Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

canım doğum kontrol hapı kullanmaya başladıysan zaten büyüyecektir, doğum kontrol hapı kullanan bütün arkadaşlarımın büyüdü göğsü, küc'le bir arada içmenin hicbi zararı dokunmaz, yemek gibi bişey sonuçta bu bi besin maddesi ilaç değil. Kücü içmeye devam et ama dediğim gibi cildin için ve sağlığın için. Göğüslerin de haptan ötürü bayağı büyüyecek bak dediydi dersin:) hatta yaz buraya büyüyünce..yerimseniben

küç ten mi bilmiorm(pek te düzenli içmiorm) ama kızlar bnde acaip gelismeler war 75i doldurmayan gögüslerm suan 80ı doldurmaya basladı ewde bi krem buldum body scrub yazıo hergün canımı acıtırcasına masaj yapıorm o kremle smdi hssedilir bir doolgunluk war ikisindede

Canım senin profilinde öğrenci eğitim durumu lise yazıo, yani sen daha en fazla 17 yaşındasın. O yaşta zaten göğüs gelişimi devam eder. küç'ten olduğunu sanmıyorum yani.

zaten göğüsler sürekli bi büyüme göstermez ki. Biraz büyür biraz dururlar bu ergenliğin bitimine kadar böyledir. Ya her neyse arkadaşlar benim görüşüm bu doğrultuda, kavanozu 10 milyondan her ay 20-30 milyon, kısa sürede anlaşılmaz diye 3 ay kullandım 70-80 milyon para verdim. Yani üstüne biraz daha koyup breast success falan göğüs için olan bişey alsaydım bari diyorum. Ben uzun bi süredir burdayım, işe yaradığını söyleyen bikaç kişi gördüm sadece, onların da başka etmenlerden dolayı büyümüştür ya da psikolojiktir diyorum. Ama herkese tek tek ''bu aralar kilo aldın mı'' ''yaşın kaç ergenlik bitti mi'' ''doğum kontrol hapı içiyor musun'' ''evli misin, göğüslerin cinsel aktiviteden dolayı büyümüş olabilir mi'' gibi sorup küc'ün işe yaramadığını kanıtlayamam ki. Burası bir forum neticede. Ben de görüşümü yazıyorum. Zaten içmeyin de demiyorum, tam tersine sağlık ve cilt açısından için ama göğüs büyümesini umut etmeyin diyorum. Başka da bişey yazmicam bu konuda :)

ben küçün işe yaradığını daha öncede yazmıştım.bünyeden bünye değişiyordur ama bende işe yaradı

inşallah dediğin gibi olur bitanem çok tşk ederim cevap yazdığın için. benim gibi bu konuyu sorun haline getirip çok üzülen varmı bilmiyorum ama ben bi hayli dağıttım.bakalım bide küçü kullanayım hayırlısı.gelişmeleri yazarım canım tekrar tşk k.i.b

doğum konturol hapıyla birlikte belki küç te bi işe yarar buna inanmak istiyorum canım ya ben ikisinide kullanıyım bakalım ne olcak

Canım senin profilinde öğrenci eğitim durumu lise yazıo, yani sen daha en fazla 17 yaşındasın. O yaşta zaten göğüs gelişimi devam eder. küç'ten olduğunu sanmıyorum yani.
18 yasımdaym oss ye hazırlanıyorum sence cok mu küçük??
Hey Allah’ım ya=) bi daha okur musun ben sana yaşın çok küçük mü demişim? :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

arkadaşım kimse kimseyi kandırmıyor sence kandırma gibi bi olaymı söz konusu hem kandırsalar kimin işine yarayacak aa kandırdım ne mutlu oldummu diyecek kişi herkes fikirlerini yazıyor sana yaramıyorsa kullanma canım benim bende arada içiyorum burada görüşlerimizi yazıyoruz sende bi şekilde görüşlerini beyan etmişsin haklı olabilirsin ama kimse kimseyi kandırmıyor :sm_confused:

Benim anlatmak istediğim şey boşa umutlanmayalım ve diğer insanların da umutlanmasına neden olmayalım. Tabii ki kimse bunu isteyerek yapmıyor, sadece burda birbirimiznden etkileniyoruz, bi heyecana kapılıp deniyoruz işe yarıyormuş gibi geldiği anda hemen ''işe yarıyor'' yazıyoruz çoğunlukla. Burda kandırma amacı güden bi arkadaşın olduğunu düşünmüyorum, o manada yazmadım, mecazi manada kullandım, zaten burda ticari bir ürün falan yok ki birileri küc'ün satımından bi kar elde etmiyor ki, tabi ki kandırma söz konusu değil. Ben kandırmayı kendimizi kandırmak manasında kullanmıştım yani boşa umutlanmak manasında. Ama görüyorum ki üstteki arkadaşın yaş konusunda yaptığı gibi siz de yazdıklarımı bile bile yanlış anlıyorsunuz, işe yaradığını yazanlar olduğu gibi yaramadığını düşünenler de olabilir, işe yaradığına inanmayanlar da olabilir. Bu da benim görüşüm ben işe yaradığına inanmıyorum, görüşlerimi belirttim. Benim bu görüşleri belirtmekte herhangi bi çıkarım da yok, ister içersiniz ister içmezsiniz kendi bileceğiniz iş tabii ki. Benim burda herhangi bir kazancım yok. Ben zaten içmeyin de demedim. Sadece burda umutlanan çok kişi oluyor ve çoğu da malesef hayal kırıklığına uğruyor. Bana ve biçok kişiye de aynısı olduğu için yazma gereği hissettim. Ayrıca içmeye de devam edicem çünkü cildime iyi geliyor, artı içip içmemek beni ilgilendiren bir konudur bunu da tekrar belirteyim. Lütfen bana hitaben bir şey yazmayın, yazdıklarımı bir görüş olarak değerlendirin. Ben bana yazılanlara cevap vermeyeceğim, konu kitlensin istemeyiz di mi hiçbirimiz? Lütfen böyle tatsız bi olay yaşanmasın.

arkadaşlar ne oluyo ya birbirimize yardımcı olmak yerine tartışıyosunuz valla çok üzüldüm canlarım benim tansiyonlar çıkmasın lütfen kızlar birbirimizi üzmeyelim

Hey Allah’ım ya=) bi daha okur musun ben sana yaşın çok küçük mü demişim? :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey

hayır onu kastetmedim en fazla 17 yasındasın dedin bende 18 yasındaym dedm..:teytey::teytey: snce bu küçümsenecek bir yas mı demek istedim:)

gögsünüzü büyütmek istiorsanız düzenli olarak masaj yapın gercekten cok etkili we hep olumlu düşünün.. sonucta küçük gögüslü olmak dünyanın sonu değildir ..belki psikolojk olarak ta etkilenyoruzdur etrafmzdaki insanlar büyük gögüslü die.. herseyin bası saglıktır saglıklı olduktan sonra büyük küçük olması Allahın takdirine kalmıs..

Lise bitirme yaşı en fazla 17 olduğu için yaşını tahmin ettim küçümsediğim yok neyini küçümseyeyim herkes 17 yaşında oldu gayet de güzel yaştır böyle lolita tabir ettiğimiz:)

küç ün yanında rezene veya adaçayı kullanan arkadşlar var mı acaba?
sizce etkili mi bitki çayları.ben adaçayı içtm ve sewmedm tadını hem

lolita yası ama büyük gögüslü balık etliler için öyle ben ise 50kiloyumsanrsam bi 5yıl sora lolita olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…