- 18 Nisan 2007
- 319
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar doktor bi rahatsızlığım için doğum konturol hapı verdi bu hapla büyür diyolarya bakalım inşallah 21 gün içecem bi gelişme olursa sizlere yazarım.umarım bir taşla iki kuş vurmuş olurum.küçten fayda yok sanırım :1no2:sizlerden bunu anladım 3 -5 ay az bi zamanda değil yani
canim benim adim da suzan ve sana yine diyorum kuc kulanmaya basla 2 ay da bisey goremesen o zaman fayda yok de
InshAllah sende de ise yarar:Saruboceq:
..ben kücü özellikle göğüs için almadım ..kilo aldırdığını duydum benim oğulcuğum için almıştım ona yediremedim ..ben başladım ..zaten 2-3 gün içinde şişti patladı demedimki 2-3 gün içinde göğüslerimde sızı başladı bi zaman sonra içleri doldu aynı hamilelikte göğüslerin şişmesi gibi ...burda bu konu hakkında yazan çok işe yarayanda var yaramayanda ..öncedende yazmıştım zaten bu olay ya psikolojik yada bünye meselesi ...psikolojik olarak benim etkilenmem mümkün değil..dediğim gibi buna göğüslerim için başlamadım hatta göğüsleri büyüttüğünü bile bilmiyordum ...eğer göğüslerim için başlamış olsaydım tamam olabilir diyebilirdim ...gerisi size kalmış ben sizle paylaştım ...isteyen psikolojik desin isteyen bünyeye bağlı desin ..
bendede aynı sorun var deniycem bakalım
kızlar ben küç falan denemedim kist ve kontrol amaçlı dr yasmin verdi 1 belkide 2 beden büyüme oldu bilemiorum herkeste aynı etkiyi gösterirmi fakat ben de inanılmaz işe yaradı dr danışıp ve araştırıp kullanabilirsiniz
cnm beden derken 1 beden büyüdüyse 4 cm 2 beden büyüdüyse 8 cm büyümüş olurlar.seninkisi beden olarakmı cm olarakmı büyüdü