canım doğum kontrol hapı kullanmaya başladıysan zaten büyüyecektir, doğum kontrol hapı kullanan bütün arkadaşlarımın büyüdü göğsü, küc'le bir arada içmenin hicbi zararı dokunmaz, yemek gibi bişey sonuçta bu bi besin maddesi ilaç değil. Kücü içmeye devam et ama dediğim gibi cildin için ve sağlığın için. Göğüslerin de haptan ötürü bayağı büyüyecek bak dediydi dersin:) hatta yaz buraya büyüyünce..yerimseniben
inşallah dediğin gibi olur bitanem çok tşk ederim cevap yazdığın için. benim gibi bu konuyu sorun haline getirip çok üzülen varmı bilmiyorum ama ben bi hayli dağıttım.bakalım bide küçü kullanayım hayırlısı.gelişmeleri yazarım canım tekrar tşk k.i.b
Canım senin profilinde öğrenci eğitim durumu lise yazıo, yani sen daha en fazla 17 yaşındasın. O yaşta zaten göğüs gelişimi devam eder. küç'ten olduğunu sanmıyorum yani.
Hey Allah’ım ya=) bi daha okur musun ben sana yaşın çok küçük mü demişim? :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey18 yasımdaym oss ye hazırlanıyorum sence cok mu küçük??
Bence o arkadaşların da başka bişeyden dolayı büyüyor regl dönemi, kilo alma vs. ya da onlara öyle geliyor psikolojik olarak. Baksana 75 80'ken demiş arkadaş kendin demişsin, yani çok net emin bi şekilde şu kadar büyüdü diyebilen yok. Belki onun göğsü 85ti eskiden de ölçünce farketti küc'e yordu. Yok arkadaşım işe yaramıyor işte. Cildimiz için içelim tamam ama ne kendimizi ne de siteye girenleri kandırmayalım. Göğüs konusunda hiçbir işe yaramıyor. Ben de isterdim yaramasını ama yaramıyor işte. Ben binlerce yazan içinden sadece 2-3 kişi yaradı yazmışsa ve net bi şekilde şu kadar yaradı diyememişse bu olaya işe yaramıyor gözüyle bakarım.
ben küçün işe yaradığını daha öncede yazmıştım.bünyeden bünye değişiyordur ama bende işe yaradı
arkadaşım kimse kimseyi kandırmıyor sence kandırma gibi bi olaymı söz konusu hem kandırsalar kimin işine yarayacak aa kandırdım ne mutlu oldummu diyecek kişi herkes fikirlerini yazıyor sana yaramıyorsa kullanma canım benim bende arada içiyorum burada görüşlerimizi yazıyoruz sende bi şekilde görüşlerini beyan etmişsin haklı olabilirsin ama kimse kimseyi kandırmıyor :sm_confused:
Hey Allah’ım ya=) bi daha okur musun ben sana yaşın çok küçük mü demişim? :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey