaba arkadaslar dr ibrahim saracoğlunun gögüs büyütmede etkili olan bitkisel listesini okudum we içmde bi kıpırtı basladı

BİTKİSEL YOLLARLA GÖĞÜS BÜYÜTME
Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir. Hemen tariflerimize geçelim.
GEREKLİ MALZEMELER :

* 1/2 lt su,
* 250 çemen otu filizi,
* 1 tutam anason,
* 1 tutam fesleğen,
* 1 tutam frenk kimyonu,
* 1 tutam dereotu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam meyan kökü tozu,
* 1 tutam mercanköşk,
*1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.

Gönderen BİTKİ MARKET zaman: 07:11
Etiketler: GÖĞÜSLERİNİİ BÜYÜTMENİN BİTKİSEL YOLLARI

ben denicem cok ta heyecanlıyım sizleri en kısa zamanda gelişmelerden haberdar edicem:)

benim nacizane fikrim bitkileri fazla karıştırmanın zararlı olabileceği yönünde, çünkü bu bitkiler genelde süt bezlerini uyararak prolaktinin artmasına neden olabiliyor, ve uzun vadede prolaktinin artması çok tehlikeli birşey, bence emin olmadığımız yan etkisi olma olasılığı olan şeyler kullanmayalım.

Vallahi ben de denicem sevindim şimdi çok:) bu tarifi ne zamandır arıyordum bulamıyordum teşekkürler çok iyi oldu:) bi zarar geleceğini sanmıyorum çünkü kimyasal bir şey değil, frenk kimyonu, rezene, meyan kökü ve mercanköşk dışındakileri zaten normalde de tüketiyoruz. Bu arada tek dikkat etmemiz gereken şey bu maddeleri kaynatmayalım bence, bu arada rezenenin süt arttırıcı etkisi olduğunu biliyorduk, frenk kimyonunun da aynı şekilde bir etkisi varmış. Ama frenk kimyonunu kesinlikle kaynatmayın diyorlar, Frenk Kimyonu burda yazıyor en sonda, bence en son sıcak suya atalım ya da soğuk halde ekleyelim. Bu arada aşırı tüketilmediği takdirde frenk kimyonunun bir zararı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…