Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

canım gelişmeleri mutlaka yaz olurmu bıktık bu sorundan ya allah başka dert vermesin tabi ama genede insanı üzüyo.25 yıldır büyümemiş bundan sonra büyütebilirmiyim memişleri bilmiyorum psikolojim alt üst oldu. senağlama

herkeze mutlu yıllar arkadaşlar 2008 de olmadı ama 2009 da memişleri büyütürüz inşallah :Saruboceq:

herkeze mutlu yıllar arkadaşlar 2008 de olmadı ama 2009 da memişleri büyütürüz inşallah :Saruboceq:

amin inşallah herkesin dilekleri kabul olurkaydirigubbakcemile5bu arada o kadar da çok takma kafana.tamam ben takıorum ama o kadar çok deil.bililorum ki masaj yapınca biraz olsun büyüyo:1rolleyes: mesela benim de çok özentilerim oluo ama nasıl oluosa artık sonra geçio.yani anlayacağın o kadar da kafaya takılacak bişi deil.24 yaşındayım bilmiorum büyür mü bundan sonra ama uğraşıoz işte.olursa olur almazsa olmaz napalım sonunda ölüm yok ya di mi şekerim?en azından sağlığımız yerinde(inşallah tabiyerimseniben)

aybegümcüm 75 mg çok fazla değilmi bari 25mg isteseydin kuzende 25mg içtim dedi zaten

kızlar bu ilaç artık üretilmiomuş. başka bi yöntem bulalım.zaten bu ilaçları bırakmak da başka bi sıkıntıymış.bu arada nice mutlu yıllar arkadaşlarımhihoyyyt

küç kullanan tüm arkadaşlarım,,,yeni yılın hepimize sağlık mutluluk bol kazanç ve büyük göğüsler getirmesini diliyorummmmmmmmma.s.

aminnn aminnnn tüm bizimle aynı amacı paylaşanlara

IKINCI KEZ YAZIYORUM senağlama

mrb arkadaslar ben kuc-u kullanalli tam 2 ay oldu ve dolgunluk yapti bende fark goruyorum ,gousum 2 cm buyudu hala icmeye devam edicem arada masaj da yapiyorum.

Ancak bi sorum var ben simdiyedek kulandigim kuc koyu kahve rengindeydi ama dun yenisini aldim renki cok acik ve birkac renkte sari kirmizi ve kahve rengi karisimi. ustelik cicek gibi kokuyo oysa ki digeri hiq kokmuyordu Acaba sizin kullandiginiz kuc ne renk ve neye kokuyo, kucu bu renkte kullanan oldu mu ??

Lutfen cevap yazin

InshAllah hepimizinki buyur

benim küç koyu kahve rengi hayatım aktardanmı aldın açıkmı pakettemi bilmiyorum ama senin küçün orjinal olduğunu düşünmüyorum ayrıca küç papatya gibi kokmuyoki :1no2:allah korusun birde bayatsa zehirlenme bile oluyor.aman dikkat et .

zana benimde sana bi sorum olacak canım küçün göğüslerini büyüttüğünü söylediğin için sende bi bilgi almak istedim. küç nasıl kullanıyosun yoğurtlamı suylamı yoksa başka bişeylemi ben 3 hafta kullanıp işe yaramıyo diye bırakmıştım şimdi tekrar başladım acaba kullanma şeklindenmi kaynaklanıyo bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim ayrıca küçün işe yaradığına inanmak istiyorum çünkü 75 destekli sütyeni bile doldurmuyo :1no2:

canım ya hamile kal o durumlarda büyüyormuşya yada kilo al benimde küçükler napalım bizde böyleyiz...:1hug:

sağol bitanem önerilerin için ama gerçekten küç işe yarıyosa bu fırsatı değerlendirmek istiyorum

ne kaybedersinki kullan bakalım sende işe yarayacakmı bi kısmında yarıyo bi kısmında yaramıyor sabah akşam bi tatlı kaşığı suyla iç kaybedeceğin birşey yok canıma.s.

canim ben 2 ay kullandim hala da devam etmeye dusunuyom , ben suyla ictim sabah aksam ilk farki 2 ayin baslangicinda fark ettim sonra biraz daha buyuduler 2 cm fark var bende
bence sen tekrar icmeye basla ve 2 ay dolmadan pesetme kaydirigubbakcemile5

bitanem ben çok erken pes etmişim desene bende suyla içiyorum ama sabahları hep unutuyorum bügünden sonra düzenli kullanacam bakalım umarım işe yarar çok teşekkür ederim zanacıma.s. bu arada ben semra senin isim ne canım

3 ay önce aldım ..kücü ...hiç düzenli kullanmadım küçük bi tabağa koyup gözümün görebileceği bi yere bıraktım..gördükçe çay kaşığıyla azar azar suyla içtim ..içmeye başladıktan 2-3 gün içinde çok rahatlıkla farkettim ..bu 3 aydır bi ara alıyorum bi ara bırakıyorum ..bırakmamın sebebi benim tansiyon hastalığım var onu nezaman içsem tansiyonum düşüyor o yüzden sürekli içemiyorum ..ara ara kullanmama rağmen etkisi KESİNLİKLE oldu ..bazı arkadaşlar hiç etkisini görmedim demişler sebebi ya psikolojik yada bünyeyle ilgili sanırım ..ama bence her ne olursa olsun bi işe başlarken inanarak BAŞLAMAK LAZIM olumlu yönde düşünün İNANIN ...İNANMADIĞINIZ HİÇ BİR İŞE BAŞLAMAYIN a.s.

canım benım senin durumunda psikolojik olmasın 2-3 günde etki göstereceğini zannetmiyorum.sen çok inandığın için sana öyle geliyo olabilir. genede paylaşımın için sağol.a.s.

Hiçbir işe yaramadığını söyleyen arkadaşlardan biri de benim, yaramaması için hiç bi sebep yok yani bünyem yaşım vs. gayet müsait ama malesef işe yaramadı, yaramamasının psikolojik olduğunu da sanmıyorum işe yarasa farkedilir yani işe yaradığı halde işe yaramadığını düşünecek kadar pesimist değilimdir üstelik sabah akşam bir tatlı kaşığı içiyordum düzenli olarak kullanıyordum yani, 3 ay boyunca hem nar hem küç içtim, aksu vitalden tut pek çok markayı denedim... Senin 2-3 günde bi değişiklik farketmene de şaşırdım, ama bence de psikolojik olabilir arkadaşım.. yine de paylaşım için sağol.. İşe yarıyorsa devam et bende işe yaramadı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…