Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

aylardır okuyorum gerçekten dahada umutsuzlaşmaya başladım tek çare gerçekten ameliyat olmamalı
28 yaşındayım evliyim desteksiz ve dantelli sütyenler en büyük hayalim oldu yıllardır ve bikiniler tabi
gelişme çağındaki bi çocuğun göğüsleri gibi benimkiler bi türlü gelişemediler utanıyorum allahım daha kötü dert vermesin olanlarıda kaybetmek istemiyorum ama yinede dayanamıyorum
yıllarca yumurtalık kistinden dolayı birkaç doğum kontrol hapı kullandım ama hiç değişiklik olmadı şu doğum kontrol hapı kullanıpda yaşı 20den büyük olan arkadaşlat banada bi ialç ismi verirse çok sevinirim

ayrıca benimde duyduğum bir ilaç var ama antisepresan amcakızım kullanmış ve gerçekten gözlerime inanamadım..estetik yaptırdığını düşündüm en son ilacın prospektüsünü getirdi bana yan etkilerinde göğüs bezlerinde büyüme yazıyor..2numara büyüdü desem yalan olmaz tabi gerçekten ilaçdansa ama arkadaşlar ben bu ilacı bitürlü yazdıramadım psikiyatris ve nöroloji dr da şansımı denedim ialcı tavsiye etmiyolar delilere veriliyo herhalde bilmiyorum ama amca kzım deli değildi sadece kilo almak istiyordu
psikiyatris dr bayandı içme nedenimi söledim hatta kadın bana fashıon tv izlemiyormusun ordakileinde küçük dedi ve yazmadı çok pahalı bi ilaç değil ama ben başedemicem herşeyi hesaplar durumda bir maddi durumumuz var iacın ismini vermemde bi sakınca yoksa bana burdan msj atın ama gerçekten araştırmadan içmeyelim diyorum
burda bi psikiyatrimiz vardı sanki bizim sitede değilmi ona sorsak olmazmı

Biz de aynı durumdayız aynen yaa benim 4 tane arkadaşım diane35 kullandı hepsinin rahat 1 beden büyüdü, hatta onlar 2 diyorlar da yok diyorum o kadar da olamaz.. onu denemiş miydin? Bi de ilacın ismini verebilirsin site kurallarına aykırı değil.. Annemin tanıdığı doktorlar var benim de bi arkadaşımın hem annesi hem babası psikiyatrist.. Sorarız araştırırız bi:) belki de işe yarıyordur oleyy:)

peki kilo aldımı canım :uhm: ondan büyümüştür aldıysa

hayatım sen ilacın adını ver araştırmak kolayşakkıdı

arkadaşlar 4 yıl diane 35 kullandım büyüme diye birşey olmadı yani,,bu anti depresanları rastgele kullanmak hem fiziksel hem ruhsal açıdan büyük zararlar verebilir...bizde göğsü büyüyen hastaların genelde vücududa irileşiyo sırf göbekten olusuyorlar belirli bir süre sonra..kısa süre kullananlardada genelde zayıflama yapıyo kilo çok nadir..hiç iyi bir fikir değil.:1no2:

hmmm tüh ya.. ben diane35 denicektim en son çare.. Ama demekki hormonal bir şey olduğundan herkeste aynı etkiyi yapmıyor hap... tüh

hayatım ii demişin de hem eczacı demişin hem ön lisans ben bunu anlayamadım. diane 35 d.kontrol hapı deil mi?zaten d.kontrol hapı da genellikle rahim darlığına sebep oluo.ben şiddetle karşiyim.bu aralar en ii d.kontrol yöntemi kola yerleştirilen çipmiş arkadaşlar.

kızlar öldüm valla ya....
amcakızımı arayıp olayı anlattım ban dedim doğru bilgi ver nette bi sitede yazıyorum dedim
kısaca amcakızımı tarif edeyim dediklerini anlatayım siz karar verin
amcakızım safinaz tarzı bişeydi ne yaptıysa kilo alamadı kışın pantolonların altına 2- 3tane abartısız tayt giyerdi gözümle gördüm eczanelerde kilo almak için mama tarzı bişeyler satılıyordu ensuire gibi tam yazılışını bilmiyorum onlardan kutularca bitirdi evlendi hamile kaldı emzirirken ablası dalga gecerdi seninkiler mandalina benimkiler karpuz diye ikiside aynı zamannlarda doğurduda kız böle gözünüzde canlardırın yani......ve bana anlattığı (şimdi anlattı tel. ettim)
emzirme olayı bittikten sonra göğüsler tamamen kurumuş olmayan göğüsler dr gitmiş anlatmış durumu insanlarınkinin yarısını isteyesim geliyo demiş adama böle...
dr demişkikalk bakım ayağa sen
aaa çok kurusun sen onlar bile hiç kalmamış hehe öldüm ya nasıl bi drsa bu evlimisin demiş eşin nerde eşide ozamn askermiş bizimkinin eşin askerden geldikten sonra ikinizide bekliyom ben seni düzeltcem demiş ve bizimkiler çiçekle gitmişler.....
sonuç: ilacın adı LUDİOMİL sabah akşam düzenli 6ay boyunca kullanmış aynı saatte içmiş hep öle diyor sabahları megaday mi öle bir vitamin kullanmış ilacı 6ay sonra günde 1e daha sonra 2günde 1 diye yavaş yavaş bırakmış çünkü major depresyona sebep oluyomuş dr öle demiş
zaten depresanlar birden bırakılmıyo çok güzel dikleştiriyo diyo bünyeden bünyeye fark edebilir diyo çokda fazla kilo aldırıyormuş o 1.75 boylarında belki fazla 46 kiloyken başlamış 68 kilo olmuş abartı iştah açıyomuş valla bilmiyorum size kalmış artılarını ve eksilerini iyi tartın arkadaşlar hiçbirşekilde sorumluluk almak istemiyorum ben kullanmadım bilmiyorum ama 2dr yazmadı bana bu ilacı bunuda söledim daha önce ........

