Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri KARA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ ve GÖĞÜS BÜYÜTME

arkadaslar yeni bir konu nasil acilir ??
KUC-le ilgili yeni bi konu acmayi dusundum icinde sadece kac sure kullandimizi ve ise yarayip yaramadigini yazicagiz , boylece cogunlukta ise yariyormu yaramiyormu anlariz...NE DERSINIZ??:CüvCüv:

BENI DUYAN YOKMU ??

Son düzenleme:
arkadaşlar açıkçası ben küçük göğüslü olmaktan hiçte memnun değilim,bi kaç yıla kadar pek önemsemezdim ama iş yerindeki arkadaşlarım sıksık göğüs muhabbetine giripte "işte yine şiştiler, taş gibiler",nerdeyse patlıcak dicekler...sinir olmaya başladım..hatta bir tanesi bana,"senin öyle bir derdin yok ne güzel" felan dedi..kendimi çok kötü hissettim.bu zmana kadar hiç bir erkek arkadaşımdan şöylesin böylesin diye bir söz duymazken,sıradan birinin çıkıpta böyle demesi ne oluyoo.yani onunki büyük diye benimkide mi öyle olmalı,,ya napıyım benim elimde olan birsey değil ki,ben takmasamda el alem taktırıyo ya:) iş göğüsle bitiyo sanıyorlar sanırım...neyse görüşürüz canlarıma.s

ya ben 15 ytl ye aldım bunu sivilce ve akne içinn ama göğüs büyütücüymüşş hiç farkında olmadan 15 gün kadar yedim yoğurtlaa çok şaşırdım şimdik ama benimkiler yeterli daha yemem ben onuuuuusüprizzzzzhihoyyyt

canm konu nasl açılr dye yardm alabilcegn yer war zatn.incelemedn mi ki?ana sayfadan öneriler,sorular,sorunlar bölümnde anlatılmş zatn.sorunlar zatn adı üstündeşutarafagitti

bu arada küç kullanalı 17 gün oluyo.daha sızlamalar oldu.gözle görülür bi büyüme yok ama ölçtgmde fark oldgnu gördm arkdşlar...

sevgili arkadaşlarım bu konuyu yeni keşfettiğim için nasıl kahroldum bilemedim.
üzüm çekirdeği yağıyla ilgili bir konu açmak istediğimde önceden yazılmışmı diye ararken bu başlık çıktı karşıma..
ben üzüm çekirdeği yağını yüzdeki ince çizgiler için kullanıyorum.ama burda göğüsle ilgili bişey görünce balıklama daldım resmen:roflol:

fakat konunun başında tam olarak aydınlatıcı bir uygulama yöntemi anlatılmıyor.okuduğum kadarıyla toz haline getirilmiş halini kullanıyomuşsunuz.ama ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz diyecektim.

sayfaları okumaya çalıştım ama öyle çok şey yazılmışki; ve sabredemediğimden sizden yardım almak istedim.çünkü hemen denemek istiyorum:dance:

açıklamalarınızı bekliyorum...a.s.

Son düzenleme:

önerin için çok teşekkür ederim canım dikkate alacağım.

ama merak işte insan kendini tutamıyo :))):uhm:

evet dahasonra yazıyı yazdıktan okumaya devam ettim ve gördüm ki damarlarda genişleme yaparak mı nedir tam emin değilim galiba o şekilde işe yarıyormuş değil mi??

ama senin de dediğin gibi sağlık için de çok faydalı..:smiley-cool:

bi nasıl kullandığınızı anlatsanız da aklım kalmasa ??:roflol:

sabah-akşam 1 tatlı kaşığı küçü yoğurda karıştırıp yada suyla yutabilirsin. ben şahsen yoğurtla yiyorum tadı cünkü cok güzel diyemem bende daha yeni başladm 3 gün oluyo en az 1 ay 1.5 ay kullanmak lazım bakalım ben umut ediyorum görücez. en azından kaybetcek bişiyimiz yok :)

ya kızlar herkez bıseyler onerıyor gog us buyutmek ıcın hangısını yapacagımı sasırdım kaldım yokmu ben sunu yaptım buyudu kesınlıkle tavsıye ederım dıyen:sm_cool:

Kainat güzelinin açtığı foruma bakın mutlaka. Ben 2.5 cm büyüttüm. bırakmasam daha büyürdü ama tekrar başladım. Sadece nar ve hurma hormonlarımı arttırdığı için sivilcelerim arttı, bundan muzdaripim :)) ama olsun değer :)))

arkadaşlar merhaba benim sorunum malum küçük olması gerçekten bitkisel yöntemlerle büyütenler varmı eğer varsa nasıl yaptınız ne kullandınız gerçekten tahta gibiyim lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Arkadaşlar Allah vergisi vede silikon harici hiçbişey gögüs büyütmez.Hepsi geçici görüntü aldatmacasıdır.Uzmanlarda bunu söylüyor.Artı eğer bişeyler kullanıyorsanız vede gögüste büyüme oluyorsa ben ne yapıyorum deyin sevinme yerine gögüs büyümesi demek o an hormonlarınızla oynuyosunuz demek hormonlarla oynayıp dengesizlik yaratmak Allah korusun kansere kadar götürür.Benden uyarması lütfen birşeyler yaparken körü körüne atlamayalım.Akıllı insanlarız etraflıca araştırıp bişeyleri öyle uygulayalım.Herkese sağlıklı günler

