Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

bayanlar ben formda okuduum karaüzüm çekirdeği ve nar oldu.ilk kara üzümle başladım 2. haftanuın ortalarında sanki yeni çıkıyormuş gibi bi ağrı vardı sertleşti biraz dolgunlaştı daha sonra bıraktım 1,5ay kullandıktan sonra bıraktım. şimdi karaüzüm çekirdeğini ve narçekirdeni beraber yemeye başladım umarım doğru yoldayımdır 2. gün.umarım sonuç alırım

sonuç alan sonucunu paylaşıp bi çok kişiyi mutlu edicek kimse yokmuuuuuuuuuu:çok üzgünüm:

ben şuan deneme aşamasındayım ama arkadaşım denemiş sonuç almış.polen ve yoğurt karışımı yani 1 kase yoğurta 1 tatlı kaşığı polen koymuş gunde bi kere de yemiş.sıra bende bakalım nolcak(ben de bişi sorym bi sitede mide hastası olanlarda yeme içme ile büyüme olmaz yazılmıştı.bende de gastrit var.küç falan deneniştim olmamişti bi büyüme.acaba gerçek mi bu durum:çok üzgünüm:eğer öyleyse polen de işe yaramayacak bende)inşallah kullanan bende ve herkeste işe yarar:Saruboceq:

kelin merhemi olsa başına sürer.bende aynı dertten muzdaribim.bi ara silikon düşündüm ama beni çok korkutuyor.siyah üzüm çekirdeğini deniycem.daha öncede duymuştum.

kara üzüm çekirdeğini ben kullandım 1,5 ay bi dolgunluk veriyor ve sert oluyor olduundan daha çok ama büyüme dersen 1 cm anca

bence polen+yoğurt ye. arkadaşımınkiler büyümüş hemde kilo almadan.ben deneme aşamasındayım.aktar arkadaşima 20 gün civarında etki eder demiş ama ona bi haftada etki etmiş o da hemen bana haber verdidelikafaduldenbide siz deneyin bakalımkaydirigubbakcemile5

anlaşılan herkezin memişleri büyümüş yada herkez bıktı boşa umut bağlamaktan kızlar neredesiniz yahu olumlu veya olumsuz bişey yazın lütfen bukadar yazılar yazmışsınızda hani neredesiniz şimdi hiçbiriniz yoksunuz.

nun tabiki yapman için yazmıyorum bunu belirtiyimde .benim bi arkadaşım varis şikayetiyle doktora gitti verdiği ilaç yan etki olarak göğüsünü büyüttü ve kullandığı 1,5 sene olmasına rağmen aynı büyüklükte kaldı.mantıklı düşünüldüğü zaman varis ilaçları damarları sıkar ,formda okuyorum küç ve nar diyolar bunlar ise damar açıcı özelliğe sahip enteresan ama yan etki işte bu herkezde aynı şey olacağını göstermez

arkadaşlar moralinizi bozmak istemiyorum ama ben kullandıklarımı sıralamak istiyorum. sizin için fikir olması açısından. ben yaklaşık 1,5 senedir uğraşıyorum.
----ilk önce 2 ay küç denemiştim gerçektende kullandığım süre içersinde hafifte olsa dolgunluk kazandırmıştı. fakat bıraktıktan sonra sanki eski haline döndüler.
-----daha sonra breastgain ilacını kullandım tam 3 kutu, hiç bişey yapmıyo boşuna paranızı vermeyin.
------en sonda nar çekirdeği tozunu yiyim dedim ama okadar iğrençki yiyemedim. hurma ve küç ü beraber yaptım birazda masaj. yine hafif dolgunluk var ama bıraktığımda sanki eski halini alıolar. ömürboyuda bunla uğraşamıcağıma görede ben şuanda salmış durumdayım.
benden bukadar kızlar, inş. sölediklerim birazda olsa fikir verebilir sizlere, kolay gelee...

ben bir aydır kullanıyorum!!!! ilk başta bıras sancı vardı ama bu ara yok, 2 kılo almışım toparlandı gibiler ama hala aynı sanki...pozitif olamıyorum.:1no2:

tamam arkadaslar daha fazla uzamasn bu konu ergenlkten de kaynakklanıyordur belki daha kısa sürede farkedlr yaş itibarıyle ama cewremde insanların cogu 18 yasına kadar gelişmlerini tamamlamıs bu durmumdan dolayı bende bu süreden sora gelişmeyecegni düşünüyordum sadece bu yani bu kadar uzamasn artk bu konu

QUOT bugün üye oldum ve diğer başlıkları ve yazıları okudum ama hiç kesin çözüm alanlar diye bi başlık görmedim bence buraya kesin çözüm alanlar yazmalı

canım yanlış anlama hoşgelmişsin ama siteye yeni üye olduğun bu yazdığınla da belli oluyo. çünkü burada bi başlık açıldığı zaman biri bişi yazıyo, öteki tam tersini yazıyo, öyle böyle derken konular karman çorman bi hal alıyo... yani arkadaşın açtığı başlık gibi, "yalnızca sonuç alanlar" yazmıyo... derken bi vakit sonra birileri yeni üye olmuş oluyo, burası karman çorman diyip yeni bi başlık daha açıyo vs vsss böyle uzayıp gidiyo. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. bu yalnızca benim sorunum değil aslen. neyse. kolay gelsin.[/QUOTE]

haklısın cnm ama başlıklara göre yazılara tıklasak çok daha verimli oluruz nun arkadaşım kesin sonuç olarak bi başlık açmış,böyle bi başlık yok buraya lütfen kesin sonuç alan arkadaşlarımız yazsın sorun yaşayan herkez sevinsin.nun bende senin gibi küç ile başladım 2 ay kullandım 2cm büyüme nin yanı sıra sertleşti içindeki dolgu daha sert oldu bıraktım gene aynı şimdi nar yiyorum 3 ay oldu 4 cm büyüme var bunu yanında hurma maşaj her iki göğüsü iç kısma ovuyorsun ve ayriyeten ben masaja başlarken bastırıyorum 10 sn kadar kesin sonuç aldım ama bırakmadım nar ı bırakmayıda düşünmüyorum k üç bıraktıktan sonra küçülür endişesi var sadee 1 2 ay sonra nar ı günde 2 tatlı kaşığı yiyorum 1 tatlı kaşığı yemeye başlıcam hurmayı aklıma geldikçe çok ara vermicem masajı her zaman sonuç alırsın şimdiden başarılar ,bu arada hap olarak all bres kullandım 3 kutu hiç bir fark olmadı dolgunlaşma sertleşme param çöpe gitti ama deneyim kazandım paranızı çöpe atmyın sevgiler ve dolgun göğüsler dileğiylea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…