ben diane35 kullandım 8-9 ay boyunca hiç birşey olmadı bende gerçektende bünye olayımı ben anlamadım bu işi ama evli ve bi problemi olmayan arkadaşlara sadece göğüs için doğum kontrol hapı kesinlikle tavsiye etmiyorum iyi bişey değil bence ben kist var diye dr önerisiyle kullandım....

gelişmeleri bildirin lütfen ....

doğum kontrol hapı olayında evli olmayan ve kist gibi falan bi problemi olmayan demek istedim biraz yarım olmuş galiba dr a gitmeden bir sorununuz yokken kullanmayın arkadaşlar lütfen.......
ben bekarkende kullanmka zorunda kaldım aylarca hep yumurtalık kisti yüzünden ve korkuyorum çocuğum olmama durumu varmı diye ....tavsiiye etmiyorum

bişeyi unutmuşum kızlar şuan 56 kilo ve memişler aynıymış sönme olmamış yani öle diyo kilo gidiyo ama memişler kalıyo yani (ilacı bırakınca kilo yavaş yavaş gidiyo bende kullandım depresyon ilacı bikaç tane kilo alamayanlardanım sadece o tarz ilaçlar bende kilo aldırıyo normalde alamıyorum)ve ayrıca 6ay çoksa 3ay kullan dedi bana fazla kilo almamak için ilaç çok ucuz bu arada 10-15ytl arası bişey
valla bende içecem dayanıyom fıstık gibi kızları görünce :bbo:
biz ayrı ilçelerdeyizde birbirimizi görmüyoruz pek görünce aç bakcam dicem valla yazarım sizede delirdim artık ya..kafamçokkarıştı.

mrb arkadaslar ben kuc-u kullanalli tam 2 ay oldu ve dolgunluk yapti bende fark goruyorum ,gousum 2 cm buyudu hala icmeye devam edicem arada masaj da yapiyorum.
Ancak bi sorum var ben simde yedek kulandigim kuc koyu kahve rengindeydi ama dun yenisini aldim renki cok acik ve birkac renkte sari kirmizi ve kahve rengi karisimi. ustelik cicek gibi kokuyo oysa ki digeri hiq kokmuyordu Acaba sizin kullandiginiz ne renk ve neye kokuyo ?? Lutfen cevap yazin

InshAllah hepimizinki buyur :teytey:

Delirium Tremens kronik alkoliklerde fazla alkol alınması veya birdenbire kesilmesi yahut da bazı uyarıcı sebeplerin (travmalar, zehirlenmeler, ağır infeksiyonlar gibi) katılmasıyla beliren akut organik beyin sendromu. Hastalık ilk olarak Thomas Suton tarafından 1813 yılında tarif edilmiştir. Genellikle 30 yaşının üstünde görülür. Belirtileri:Baş ağrısı, ateş, terleme, iştahsızlık, bulantı, kusma, ishal, çarpıntı, göğüs sıkışması, sıkıntı, ağrılar, titreme, denge bozukluğu, konuşma güçlüğü uykusuzluk, korkular, panik, kızgınlık, saldırganlık, sara nöbetleri, bilinç bulanıklığı, hayal görmeler, ses duymalar olabilir. Bazan yılanlar, fareler, bir takım acayip hayvanları görür, korku ve dehşet içindedir. Bazan da insanları küçülmüş olarak yürürken, şarkı söylerken, fıkra anlatırken görür. Odadaki eşyaları korkunç hayvanlar olarak görebilir. Uzun süren uykudan sonra hasta kendine gelebilir veya kalp yetmezliği, şok, kazalar, iltihaplanmalar sonucu ölüm olabilir. Tedavi: acilen hastaneye yatırılır. Özel odalarda, bol su, vitamin, sakinleştirici tedavisi uygulanır. Bol protein ve karbonhidratlı bir rejim verilir. Psikoterapiden istifade edilir. Kaynak: Rehber Ansiklopedisi

kötü bişey olduğu kesin ama alkolik değiliz ya bizle alaksı yoktur yani sorun olmaz demi fisfisfis biz normal delilerdeniz bence

