Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

içime korku düştü smdi lola bunny o yazıyı okuyunca eterli tağ içeren bitklieri fzla tüketmeyn dynce ..
benm annem gecenlerde kilo yapan iğnelerden yaptırdı we 5 kilo aldı eczaneye gdip sordugumda bana wermedi .gerekce olarak ta ergenlik dönmelernde hirsutizm yani wücutta kıllanma gbi yan etkilerinin oldugunu söledi acaba bu bitkiler hormon dengemizi bozup kıllanmaya neden olur mu acaba:KK43:

hmmm:KK43: vallahi o iğneler kimyasal falan diye vermemiştir heralde ama bugün 3 değişik aktara gittim 2 tanesi frenk kimyonuyla normal bildiğimiz kimyonun aynı şey olduğunu söyledi. Limon otu ile de melissa aynı şeymiş. Son gittiğim aktar hep alışveril yaptığım bi aktar ve bitkiler ansiklopedisinden bakıp söyledi yoksa ben de hadi canım frenk kimyonu ile kimyon aynı olur mu dicektim.. Normal kimyonun da çok tüketilmediği sürece kıllanma yapacağını sanmıyorum.. Ama yine de hafif işkillendim şimdi ben de..

şimdi araştırdım kimyonun latincesi Cuminum cyminumi frenk kimyonunun carum carmi. yani aynı şey değil frenk kimyonu ile normal kimyon. ama aynı etkilere sahipmiş ben burda araştırdım bulamadım frenk kimyonunu. mısır çarşısına falan da bakıcam bi. o arada içicem ama normal kimyonla. aynı etkilere sahip olduğu yazıyor bikaç yerde.

merhaba arkadaslar dr ibrahim saracoğlunun gögüs büyütmede etkili olan bitkisel listesini okudum we içmde bi kıpırtı basladı

BİTKİSEL YOLLARLA GÖĞÜS BÜYÜTME
Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir. Hemen tariflerimize geçelim.
GEREKLİ MALZEMELER :

* 1/2 lt su,
* 250 çemen otu filizi,
* 1 tutam anason,
* 1 tutam fesleğen,
* 1 tutam frenk kimyonu,
* 1 tutam dereotu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam meyan kökü tozu,
* 1 tutam mercanköşk,
*1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.

Gönderen BİTKİ MARKET zaman: 07:11
Etiketler: GÖĞÜSLERİNİİ BÜYÜTMENİN BİTKİSEL YOLLARI

ben denicem cok ta heyecanlıyım sizleri en kısa zamanda gelişmelerden haberdar edicem:)

teşekkürler arkadaşım bu listeyi bende arıyordum paylaşımın için sağol.kullan bakalım umarım işe yarar.güzel haberlerini bekliyoruz.

ben şu ana kadar 2 bardak içtim, hani küc ü içemeyenler vardı tadı iğrenç falan diyorlardı küc bunun yanında su gibi kalır arkadaşlar=) içindeki anason berbat kokutuyor. Umarım işe yarar ya 2.5 litrelik coca cola şişesini full doldurdum biraz sulandırarak yaptım. Bu ara kilo alıp vermiyorum, reglim de yeni bitti eğer büyürse anlarız yani bundan olduğunu. Bu hafta içicem bakalım ne olacak sonuçlar. Acaba ne kadar süre ile içmek lazım ki?

canım sen bu listeyi nerden buldun ibrahim saraçoğlu kendi sitesinde bitkilerle göğüs büyütmenin mümkün olduğunu 3 kürlük bir program izlediklerini ve her kişiye farklı bir kür uygulandığını söylüyor da ondan sordum...inşallah işe yarar da biz de kullanırız,bizide bilgilendir mutlaka,olurmu ???

arkadaslar bana yardim edin., almanyada yasayipda kara üzüm cekirdegi kullanan varmi? ben bi ara almisdim ayni un gibi kahve rengi var sizce türkiyedekiyle aynisimidir? zaten paketin üstündede türkceye cevirirsem üzümcekirdeyi unu yaziyor??anlamadim acaba aynisimi türkiyedikilerle? bi yardimci olun ne olur....

Selam, ben de yaklaşık 5 gündür küç kullanıyorum. Tabi ki henüz çok erken ama gelişme olunca buradan paylaşacağım.
Aslında göğüslerimden memnunum zaten büyük göğüs ne estetik, ne de sağlıklı bana göre, ama şu sıra birkaç kilo vermeye çalışıyorum o yüzden küçüleceğini düşünüyorum. Bir anlamda önlem diyebilirim.
Peki ben şimdi ömür boyu, bu çok kötü tadı olan, yemesi zor şeyi yemek zorunda mıyım? Yani yemeyi bırakınca etkisi geçecek mi?