canım haklısın ama burda kullanılanlar birebir doğal yollar ve sadece göğüs büyütüyo diyede kullanmıyo çoğu arkadaş mesela küç damar tıkanıklığına iyi geliyor ve ayrıyeten antioksidan etkisi gösteriyo dikkatle okursan zaten çoğu zararlıysa içmeyelim falan demiş ama araştırdıktan sonra büyütmese de büyütmesin bi zararı yok demişlerdir zaten öle herşeyin fazlası zarardır ki küçü en fazla iki tatlı kaşığı alıyo arkadaşlar...hem gögüs neden sırf silikonla büyüsünki kaç kişi denemiş ayrıyeten kiloylada alakası bi o kadar çoktura.s.

son satır hariç katılıyorum. Buraya kaç kişi yazmş kaç kişi görüntülenmiş post sayısına bi bakın, büyüdüğünü yazan arkadaşlar taş çatlasa 10 tane (ve hani kime göre neye göre büyüyor o da belli değil. Büyüyor diyenlerinki de böyle kocaman olmamış ki 1 cm büyüdü falan diyorlar. yani bu benim ihtiyaclarımı karşılamaz, ölçüp bakmayan biri fark etmez bile. ben silikondan başka yol göremiyorum. Kullananlar içinde de öyle bi mucize olmuş gibi bir yazıya hiç rastlamadım kaç yıldır takip ederim. Bence de tek yol ameliyat olmak. Tabi bunun için de para ve cesaret şart. Bende ikisi de yok. Boşuna kendimizi kandırmayalım yani. Ben bişeylere boşa umut bağlamaktan bıktım. Evet küc bir antioksidan cildi güzelleştiriyor falan, ama göğüs büyütmede mucize yatamaz. 2+2 4 bu kadar basit. Deneyin görün.

küç olayını kesinlikle gögüs için umutlanarak kullanmayın yüzde yüz İŞE YARAMIYORRR...Allah aşkına okuyun binlerce msj yazılmış şu son msjlara kadar kim taş gibi oldu büyüdü gögsüm vede hala aynı kıvamında demiş diyenlerde kızmasınlar ama bana göre hikaye üzülürüm durumlarına olan bişey varsada geçici bir durumdur.

ya ben demiyorumki büyütüyor bende kullandım etkisini gördüm diyemem ama yan etkisi yok küçün tabi fazla kullanılmadığı takdirde.Bünyeden bünyeye de değişebiliyor mesela bi ferhunde arkadaşımız 75 80 den şimdi 85e çıktı diyor kişisinden kişisine de değişebiliyor
benim kuzenimde yazın ben hiç birşey demeden arkadaş kullandı yararını gördü diyor artık yararını görenler nasıl gördü onuda bilemiyorum tam tamına etkisini gören yok ama bunu genellemek yanlış ben etkisini görmedim diye diğer arkadaşlarda görmeyecek değil a.s.

Bence o arkadaşların da başka bişeyden dolayı büyüyor regl dönemi, kilo alma vs. ya da onlara öyle geliyor psikolojik olarak. Baksana 75 80'ken demiş arkadaş kendin demişsin, yani çok net emin bi şekilde şu kadar büyüdü diyebilen yok. Belki onun göğsü 85ti eskiden de ölçünce farketti küc'e yordu. Yok arkadaşım işe yaramıyor işte. Cildimiz için içelim tamam ama ne kendimizi ne de siteye girenleri kandırmayalım. Göğüs konusunda hiçbir işe yaramıyor. Ben de isterdim yaramasını ama yaramıyor işte. Ben binlerce yazan içinden sadece 2-3 kişi yaradı yazmışsa ve net bi şekilde şu kadar yaradı diyememişse bu olaya işe yaramıyor gözüyle bakarım.

arkadaşlar olumlu ve olumsumsuz okadar yazılar varki kafam karıştı. bende bugün başladım k.ü.ç e bu arada doktor tavsiyesiyle doğum kontrol hapıda kullanıyorum. umarım ikisi bir arada yan etki yapmaz.küçün işe yaradığına inanmak istiyorum.göğüslerim 75 destekli sütyeni bile doldurmuyo.eşim bu konuda hiç şikayetçi değil tam tersi çok seviyo o sevdikçe ben çok rahatsız oluyorum tahta gibiyim pisikolojim bozuldu şimdi küçten fayda gördüklerini söyleyen arkadaşlara rica ediyorm gerçekten işe yaradımı lütfen bu konuda kandırmaca olmasın.benim için çok hassas bir konu boşuna ümitlenmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…