bişey daha sölücem depresan ilaçlarla alakalı kayınpeder alkol tedavisi gördü antidepresan ilaç verdiler senelerce içmiş hiç kilo almamış
bana fashın tv izlemiyonmu diyen güzel dr m bana aynı ilaçdan yazmış yazma nedeni hiç yemek yiyemem açlıktan ölecek boyuta gelmeme rağmen ilacı yarım içiyodum günde bir ayda 8kilo aldım dr gittim kadın bana oha dedi hiç bir kıyafetim iyi gelmiyodu 2ay sonrada düğünüm vardı yani 46 dan 54 kiloya çıktım memişlerimde göze çarpacak bi büyüme olmadı 8kiloya rağmen sadece hafif bi dolgunluk belki ama çok hafif... şuan 47 kiloyum
arkadaşlar ilacı 2007 ağustos ayında içtim ve evlendikten sonra 3 4 ay içinde verdim o kiloları ama ben çok kolay kilo verenlerdenim........

çok kafa karıştırmak istemem arkadaşlar ama aklıma bişey daha geldi

seda sayanda ibrahim saraçoğlunun katıldığı bi proğramda meme büyütme kürü vercekti ablam telefon edip haber vermişti ama ben bakamdım çokda aradım netten proğramı bulamadım seyreden varmı

ibrahim saraçoğlunun sitesinde şöle yazıyo:
Göğüs büyütme kürünü en erken 16 yaş ile en fazla 30 yaş arasında önermekteyim. Bu kürün uygulama süresi 1 yıl sürmektedir. Üç aşamalı bitkisel kür önermekteyim. Her üç ayda bir farklı bitkisel kür verilmektedir. Uygulanacak kürlere paralel olarak beslenme programı da verilmektedir. Bir yıl süren 3 aşamalı kür sonunda göğüs (meme) enaz yarım en fazla 1 beden büyümektedir.

Bu kürü sipariş vermeden önce, adetin üçüncü gününde FSH, LH ve Prolaktin hormon tahlilleri yaptırılarak sonuçlarının bize fakslanması gerekmektedir. Tahlil sonucuna göre kürü önerip öneremiyeceğimize karar verilmektedir.

yazıyor isteyenlere kaybetcek bişey yok aslında ama ben yeni adet oldum 1ay beklemem lazım tahlil için fiyatı nasıl acaba ya

arkadaşlar 250ytl imiş kür

bıktınız benden 2gündür :tomato::enbuyukkk:a.s.Şeniz

haklısın arkadaşım önlisans seçmişim iyiki uyardın,,teşekkür ederim...yıllarca giderdi o öle.:roflol:

arkadaşlar kafanıza göre ilaç kullanmayın,yan etkisiz ilaç yoktur hele de kadın doğum ilaçları sadece göğüslerim büyüsün diye kullanılmaz bence biras saçma.en hafifinden tüy dengenizi bozar cildinizde değişiklikler olur,yağ dengeniz bozulur bunlar en hafif etkileri..bide anti depresanlarınız çıktı:) alemsiniz yaa..siz bence küç e devam edin birasda olsa büyütüyo...

haklısın arkadaşım önlisans seçmişim iyiki uyardın,,teşekkür ederim...yıllarca giderdi o öle.:roflol:

mühim deil şekerim.e o zaman sen bize anlatabilirsin lustral la ludiomil in farkını.biz bunu kullancaz da ludiomil olanihihoyyytbaktıkki bizim durum tam psikologluk bi hal aldı,e o eksik dedik hayatımızdakaydirigubbakcemile2

lustral nerden çıktı bana ludiomili yazmayan dr ablakaydirigubbakcemile3 önce auvrix yazdı olmadı sonra lustral yazdı oda olmadı(çok uzun zamanlı kullanmadım 1ay gibi) ludiomili isteyince en son remeron yazdı bu ilaç bana 1ayda 8kilo aldırdı ama göğüslerde değişiklik olmadı dikkat çekecek kadar aldığım kilodan kaynaklanan bi dolgunluk oldu sadece zaten şuan da yok yani kilo verince sönüyo
nöroloji dr ludiomili yazmadı citol yazdı bende içmedim

saraçoğlunun kürüyle ilgilenen yada duyan yokmu kızlar:bbo:

kızlar ben ludiomil i istedim.yarın ya da daha sonraki bi gün elime geçecek ve başlıcam.zararlı bişi olsa ablam kızardı getirtmezdi.hatta ben saw palmetto için 10 gün uğraşmiştim da en sonunda kıza kıza vermişti.saw bana hiç yaramadı ksine vücüt yapımı bozdu kızlar neyse.keşke dinleseydim.bu arada kafayı yicem artık dedim, o da e daha neler görcen hayatta o zaman ne yapcan dedi bende 75 mg olanı kullancam dedim:roflol:ii bari getireyim dedi bişi demeden.gelişmeler olunca yazcam gene size.

kuzenim eczaci doktor deil ama benim her şeyimi bilir.kilo almamı kimse istemio ama alcaz artık napalımhihoyyytyani ben iimişim manyak mıymışım nie kilo alcak mışım ama memişler daha önemli di mi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…