canım bence ömür boyu bu dozda yenmesi gerekmez ama sonuçta sağlıklı bişey olduğu için arada bir tüketmekde fayda olur sanırım,nasıl bişey olduğuna gelince(almanyadaki arkadaşım için söylüyorum)aynen kara üzüm mayhoşluğu var benimki cam kavanozda kahverengi nesquik gibi görünüyo _ keşke tadı da öyle olsa _ ama bence o kadar da fena değil yaw :)) buarada ben birde arısütü,polen,bal karışımı aldım. onunda faydalı olduğunu duymuştum, masaja da devam, bunlar arasında en çok onun işe yaradığını düşünüyorum, bide buz inanılmaz :)) bu işi sevdim ben...

arkadaslar bana yardim edin., almanyada yasayipda kara üzüm cekirdegi kullanan varmi? ben bi ara almisdim ayni un gibi kahve rengi var sizce türkiyedekiyle aynisimidir? zaten paketin üstündede türkceye cevirirsem üzümcekirdeyi unu yaziyor??anlamadim acaba aynisimi türkiyedikilerle? bi yardimci olun ne olur....

merhaba gülcanix,

ben de almanyada yasiyorum. yazin tatil icin türkiyeye gittigimde kara üzüm cekirdegi almistim. 600 gram almistim. almanyaya gelince kullandim bunlari. ama 600 gram bana ancak 2 bucuk ay yetti. sonra ben de buradan aldim. benim aldigimin üstündede traubenkernmehl yaziyor. kahverengi ve un kadar incecik. türkiyeden aldigim bu kadar ince degildi. ama ayni sey olduklarini düsünüyorum. benim aldigimda bio siegel var. yani 100% kara üzüm cekirdegi. a.s

arkadaslar umarim hepiniz istedigiz sonuclara hayirlisiyla ulasabilirsiniz.a.s.

merhaba gülcanix,

ben de almanyada yasiyorum. yazin tatil icin türkiyeye gittigimde kara üzüm cekirdegi almistim. 600 gram almistim. almanyaya gelince kullandim bunlari. ama 600 gram bana ancak 2 bucuk ay yetti. sonra ben de buradan aldim. benim aldigimin üstündede traubenkernmehl yaziyor. kahverengi ve un kadar incecik. türkiyeden aldigim bu kadar ince degildi. ama ayni sey olduklarini düsünüyorum. benim aldigimda bio siegel var. yani 100% kara üzüm cekirdegi. a.s

arkadaslar umarim hepiniz istedigiz sonuclara hayirlisiyla ulasabilirsiniz.a.s.

evet benim ki de Bio"dan Traubenkernmehl yaziyor 200g 5euro ozaman bende devam kullaniim aynisi ise, cok tesekkürler....

absolut38 bikaç gündür giremedim siteye, toplamda 8 milyon falan tuttu ama ben bayağı koydurdum hepsinden. yani bu aldığım malzemelerle 3 şişe daha yapabilirim. Ama tadı bana çok rezalet geldi küc ü sevmeye başlamıştım o yüzden buzdolabında duruyor öylece 2 bardak içtim daha da içmedim. Ama tekrardan içmeyi düşünüyorum sizce bozulmuş mudur? Çünkü bir yerde günlük yapılması gerektiği yazıyordu bu tür şeylerin

kızlar bugün bende aldım.yedim bilecokacimcoookama tadı pek ii değil.ben toz olanından almadım tanelerini aldım direk.bu arada aktar kansızlık mı var onun için mi alıyosun dedi.kıza evt dedim bi bilse nie aldığımı rezilliklülülülülülü

kızlar bugün bende aldım.yedim bilecokacimcoookama tadı pek ii değil.ben toz olanından almadım tanelerini aldım direk.bu arada aktar kansızlık mı var onun için mi alıyosun dedi.kıza evt dedim bi bilse nie aldığımı rezilliklülülülülülü

banada tadı ilk başta cok çirkin geldi.. bal' la birlikte yemeye calıs cok guzel oluyor haberin olsun :KK66:) ,
ayrıca balla birlikte yendiği zaman daha da faydası oluyormuş bilginize =)

:uhm:
banada tadı ilk başta cok çirkin geldi.. bal' la birlikte yemeye calıs cok guzel oluyor haberin olsun :KK66:) ,
ayrıca balla birlikte yendiği zaman daha da faydası oluyormuş bilginize =)

saol canım.yoğurt pek tadını götürmüodu.ne zmandır kullanıosun işe yaradı mı çok merak ediorum gerçekten.inş.yarıodur:Saruboceq::uhm:

:uhm:

saol canım.yoğurt pek tadını götürmüodu.ne zmandır kullanıosun işe yaradı mı çok merak ediorum gerçekten.inş.yarıodur:Saruboceq::uhm:

bende daha yeni kullanmaya başladım 3 gün felan oldu,şu ana kadar sanırım bi fark yok yada ben farkında değilim =)) ama inşallah bi işe yarar :eek: ..
bide tavsiyem şu eger sabah akşam alıyorsanız, akşamkini gece yatmadan hemen once bence almayın çünkü uykuyu kaçırdı bende bilginize =))
o yüzden ben artık yemekten hemen sonra alıyorum ve mışıl mşıl uyuyorum :ecrin_bebek:

X